Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende karar verdim araba kullanmayı bilmiyorum bu birkaç ay kendimi araba kullanmayı öğrenmeye adayacağım.

evet çok zevkli bi iş bu da kaydirigubbakcemile5
ben 2 sene önce aldım ehliyet ama eşim sağolsun çok trafik olan yerlere hiç sokmadı beni :)))))))))
şimdide ondan korkar oldum mahalle aralarında iyyim trafik yoksada iyiyim bi yere gitceksem malum saatleri seçiyorum kalabalıkolmasın yolla rdie
şimdi arabayı sattık onu da yaapamıyorum :gitme:

canım daha iyisini alırsınız inşallah yeter ki sağlık olsun. bende araba kullanmak konusunda büyük korkular yaşıyordum ama öğrenicem kafaya taktım

inaşllah canım. yarın iş var ama benim uykum yok yaahuu nasıl kalkıcam sabah. aslında uykum var ama uyumak istemiyorum nedense.

aysen sana çok saçma gelecek ama bişi sorcam ya ben yarın test yapsam mı? bu ay ne bileyim hamileymişim gibi geliyo ya. saçmalıyorum biliyorum ama bi fikir ver ne olur

canım sabah nasıl kalkcan sen eşin hadi yat demiyomu sana kıssss

hadi ben nöbett tutuyom evde tek başıma kaydirigubbakcemile3

canım normal regl olmadınmı yani lekelenme gibi felanmı oldun ?????

sadece 1,5 gün adet oldum iki gündür de damla damla oluyor sadece. ama 1,5 gün normal şekilde kanamam oldu. bi de göğüs ve kasık ağrım geçmedi. yani çok zor bi ihtimal muhtmelen stresten falan böyle olmuştur ama yine de umut dünyası ne yaparsın

iyi insan lafının üstüne işte kocacım çağırıyor. ben de gideyim bari. canım sohbet güzeldi. teşkkür ederim. öptüm seni iyi geceler iyi nöbetler:)

herkeze günaydın. kızlar bu sabah yine idrar testi yaptım ve yine silik çizgi yani ben hamilemiyim değilmiyim

[ı]kıslar dua edın kan testıne gıdıyorum .kesın bıcvp alıcaz .aysellım sende yap testını sendende gusel haberler beklıyoruz cnm[/ı]

Herkese günaydın...
ınşallah senenin son günü uğurlu perşembe olur bugün.. opuyorumnanaktan
Güzel heberler hepinizden

hadi canım hayırlı haberlerle dönesin inşlhhh

nagihan snede kan testi yaptır kafan rahatasın
bende şimdi tets yapacam kızlar eşim işten gelirken alcak
banada dua edin

kız bekle bakalaım belkı de gec dollenme olmustur ole dıolar ya o yuzden de cıkmamıstır test de belı mı olur kaydirigubbakcemile2

ayyy ağzından bal damlıyor.. keşke öyle bişi olsaa mafoldumben
ama hiç umudum yok... adetin 31. günü yaptırdım 0.1 çıktı sonuç.. bugün 33. günü. hala adet yok..ağrısı var... ama umut yok :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…