Anaaa mugi sende mi Temmuzda evlendin??? kaçında?
15 aylık evliyiz evlendiğimizden beri istiyoruz. ama kısmet olmadı. 2 belirtim var aslında adetime 8 gün her ay bu zamanlar göğüslerime dokunamazdım ağrıdan ama bu ay şişti fakat ağrı çok az
2. belirtim şimdiye kadar sivilcem çıkmış olalıydı henüz sivilcem çıkmadı.
bilmiyorum belki geç yumurtlamışımdır, adetim gecikecektir ondan da olabilir ama ben bebiş diye yorumlamak istiyorum
bizde 24 temmuzda:)18 canım
sen???
ya süper olur hamiş hamiş dolaşırız mağazaları:)) heyecanlandım ya...
18 canım
sen???
bizde 24 temmuzda:)
hoşgeldin canım aramıza... Sende artık buradan çıkamazsın :)) valla kocalar bizi boşiicaklar bu gidişle... bi kısmımızda işlerinden atılacak... Forum delisi olduk biz... ama bu topicte süper bir dostluk vardır... Kankişler olduk hepimiz.
Bu arada Ankaradasın sanırım... Sevindim... Ankaralı arkadaşlarımız artıyor aramızda... Birde Sebin var ankaradan inşallah hamile kalırsak birbirimizin doğumlarına gideceğiz :)) seninkinede geliriz inşallah
Eveeettt... belki aynı zamanlarda aynı yerde doğum yaparız... sen Ankaranın neresindesin canım?
hoşgeldin canım aramıza... Sende artık buradan çıkamazsın :)) valla kocalar bizi boşiicaklar bu gidişle... bi kısmımızda işlerinden atılacak... Forum delisi olduk biz... ama bu topicte süper bir dostluk vardır... Kankişler olduk hepimiz.
Bu arada Ankaradasın sanırım... Sevindim... Ankaralı arkadaşlarımız artıyor aramızda... Birde Sebin var ankaradan inşallah hamile kalırsak birbirimizin doğumlarına gideceğiz :)) seninkinede geliriz inşallah
mugmug inşallah canım ya. ha bide dün gece baş dönmesinden uyuyamadım. sürekli mide bulantısı yaşayan bi insanım ama bugün bulantımda feci bi artış var bakalım hayırlısı. eğer hamile değilsem en azından size örnek olur bu belirtilere rağmen hamiş olmayabilirsiniz fazla umutlanmayın diye bi hatırlatma olur..
Kızlar slm
kan testİ sonucum 42,2 Çıktı hamİleyİm haftaya bebİŞİmİ gÖrmek İÇİn randevu aldım Çok mutluyum alah hepİnİze nasİp etsİn İnŞ.haber vereyİm dedİm
Kızlar slm
kan testİ sonucum 42,2 Çıktı hamİleyİm haftaya bebİŞİmİ gÖrmek İÇİn randevu aldım Çok mutluyum alah hepİnİze nasİp etsİn İnŞ.haber vereyİm dedİm
canımmmm çok güzel bi haber. ne mutlu sana.rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar slm
kan testı sonucum 42,2 Çıktı hamıleyım haftaya bebıŞımı gÖrmek ıÇın randevu aldım Çok mutluyum alah hepınıze nasıp etsın ınŞ.haber vereyım dedım
Kızlar slm
oleyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?