Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Gunaydın kızlar
Nagıhan hemen kan testı yaptır bence
sekerkız bızı habersız bırakma hemen testten sonra gel lutfen
AYSELLIM bugun test gunu
:Saruboceq: hade bakalım

günaydın kızlar bugünki liste farklılaştı gibi nagihan var inşallah kan testine gitmeye kararverirse ;aysel var yapmıştır inşallah; aysen34 var birazdan testi gelecek oda yapacak ;ezel var bugün 2.30 da sonucunu alacak ahadi hayırlısı inşallah hepsi güzel haberlerle gelir ..............

Günaydın kızlarrrr .... Nasılsınız bakalım?? Bugün Perşembe ve Sadece Aysellim test yapacak sanırım... ayrıca şekerkızımızdan ve nnagihan'dan güzel haberler bekliyoruz... Hadi bakalım hayırlısı... Evde bir ton iş var ama ben hemen topice girdim :))

gaye dün nassıl geçti kayınvalidenlerde canım :lepi:

Valla gittik oturduk çayımızı içtik falan ama dönerken arabada annemle acayip kavga ettik... Durduk yerde patladı bana... Sanırım menapoza giriyor.

Olur oyle arada canım ya
bende dun kocısımın aılesı ıle beraberdım yaklasık 13 saat
ınsan annesının degerını cok daha ıyı anlıyor
annelerımıze sahıp cıkalım valla
sen alttan al bebıs

kendi annenle dimi niye ya hayırdır tatlım

Valla bi bilsem tatlım... hiç büyütülmeyecek çok basit bir şey için kıyameti kopardı... Çıldırmış gibi bağırdı çağırdı bana.. :bbo:
Bende çok üstelemedim... Cevap falan vermedim. Sanırım patlayacak yer arıyordu tuttu bana patladı.

olabilir canım annelerde bunalıma giriyolar arasıra ama ne olursa olsun kendi annen bi başka zemuszemus Şeniz

gunaydın herkese kızlarrrr zemuszemus
gece muhabbet kesıntısı yasanmamıs bakıyorum da samsak ve aysen forumu bos bırakmamıslar ...
[ı]kıslar dua edın kan testıne gıdıyorum .kesın bıcvp alıcaz .aysellım sende yap testını sendende gusel haberler beklıyoruz cnm[/ı]

hadı hepınızı hayırlı sonuclarla beklıyoruz bakalım

Valla gittik oturduk çayımızı içtik falan ama dönerken arabada annemle acayip kavga ettik... Durduk yerde patladı bana... Sanırım menapoza giriyor.

kesınlıkle menopozdandır ... benım annem 38 ınde gırmıs dusun o yuzden uzun zamandır sıkıntısı var yazık aynı seylerı yasıolar kardesımle ...hak veermememk de elde degıl ...bız ne olcaz bakalım o zamanlara erebılırsek :sm_confused:

kızlar herkese iyi yıllar diliyorum....

umarım bol büjdeli ir sene olur inşalllah...
bekleyen tüm adayların annelik duygusunu tatmasını dilerim...

hepinizi gönülden kucaklıyorum
iyi seneler

kızlar herkese iyi yıllar diliyorum....

umarım bol büjdeli ir sene olur inşalllah...
bekleyen tüm adayların annelik duygusunu tatmasını dilerim...

hepinizi gönülden kucaklıyorum
iyi seneler

canımm ne güzell yazmışsın inşallahh hepimize kısmet olur bu seneeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…