- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
kızlar kasıklarım çok garip.sanki sürekli çişimi tutuyormuşum gibi.aslında ben en son 30 kasımda regl oldum ama regl tarihim çok değiştiği için ve geçen sefer 37. günde olduğum için ümitlenmek istemiyorum.bir yandan da bugün yapsamıydım ki diye düşündüm.:uhm:
günaydın kızlarrrrr
ayselim
kırmızı kartı yedim biraz önce sonunda teşrif ettiler sanki çok bekliyomuşuz gibi
umutlar bi sonraki aya kaldı bakalım kısmet
adet dönemlerim bi tuhaflaştı nedenini bende anlamıyorum beklenmeyen adet tarihim 23-27 ocak arası
eklersen sevinirim yada sen en iyisi 27 ocak yazda daha geç olsun fazla umutlanmayım ben opuyorumnanaktan
cnm benımde oyle kac gundur boyle sısım ve sureklı gazım var afedersınız atesle yaklaşma dıye not yazıcam artık o derece:))) kaydirigubbakcemile3
inşallah cvanım akşam baya canım sıkılmıştı ama gece eşimöle biraz konuştuk numara mı yaptı bilmiyorum ama acayip rahatlattı beniKıvırcığım hoşgeldin... nasılsın canım??? dün de okudum kırmızılarının geldiğini... hayırlısı olsun canım... 2009 a yetiştiremedik ama 2010 da inşallah bebişlerimize kavuşacağız.
evet ya benimde öyle.gerçi benim geçen ay da öyleydi.hatta aysellim ile onun geyiğini yapmıştık.korunmasız ilişki bende gaz yapıyor diye :roflol: kasıklarımda batma var sancı var.hayırlısı ne ise o olsun
canım annen nasıl oldu biraz daha iyiymiş okudum sevindim rabbim daha çok şifa verir inşallah bütün hastalarla birlikte annene de
benim sonuç daha çıkmadı yalnız 2 gündür acayip kasık ağrım vardı adet ağrısı gibi normalde günde bikaç defa olur biterdi busefer hiç bitmedi bide sol kasığımda şiddetli batma ve ağrı vardı bacağım kasılıyodu bugün hiçbişey yok neden acaba, normalde adet günüm bugün acaba gelicek mi..
Yeni yılda herşeyin gönlünüzce olmasını diler,
Tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.
Mutlu Yıllar...
inşallah cvanım akşam baya canım sıkılmıştı ama gece eşimöle biraz konuştuk numara mı yaptı bilmiyorum ama acayip rahatlattı beni
önceleri hep 24 ve 28 gün arası oluydum herhangi bir gün ama bizim bu 3. denememiz ve son iki aydır hep 28. gün akşamı saat 9 buçukta oluyor
eşim diyo ki bak yeni yeni vücudun spermlere alışıyor buna sevinmelisin adetin bile düzenleşti
azıcık moralim düzeldi bu sözlerine bakalım kısmet bu ay gün hesaplamıycam ateşte ölçmüycem 10. 12. 14. 16. gün ilişki olucak o kadar bide bunu deniycem bakalım eger bu seferde olmazsa şubatta ankaraya gidicez eşim söz verdi bana orda bide hocalarına sorucak tahlilleri yaptırcaz bi problemmi var diye
kızlar gaz bendede var valla çok feciyim akşam akıntım devam etti uzayanından hemde valla biz bu ay rekora koşuyoz 7. gün başladık çalışmalara bugün 21. gün akıntı devam biz devam uzayan akıntı beni itiyo ilkiye ya geç dölleniyosa diye diye günaşırı çalışyoz ama benimki hem zamanında hem geç dölleniyo herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?