Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bade_34------------- 24 aralık
supreme-------------- 24 aralık
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
tomtomm------------- 26,27 aralık
bebişkom------------ 28 aralık (kırmızıları gördü)
maviyeşil1999--------29 aralık (kırmızıları gördü)
bebişkom88------------ 30 aralık
ayşen_34---------------- 31 aralık
Bu listeden Uğurlu Test Günü Perşembe'ye katılmak isteyenler lütfen belirtsinler listemizi yapalım.
Uğurlu Test Günü Perşembe Listesi
1- Lapaci Beklemedeyiz
2- Aysellim
3- Şekerkız67 Sonuç 5,59 HAMİLEEEEE !!!!
4- Samsak (Kırmızıları gördü)
5- Bafo ( Kırmızıları gördü)
6- Kvrck (Kanda negatif sonuç)
7- Papatipapati 1 aylık HAMİLEEEEEE !!!!
EZEL59 çift çizgi gördü HAMİLEEEEE !!!!

kıslar tebrik edeirm allahım sağlıkla kucağınıza lamayı nasip etsin inşallah keseleri görmeyi nasip etsin inşallahhh canlarım ne güzel topik bu yaa herkeşler hamileeee

nbr canım?annenden haber var mı?
ben zaten erken test yapmış olacam yaaf azla umutlanmıyorum:)

mrb balım.annem aynı.tansiyonu çok düşükmüş ve çok ağrısı varmış.serum takıyorlarmış arada bir.kısmetse yılbaşı gecesi gidicem.istersen erken yapmıyım diyorsan bizimle 7 ocakda yap.

kıslar tebrik edeirm allahım sağlıkla kucağınıza lamayı nasip etsin inşallah keseleri görmeyi nasip etsin inşallahhh canlarım ne güzel topik bu yaa herkeşler hamileeee

saol şekercim ben halen kendime gelemedim.öle bi mutluluk ki anlatamam.ama sizlerle paylaştım için daha rahatlıyorum.rabbim ultrasyonda da görmek nasip etsin .sağlıklı bi şekilde kucağıma vermek nasip etsin.amin:ecrin_bebek:

ayy kızlar forumun ilk sayfasında duyurular kısmı var orada buluşmalar falan var herkes buluşuyor sonra resimleri yüklüyor... Hadi Ankaralı hanımlar buluşalım bizde koyalım resimleri... enson bumuyani 'nin evinde buluşma yapmış birileri (izmirde) resimleri koymuşlar.Çok özendiiiimmm

kızlar nasılsınız
uzun zamandır gelemedim
hamişler var maşallah hepsine
sizlere bişey danışıcam
hani yumurtlama zamanı gelen yumurta beyazı şeklindeki akınrı gelmedende yumurtlama olurmu

sonuç geldi kızlar....
senağlama
mafoldumben

kaç çıktı? canım benim.ağlama sakın.moral bozup stres yapmak yok.demek ki hayırlısı böyleymiş öyle düşün.demek ki bu seneki yıldönümünüzü başbaşa kutlayın istemiş Rabbim.:teselli: asma suratını

sonuç geldi kızlar....
senağlama
mafoldumben

Canım benim ağlamak yooookk... Bugün senin en mutlu günlerinden birinin yıldönümü... İnşallah 2010'un ilk hamiş haberlerinden biri senden gelecek.
Üzülmek ağlamak yok...
Sen söyle bakiim akşam için sofranı hazırladın mı? mumları koydun mu masaya ? yerimseniben

kızlar nasılsınız
uzun zamandır gelemedim
sizlere bişey danışıcam
hani yumurtlama zamanı gelen yumurta beyazı şeklindeki akınrı gelmedende yumurtlama olurmu

Ayşecim hoşgeldin canım. yumurtlama dönemimde sancı hisseden de oluyor akıntısı olan da ama hiç bişi olmayanlarda var... Sanırım bu konuda en net bilgi ovülasyon testi ile alınıyor.

kızlar nasılsınız
uzun zamandır gelemedim
sizlere bişey danışıcam

hiç bilmiyorum canım yaa.ama benim yorumum olmaz.olsada çatlamamış yumurta olur o da işe yaramaz.

0,1 çıktı.. her zamanki sonucu aldım yine.. uff yaaaa.... keşke test yaptırmasaydım..bu günüm güzel geçseydi... sürpriz olsun istemiştim... adetim gecikince hemen ümitlendim yaaa =(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…