Günaydın kızlarrrr .... Nasılsınız bakalım?? Bugün Perşembe ve Sadece Aysellim test yapacak sanırım... ayrıca şekerkızımızdan ve nnagihan'dan güzel haberler bekliyoruz... Hadi bakalım hayırlısı... Evde bir ton iş var ama ben hemen topice girdim :))
gaye dün nassıl geçti kayınvalidenlerde canım :lepi:
Valla gittik oturduk çayımızı içtik falan ama dönerken arabada annemle acayip kavga ettik... Durduk yerde patladı bana... Sanırım menapoza giriyor.
Valla gittik oturduk çayımızı içtik falan ama dönerken arabada annemle acayip kavga ettik... Durduk yerde patladı bana... Sanırım menapoza giriyor.
kendi annenle dimi niye ya hayırdır tatlım
Valla bi bilsem tatlım... hiç büyütülmeyecek çok basit bir şey için kıyameti kopardı... Çıldırmış gibi bağırdı çağırdı bana.. :bbo:
Bende çok üstelemedim... Cevap falan vermedim. Sanırım patlayacak yer arıyordu tuttu bana patladı.
olabilir canım annelerde bunalıma giriyolar arasıra ama ne olursa olsun kendi annen bi başka zemuszemus Şeniz
[ı]kıslar dua edın kan testıne gıdıyorum .kesın bıcvp alıcaz .aysellım sende yap testını sendende gusel haberler beklıyoruz cnm[/ı]
kızlar herkese iyi yıllar diliyorum....
umarım bol büjdeli ir sene olur inşalllah...
bekleyen tüm adayların annelik duygusunu tatmasını dilerim...
hepinizi gönülden kucaklıyorum
iyi seneler
günaydın kızlar
geçmişi okumadan geldim
test negatif çıktı kocaman bi çizgi vardı o kadar dı
günaydın kızlar
geçmişi okumadan geldim
test negatif çıktı kocaman bi çizgi vardı o kadar dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?