kızlar ben bu arada ovulasyon testi almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar işe yarıyomu
ben kullandım gitti gidiyordan aldım 30 ovulasyon + 14 gebelik testi hediye 30 tl ye valla memnun kaldım yani tavsiye ederim adet belirtilerinin aynısı oluyor ama tek farkı göğüs ağrım yani hiç izin vermiyor unutmamaama bebişimin maması olacak onlarda varsın acısın razıyım ben
canım ben iki ay kullandım kamile kalmadım ama ovulasyon gününü geçen ay net şekilde görmüştüm
bu arada sebin nerelerde?
ben kullandım gitti gidiyordan aldım 30 ovulasyon + 14 gebelik testi hediye 30 tl ye valla memnun kaldım yani tavsiye ederim adet belirtilerinin aynısı oluyor ama tek farkı göğüs ağrım yani hiç izin vermiyor unutmamaama bebişimin maması olacak onlarda varsın acısın razıyım ben
kızlar folik asit kullanıyomusunuz?adet olsakta içicekmiyiz?
ben kullanıyodum folik acidi bu ay hiç içmedim midemi bulandırıyo kokusu.bütün hepsi aynımı kokar acaba.
ben kullanıyodum folik acidi bu ay hiç içmedim midemi bulandırıyo kokusu.bütün hepsi aynımı kokar acaba.
herkese merhabalar,
bende uzun süredir takibinizde olup yeni katılanlardanım. bu siteden çoook şey öğrendim. hepinize teşekkürlereşimle bebek düşünüyoruz ve bu ay listede bende yer alıp sizlerle beraber beklemek istiyorum.
çörekotu, bal, tarçın karışımına başladım eşime de keçiboynuzu yediriyorum. folik asitte içiyorum. gerçi tahlillerde prolaktinim biraz yüksek çıktı ama sanırım ilaç ile bu aya yetişebilirim. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
son adet tarihim 17 aralık, beni de listeye ekler misiniz?? opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?