bu ay hamilelik fikrini kafamdan atmaya çalıştım ama bunun için çalıştıkça iyicre bunaldım ve çok depresif günler geçirdim. şimdi düşünmemeye çalışmaktan vazgeçtim kızlar düşüneceğimm hayaller kuracağım. en azından bunu yapabiliyorum.
adet olunca 1 gün üzülüyorum ama bu fikri kafamdan atmaya çalıştıkça hergün üzülüyorum. en azından 29 gün bebek hayaliyle mutlu olma hakkım var.
insan umutsuzluğa kapılıyo günüm var 1 hafta bakalım
stareeeeeeee ya sol kasıgındaki agrı ovulasyon gününden sonraki gün mü başladı hemen bi de seninde gögüslerinde damarlanmalar oldu mu mavi mor karışımı
Eki Görüntüle 31786
Eki Görüntüle 31787
Eki Görüntüle 31788
Eki Görüntüle 31789
işte kızlar dün ve önceki günkü testler belki fikir olur dün şarjım bitti atamadım
bugünkü evde kalmış ama bunlardan daha belirgin o zaten bugünde regli günümdü.
Aaa evet gayet silikmiş... bende böyle bişi olsa valla negatif der atarım kenara :)) testte bi bozukluk var herhalde ondan böyle hafif pembeldi derim.kaydirigubbakcemile3
anladım benimde ovulasyon gününün ertesinde şiddetli bi sol kasık agrısı vardı şimdi hafifledi ama hala agrıvar yürüdükçe oturup kalktıkça artıyor ekstra geçen ay olmamıştı bu ay gögüslerimde damarlar ortaya çıkmaya başladı amannnnnn neyse yine başladım kafayı yemeye az kaldı bakar teste ögrenirizdaha henüz çıkmadı mavi mor damarlar okuduğum kadarıyla 2, aydan sonra başlıyormuş onlar sadece uçları büyüdü ve şişler uçları çok acıyor diğer yerlerinde bişy yok
ben 7 aralıkta dr ye kontrole gittim yumurtam vardı ozaman öğrendim sol tarafımda olduğunu 16mm idi dr 3-4 günün var çatlamasına dedi ovulasyon testi aldım hemen 9-10 unda pozitifi gördüm zaten pozitif gördükten sonra 12-24 saat içinde çatlıyormuş 10 unda çatladığını tahmin ediyorum çünkü ogün başladı göğüslerim acımaya ve o gün sol kasığım zonkluyordu ertesi günü geçti ama zonklama göğüslerim hç geçmedi 2 gündürde merdiven çıkıp inerken anlık bişiy batıyor böle düğüm atıyolarmış gibi sanki anlamak güç ama adet sancısına çok benziyor belirtiler ve bişiy daha kaç tane hamile arkadaşım varsa hiçbirinde mide bulantısı olmadı kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra başladı mide bulantıları aklınızda olsun regl belirtilerinin başında mide bulantısı geliyor.netten çok araştırma yaptım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?