Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Tek belırtım var ovulasyonla baŞlayıp hala geÇmeyen dokunamadıĞım Üzerıne yatamadıĞım ve ayıptır sÖylemesı sÜtyen takamadıĞım gÖĞÜslerım normalde reglıye 3-5 gÜn kala aĞrır ya o aĞrının 2-3 kat fazlası ve 14 gÜndÜr Çekıyorum

canımm seni tebrikk ederimmm çok güzel bir yılbaşı hediyesi olmuşş bundan iyi ne olabilir kialkisalkisalkis

hııı canım sen şimdi anlatıyon ya bende kendimi yokluyorum yok öyle ağrım filan.her belirtideni etkileniyorum birazdan göğüslerim ağrımaya başlar

hımmm bende mi hamişim acabaa göğülerim çok kötü ağrıyor dokunamıyorum:)
bende bu ay hamiş olayım yaaa yine günler azaldıkça çok isteme moduna girdim:)))

Ovulasyon gÜnÜm 9 aralıktı arkadaŞım 10 aralıkta yumurtam Çatladı 20 sınde test yaptım negatıftı
21 ınde Çok sılık Çızgı vardı dÜn yıne sılık ama renk pembeye dÖnÜk olduĞu ıÇın belırgın duruyodu bu gÜn daha belırgın

canımm sakın moralini bozma tatlımm
kırmızılar gelmeyebilir geç döllenme olabilir bekleyişe devam canım benim

kızlar test yaptım negatifffff:sinifsinif:

canım bende de aynı ya yaklaştıkça düşünmeden edemiyorum sen nezaman test yapcan canım

canım benim 2-3 aydır saptı regllerim çok erken geldi çok geç geldi falan bende anlamadım hesaplayıcılarda 2 si çıktı 2 si yazdım ama hafta 31 deki perşembe grubunda ilk testimi yapacam:)

bu ay hamilelik fikrini kafamdan atmaya çalıştım ama bunun için çalıştıkça iyicre bunaldım ve çok depresif günler geçirdim. şimdi düşünmemeye çalışmaktan vazgeçtim kızlar düşüneceğimm hayaller kuracağım. en azından bunu yapabiliyorum.
adet olunca 1 gün üzülüyorum ama bu fikri kafamdan atmaya çalıştıkça hergün üzülüyorum. en azından 29 gün bebek hayaliyle mutlu olma hakkım var.

stareeeeeeee ya sol kasıgındaki agrı ovulasyon gününden sonraki gün mü başladı hemen bi de seninde gögüslerinde damarlanmalar oldu mu mavi mor karışımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…