Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Bafocum canım çok teşekkür ederim... Tüm arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum.Dilerim 2010 hepimize uğurlu gelir ve bebeklerimizi 2010 yılında kucağımıza almak nasip olur. Bunun ötesinde öncelikle hepinize eşleriniz,aileleriniz ve sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu ve bereketli bir yıl geçirmenizi diliyorum arkadaşlarım... Herşey gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah.

günaydın kızlar
geçmişi okumadan geldim
test negatif çıktı kocaman bi çizgi vardı o kadar dı
hayırlısı olsun ayselım erken yaptın ya bızımle 2010 un ılk ugurlu persembesıne kadr dayanabılrısın ınsallah ve guzel sonucllar alırız hepımız...

herkese mutlu huzurlu bereketlı bebeli guzel bır yıl dılıyorum bende hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar bırkac ısım var
smdı cıkıyorum
ınsallah dondugumde 3 ten cok guzel haberler ıle karsılasırım..
mucx

kolay gelsın hep bırlıkte beklıyoruz bakalım...
bende yarın tatıl ya yarın ve hsonu esımle rahatca oturabılmek ıcın bugun bıraz ıs yapayım
camasır attım asılacak utu yapacagım her gunku gıbı yemek bıde ekstra dan sıfonyerı duzenlemem lazım aklımda kac gundur...
ruyama gırdı gece esım duzeltmıs bı acıyorum cok utanoıyorum :kedi:

ayy kızlar evde yapacak birsürü işim var ama ben kalkamıyorum yine pc başından :))
Bugün ilacımın (Klomen) son günü... Hayırlısıyla son 2 hapı içeceğim. Şimdi ekmeğin arasına kaşar koydum aldım tabağı elime yine geldim oturdum pc başına... KOPAMIYORUM SıZDEEENNN :))

amannn iş herzaman yapılır gel tabiii muhabbet edelimmopuyorumnanaktan

kıslar ben geldım kan verıp 1bucukta esım alıcak sonucumuzu Allahım ınsallah vardır ya

yaa gaye sana bişi sorcam bu klomen bende çok ağrı yapıyoo daha 3. hapı aldım kasıklarım fırlayacak gibi sende böyle bişi oldumukafamçokkarıştı

kıslar ben geldım kan verıp 1bucukta esım alıcak sonucumuzu Allahım ınsallah vardır ya

Ayy 1,5 muuu çok varmış daha yaaa :) sen yinede daha önce arayıp bi sorsan :)) belki daha erken çıkar.

yaa gaye sana bişi sorcam bu klomen bende çok ağrı yapıyoo daha 3. hapı aldım kasıklarım fırlayacak gibi sende böyle bişi oldumukafamçokkarıştı

Canım benimde dün oldu adet sancısı gibi bir gerginlik ve ağrı Klomen topicine yazmıştım hatta normalmiş herkeste olmuş... Sanırım pıtırcıkların büyüme ağrıları bunlar... Bugün son günüm benim ve gayet rahatım şu ana kadar.

kızlar kasıklarım çok garip.sanki sürekli çişimi tutuyormuşum gibi.aslında ben en son 30 kasımda regl oldum ama regl tarihim çok değiştiği için ve geçen sefer 37. günde olduğum için ümitlenmek istemiyorum.bir yandan da bugün yapsamıydım ki diye düşündüm.:uhm:

cnm bıde esımle bana sor nasıl gecıcek bu vakıt dıyoruz. erkne cıkmıyomuş cnm arkadasım labaratuarda hormon oldugu ıcın kanın soguması gerekıormuş hayırlısı baklaım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…