Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Canım sen bilirsin... yolculuğa çıkmadan içini rahatlat istersen.Eğer çok
takıldıysa kafana için içini yemesin yap kurtul eğer bişiy çıkmazsa zaten erken yapmış olacaksın... sonraki hafta tekrar yaparsın.

teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına inşallahhh... allahım cümlenizin gönlünüze göre versin u mudunuzu asla yitirmeyin inşallah bebişleriniz gelecek....

ya sende yap hadı bugun ama erken oldugu ıcın aslında ılk ıdrarınla yapsan ıyı olurdu yada yarn sabah yap ıstersen daha ıyı olur

günaydın kızlarr adet belirtilerinde bulantı kusmaolurmu?
valla benım hep bulantı olur o yuzden takmıom pek bulantı olunca

masalllaaaah dıyorum alkisalkisalkis hayırlısı bakalım

ya gercekten de kafa dagıtıp vakıt gecırmek ıcın bırebırsınız hepınız...valla bende ılk gırdıgım gunden berı tv ızlemeyı bıraktım delikafadulden

samsak bence test yap için rahat etsin zor bişi değil sonuçta en azından düşünmezsin testten sonra tatlım:lepi:

günaydın kızlar günaydın şekerler sizlere yazmadan günüm geçerse eksik görüyorum okadar alıştım ki sizlere bu arada yeni yılda hepinize önce sağlık sonra bebişler huzur ve mutluluk diliyorum şekerlerrrkaydirigubbakcemile5

Kızlar elimdeki işi bugün bitirmem lazımmış.ben kaçıyorum girmeye çalışırım giremezsem hepinize mutlu yıllar dilerim.yeni yıl gönlünüzden geçen herşeyi size getirsin.

haklısın ya en iyisi test yapmak aslında kendimi kandırıyorum biliyorum ama yinede...

canım aynı durum en son adetimde bendede olmuştu.hatta eltim hamilesin üstüne gördün beki demişti ama maalesef psikolojikmiş.sen yinede içinin rahat etmesi için test yap.biz bebişimle sana dua ederiz şeker moralini yüksek tut emi

benim güzel annem sen geldin benim çıkmam lazım.seni ve yeğenimi kocaman öpüyorum:1hug:

bende cok yogunum. haftaya 4 tane iş var yetiştirmem gereken. ve performansım acaip düştü. verimli çalışma saatim 4-5 saati geçmiyor ... :) onunda 1-2 saati burda geçiyor

kolay gelsin..

mutlu yıllar.. bebişinle gel 2010 da ; görüşmek üzere o zman...

bana kimse güzel anne demiyo:kedi:

en güzel anneler ve teyzeler burda canım benim....
bu anneler gününe hep beraber anneler olarak giricez. belki büyük bi bulusma bile yaparız. opuyorumnanaktan
geçen anneler gününde ağlamıştım bu yüzden. bir arkadaşımdaydım evde 3 anne daha vardı. herkes hepsinin anneler gününü kutladı. kimse bana dönüp bakmadı. ama arkdasımın kızı hemen yanıma geldi..daha 7 yasında. teyze anne yarısı derler ama benim teyzem tam annem gibi dedi. benimde anneler günümü kutladı. hediye bile almış...
ağladım valla. hiç unutamam.. senağlama

tüylerim diken diken oldu okurken ve gözlerim doldu ya, geçen anneler gününde evli değildim ama görümce adayım geleceğin en güzel annesi yazılı bir hediye almıştı bana bende çok duygulanmıştım anlatamam sana ama bu yıl bebişim olcak karnımda çok heyecanlıyım çokkkkk.canım benim yaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…