sebin lorke nedersiniz haftaya perşembe yılın ilk prşembecileri bizlerde böyle olurmuyuz inşallah alahımmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq:
Neden olmasın? Allah büyük.gerçi benim pek ümidim yok.çalışma günlerimde eşimle tartışmıştık.grevdeydim.sonra da annemin hastalığı falan girdi.Ama belki grevden önceki çalışmalarda bir şey olmuştur diye yine de belki 1 ihtimal diyorum
amiinnn :Saruboceq: cümlemizee....
dünyanın sonu değil tabi de oher ay aynı hüsranı yaşamanın zorluğunu hepimiz az çok biliyoruz... inşallah bu sefer yaşamam aynı şeyi :Saruboceq:
bu güzel günüm (bugün evlilik yıldönümümüz) şenlik havasında geçer güzel haberle.. olumsuz yanıt alırsam o zaman çok kötü olacak işte :sinifsinif:
bu arada ben üşüttüm ya da kırmızılar gelebilir kasıklarımda ağrı var 3 gündür.hayırlısı olsun
hastane çok uzak mı?bir de ikinci çizgi silik bile çıksa hamile olduğunu gösterir.+ sonuçlarda yanılma olmaz.ancak erken yaptığın için negatif çıkarak yanlış sonuç verebilir.sen bilirsin bekle istersen ama bir an önce dr.a gitmen de de fayda var diye düşünüyorum.Yılbaşında bizim için de dua et e mi?2009'un son hamilelerinden oldun sen de yerimseniben
kızlar valla siz böyle dedikçe daha çok umutlanıyorum hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim allah isteyen herkeze versin ben kan testini yaptırıp yaptırmamakta daha önce söylediğim nedenle kararsızım bi bakiim yarına kadar fikrim değişmezse yılbaşından sonra dayanamazsam yarın yaptırırım, tekrar teşekkürler..
inşallah cnm ya persembe gunu tekrar gelsın demış doktor
valla bendede biraz yürüyeyim biraz aykta iş yapayım belim kopuyo adet öncesi sancılar başlıo hatta az önce erken gelecek diye korktum dışardan geldim doğru wc ye koştum
hayırlı olsun Allah seni guldurdu bak uzulme usttekı yazdıkların ıcınde ...zamanı gelınce hersey ıstedıgımız gıbı ve hayırlısı ıle olur ınsallah
ya 5 ın ustun de olması gerekıyo ıste cıkmıs 5 ın ustune sanırım erken yaptın ya testıo yuzden dusuk cıkmıstır yukselır ınsallah hadı hayırlı olsun dıyelımmı sımdıden ne yapalım...
bak dr pers gel demıs demekkı ugurlu pers lıstesınde olman gerekıyordu :lepi:
ya hayırlısı ıle ınsallah dıyelım ..benım valla sancım var bayagı hatta az once evı supururken durdum sımdı dınlenıom bıraz sonra devam edıcem...
ıs yapasım bıle gelmıo ya bısey varsa sıkıntı olmasın dıye :bbo:
abartıyorum sanırım ama 2 gundur sancılar benı tedırgın edıo bakalım nasıb :Saruboceq:
benimde sancım var 3 gündür.ben de tedirginim.ya üşüttüm ya da ........ sürekli söyleyip çağırmıyım yerimseniben
Kızlarrr tekrar duyurumu yapayım... tüm arkadaşlarımızı Facebook'a üye olmaya ve oradaki KK KARDEŞLİĞİ grubumuza katılmaya davet ediyorum...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr duyun benide 1 aylık hamişim ya allahım şükürler olsun
kan testi yaptırdım 5 de çıkıcak sonucu. 1,5 saat kaldı =)))
ahh bilsek bebek için bu kadar uğraşacağımızı hiç korunmazdık.. birden bi bakardık aaa bebekk..sürpriizz.... ne iyi olurdu.. ama maalesef herşey istediğimiz gibi olmuyor. Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder ve hepimize anne baba olma mutluluğunu yaşatır.. umutsuz yaşanmaz... bekleyip umut edeceğiz.. yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?