Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aynen bencede... bende kafamdan atmaya çalıştıkça daha kötü oluyor... En azından hayal kuruyorum,planlar yapıyorum,umut ediyorum...

stareeeeeeee ya sol kasıgındaki agrı ovulasyon gününden sonraki gün mü başladı hemen bi de seninde gögüslerinde damarlanmalar oldu mu mavi mor karışımı

stareeeeeeee ya sol kasıgındaki agrı ovulasyon gününden sonraki gün mü başladı hemen bi de seninde gögüslerinde damarlanmalar oldu mu mavi mor karışımı

daha henüz çıkmadı mavi mor damarlar okuduğum kadarıyla 2, aydan sonra başlıyormuş onlar sadece uçları büyüdü ve şişler uçları çok acıyor diğer yerlerinde bişy yok
ben 7 aralıkta dr ye kontrole gittim yumurtam vardı ozaman öğrendim sol tarafımda olduğunu 16mm idi dr 3-4 günün var çatlamasına dedi ovulasyon testi aldım hemen 9-10 unda pozitifi gördüm zaten pozitif gördükten sonra 12-24 saat içinde çatlıyormuş 10 unda çatladığını tahmin ediyorum çünkü ogün başladı göğüslerim acımaya ve o gün sol kasığım zonkluyordu ertesi günü geçti ama zonklama göğüslerim hç geçmedi 2 gündürde merdiven çıkıp inerken anlık bişiy batıyor böle düğüm atıyolarmış gibi sanki anlamak güç ama adet sancısına çok benziyor belirtiler ve bişiy daha kaç tane hamile arkadaşım varsa hiçbirinde mide bulantısı olmadı kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra başladı mide bulantıları aklınızda olsun regl belirtilerinin başında mide bulantısı geliyor.netten çok araştırma yaptım da

Aaa evet gayet silikmiş... bende böyle bişi olsa valla negatif der atarım kenara :)) testte bi bozukluk var herhalde ondan böyle hafif pembeldi derim.kaydirigubbakcemile3

google a yaz pozitif idrar örnekleri diye kadınlar kulubü sitesi olana tıkla ilk sayfasında dıptısın topladığı örnekler var bide onlara bak hayrete düşersin
ama not:idrarı damlatıp 5- 10 dk içinde bakıyorsun sonrasında 2,çizgi çıkıyor ama pembe değil kara gölge gibi o sonuç geçersiz renk pembe olacak o zaman pozitif bazı arkadaşlar akşam yapıp sabah bakıyolar ya o zaman test bozulmuş oluyor.

anladım benimde ovulasyon gününün ertesinde şiddetli bi sol kasık agrısı vardı şimdi hafifledi ama hala agrıvar yürüdükçe oturup kalktıkça artıyor ekstra geçen ay olmamıştı bu ay gögüslerimde damarlar ortaya çıkmaya başladı amannnnnn neyse yine başladım kafayı yemeye az kaldı bakar teste ögreniriz

Kızlar pc açıktı ama wc ye gitmiştim... bugün en yoğun günüm... sabahtan beri 3 ped kullandım akşama kadar daha da olur... ıçim kıpır kıpır hemen 27 aralık gelsin ilaca başlayayım istiyorum. 27 Aralıkta annemin doğum günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…