hayırlısı olsun ayselım erken yaptın ya bızımle 2010 un ılk ugurlu persembesıne kadr dayanabılrısın ınsallah ve guzel sonucllar alırız hepımız...günaydın kızlar
geçmişi okumadan geldim
test negatif çıktı kocaman bi çizgi vardı o kadar dı
günaydın kızlar
geçmişi okumadan geldim
kızlar bırkac ısım var
smdı cıkıyorum
ınsallah dondugumde 3 ten cok guzel haberler ıle karsılasırım..
mucx
günaydın kızlar
geçmişi okumadan geldim
ayy kızlar evde yapacak birsürü işim var ama ben kalkamıyorum yine pc başından :))
Bugün ilacımın (Klomen) son günü... Hayırlısıyla son 2 hapı içeceğim. Şimdi ekmeğin arasına kaşar koydum aldım tabağı elime yine geldim oturdum pc başına... KOPAMIYORUM SİZDEEENNN :))
günaydın kızlar
geçmişi okumadan geldim
ayy kızlar evde yapacak birsürü işim var ama ben kalkamıyorum yine pc başından :))
Bugün ilacımın (Klomen) son günü... Hayırlısıyla son 2 hapı içeceğim. Şimdi ekmeğin arasına kaşar koydum aldım tabağı elime yine geldim oturdum pc başına... KOPAMIYORUM SİZDEEENNN :))
kıslar ben geldım kan verıp 1bucukta esım alıcak sonucumuzu Allahım ınsallah vardır ya
yaa gaye sana bişi sorcam bu klomen bende çok ağrı yapıyoo daha 3. hapı aldım kasıklarım fırlayacak gibi sende böyle bişi oldumukafamçokkarıştı
yaa gaye sana bişi sorcam bu klomen bende çok ağrı yapıyoo daha 3. hapı aldım kasıklarım fırlayacak gibi sende böyle bişi oldumukafamçokkarıştı
kıslar ben geldım kan verıp 1bucukta esım alıcak sonucumuzu Allahım ınsallah vardır ya
Canım sana özel msj atıcam...
Ayy 1,5 muuu çok varmış daha yaaa :) sen yinede daha önce arayıp bi sorsan :)) belki daha erken çıkar.
Canım benimde dün oldu adet sancısı gibi bir gerginlik ve ağrı Klomen topicine yazmıştım hatta normalmiş herkeste olmuş... Sanırım pıtırcıkların büyüme ağrıları bunlar... Bugün son günüm benim ve gayet rahatım şu ana kadar.
canım sen hamilesin yaaa bu testle resmileştireceksin hadii hayırlısıyla inşallah alkisalkisalkis
hayırlısı olsun canım.belirti var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?