Bİzİm kendİ dÜkkanımız var beraber ÇalıŞıyoruz o İŞten gelİnce ben alıŞverİŞ yapayım dedİm test yaptırmak İÇİn gİttİm hastanenİn yanındakİ dÜkkan dan oyuncak kanguru aldım kesesİnİn İÇİne İdrar testİnİ koydum eve gİttİĞİmİzde tel aÇtım sonuÇ İÇİn hamİle olduĞumu ÖĞrenİnce hedİyesİnİ verdİm verİrkende yenİ yıl hedİyenİ Önceden vermek İstedİm ÇÜnkÜ sabırsızlanıyorum bekleyemİcem dedİm verdİm Şİmdİ akŞamdan berİ benİ kangurumu oldun sen dİye sevİyor Çok mutluyum dÜn bana gÖsterdİĞİnİz İlgİ İÇİnde ayrıca tŞkler.
Bu arada hedİyedende yırttım
Tek belİrtİm var ovulasyonla baŞlayıp hala geÇmeyen dokunamadıĞım Üzerİne yatamadıĞım ve ayıptır sÖylemesİ sÜtyen takamadıĞım gÖĞÜslerİm normalde reglİye 3-5 gÜn kala aĞrır ya o aĞrının 2-3 kat fazlası ve 14 gÜndÜr Çekİyorum
kızlar test yaptım negatifffff:sinifsinif:
hımmm bende mi hamişim acabaa göğülerim çok kötü ağrıyor dokunamıyorum:)
bende bu ay hamiş olayım yaaa yine günler azaldıkça çok isteme moduna girdim:)))
hımmm bende mi hamişim acabaa göğülerim çok kötü ağrıyor dokunamıyorum:)
bende bu ay hamiş olayım yaaa yine günler azaldıkça çok isteme moduna girdim:)))
canım benimde tek çizgi çıktı.. bozmayalım moralimizi önümüzdeki ay olur inş..senin günün ne zamankızlar test yaptım negatifffff:sinifsinif:
canım bende de aynı ya yaklaştıkça düşünmeden edemiyorum sen nezaman test yapcan canım
İnşallah Ayselcim yaaa... Umarım senden de güzel haber alacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?