Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlarrr günaydııınnlarr nasılsınızz bakalım benimde günüm bugün bakalım ne olcakkk off offf

oo gelmişin bafocum. ya ikimizde çok erken test yaptık ama dayanamadım ne yapayım. yine tek çizgiyi görünce çok üzüldüm ama şimdi geçti. zaten erken yaptım diye avutuyorum kendimi

üzüldüm arkadaşlar ama napalım dedğiniz gibi yeni ay yeni umut bundada vardır bi hayır napalım...bebeğim belki bana doğumgünü hediyesi olarak ocak ayında gelmeye niyetlenmiştir..doğumgünüm21 ocak beklemediğm adet günüm 22 ocakmış.. 21 ocakta inş. tek çizgiyi görürüm

üzüldüm arkadaşlar ama napalım dedğiniz gibi yeni ay yeni umut bundada vardır bi hayır napalım...bebeğim belki bana doğumgünü hediyesi olarak ocak ayında gelmeye niyetlenmiştir..doğumgünüm21 ocak beklemediğm adet günüm 22 ocakmış.. 21 ocakta inş. çift çizgiyi görürüm

canım inşallah duaların kabul olurr sen ne kadar süredir istiyorsun

canım o zaman çok üzülme ya daha çok yeniymişsin ilk ayda olma ihtimali zaten çok düşük önümüzdeki aylarda olur tatlımm kaydirigubbakcemile5

Canım dün sormuştum galiba ama unuttum sorup sormadığımı... Ankarada hangi doktora gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…