ayyy ne güzel bir yeni yıl hediyesi aldın.kızlaarr ya aslında her zaman testi geciktirmek için can atardım ama nedense bu sefer erken yapmak istiyorum.normalde haftaya perşembe yapacaktım fakat bugün yap diyor içimden bir ses.acaba akşam yapsam mı?
ayyy ne güzel bir yeni yıl hediyesi aldın.kızlaarr ya aslında her zaman testi geciktirmek için can atardım ama nedense bu sefer erken yapmak istiyorum.normalde haftaya perşembe yapacaktım fakat bugün yap diyor içimden bir ses.acaba akşam yapsam mı?
kızlar kasıklarım çok garip.sanki sürekli çişimi tutuyormuşum gibi.aslında ben en son 30 kasımda regl oldum ama regl tarihim çok değiştiği için ve geçen sefer 37. günde olduğum için ümitlenmek istemiyorum.bir yandan da bugün yapsamıydım ki diye düşündüm.:uhm:
valla benım hep bulantı olur o yuzden takmıom pek bulantı oluncagünaydın kızlarr adet belirtilerinde bulantı kusmaolurmu?
kızlar gaz bendede var valla çok feciyim akşam akıntım devam etti uzayanından hemde valla biz bu ay rekora koşuyoz 7. gün başladık çalışmalara bugün 21. gün akıntı devam biz devam uzayan akıntı beni itiyo ilkiye ya geç dölleniyosa diye diye günaşırı çalışyoz ama benimki hem zamanında hem geç dölleniyo herhal
evet canım bide böyle birşey varmış vücut kendini yavaş yavaş gebeliğe hazırlıyormuş. Dün akşam eşimde yatarken "demekki beklemek lazım herşeyin bir zamanı var." dedi. Bende haklısın dedim.
Fakat şu bir gerçek ki iyiki sizleri buldum arkadaşlar.Bu süreç sizler olmadan mümkün değil geçmezdi... Hergün burada birlikte sevinip birlikte üzülüyor ve sohbet ediyor olmak hakikaten beni çok rahatlatıyor.. Eğer sizler olmasaydınız ben bütün gün evde kendimi dinlerdim ve tabi kafayı yerdim sonunda.Günler geçmek bilmezdi.
selam kızlar yine kafalar karışmış burada hepimizde ayrı bi karışıklık yaw.
sorumlu arkadaşlar ocak ayı için yeni bi topic açılacakmı yoksa burdan mı devam edicez yahu.
birde kızlar ben adet oldum ama içim hiç rahat değil ya göğüslerimin şişi kasık ağrım geçmedi ve feci bulantım var kızlar sizce test yapayım mı yoksa kafanda kuruyorsun test yapma mı diyorsunuz bişi söyleyin yahuu
dölleniyo nerden çıktıysa henüz bunu bilmiyoz tabi yumurtluyom dicektim inşallah döllenmiştir o da ayrı bi mesele .......
haklısın ya en iyisi test yapmak aslında kendimi kandırıyorum biliyorum ama yinede...
mutlu yılllaaaarrr ..günaydın kızlarrr..
Kızlar elimdeki işi bugün bitirmem lazımmış.ben kaçıyorum girmeye çalışırım giremezsem hepinize mutlu yıllar dilerim.yeni yıl gönlünüzden geçen herşeyi size getirsin.
mutlu yılllaaaarrr ..günaydın kızlarrr..
günaydın kızlar günaydın şekerler sizlere yazmadan günüm geçerse eksik görüyorum okadar alıştım ki sizlere bu arada yeni yılda hepinize önce sağlık sonra bebişler huzur ve mutluluk diliyorum şekerlerrrkaydirigubbakcemile5
benim güzel annem sen geldin benim çıkmam lazım.seni ve yeğenimi kocaman öpüyorum:1hug:
Kızlar elimdeki işi bugün bitirmem lazımmış.ben kaçıyorum girmeye çalışırım giremezsem hepinize mutlu yıllar dilerim.yeni yıl gönlünüzden geçen herşeyi size getirsin.
bana kimse güzel anne demiyo:kedi:
en güzel anneler ve teyzeler burda canım benim....
bu anneler gününe hep beraber anneler olarak giricez. belki büyük bi bulusma bile yaparız. opuyorumnanaktan
geçen anneler gününde ağlamıştım bu yüzden. bir arkadaşımdaydım evde 3 anne daha vardı. herkes hepsinin anneler gününü kutladı. kimse bana dönüp bakmadı. ama arkdasımın kızı hemen yanıma geldi..daha 7 yasında. teyze anne yarısı derler ama benim teyzem tam annem gibi dedi. benimde anneler günümü kutladı. hediye bile almış...
ağladım valla. hiç unutamam.. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?