- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
günaydın kızlarrrrr
ayselim
kırmızı kartı yedim biraz önce sonunda teşrif ettiler sanki çok bekliyomuşuz gibi
umutlar bi sonraki aya kaldı bakalım kısmet
adet dönemlerim bi tuhaflaştı nedenini bende anlamıyorum beklenmeyen adet tarihim 23-27 ocak arası
eklersen sevinirim yada sen en iyisi 27 ocak yazda daha geç olsun fazla umutlanmayım ben opuyorumnanaktan
çok bekledinmi anne olmak için şeker mahzur gör bilmiyorum da
dün baska doktora gittim ayrıntılı ultrsaon ve ikili test için..
o da aynı şeyi söyledi. kimseyi dinlemeyin ve rahat haliniz devam etsin. bebek için stres kötü dedi..
ultrasonda herşey normal görünüyordu.. az öncede aradı ikili testte normal çıkmış değer ; sormadım bile kaç diye... başka teste gerek kalmadı dedi.. nasıl rahatladım anlatamam... ..
cnm ben yaklasık 14 aydır beklıyorum anne olmak ıcın rabbım bu ay nasıp eder ınsallah her ay aynı sekılde kan testı sonucunu gormek tek cızgı gormek mahvettı benı
dün baska doktora gittim ayrıntılı ultrsaon ve ikili test için..
o da aynı şeyi söyledi. kimseyi dinlemeyin ve rahat haliniz devam etsin. bebek için stres kötü dedi..
ultrasonda herşey normal görünüyordu.. az öncede aradı ikili testte normal çıkmış değer ; sormadım bile kaç diye... başka teste gerek kalmadı dedi.. nasıl rahatladım anlatamam... ..
papati canım teşekkür ediyorum şimdiden dualarınız için dayanamayacağım yapacağım öğle arasında sonucu gelince söylerim size. dua edin nolur kızlar.
şeker ben 6 haftalı gebeyim salı günü ilk muayeneme gitcem geç kalmıyorum değil mi? ultrasonda görmeden bi rahat etmicek içim.
dua ederek bekliyoruz güzel haberini...papati canım teşekkür ediyorum şimdiden dualarınız için dayanamayacağım yapacağım öğle arasında sonucu gelince söylerim size. dua edin nolur kızlar.
prayforU cevap vermicen mi şeekr ya bekliyorum ama
canım benim ya... rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu taddırsın sana yeni yılda çifte mutluluk yaşarsın inş. ben 5. aydan sonra hamile kalmama rağmen son 2 ay çok strese girdim.korunmadım halde nedne gebe kalamıyorum diye.emin ol seni anlıyorum şeker ya.birde etrafımda 2. ayında 3. ayında hamile kalanları duyunca dahada bi strese giriyordum .ama sen yalnız değilsin bizler varız teyzesi 6 haftalı bebişim ve ben sana dua etcez emi üzülme sakın yalnız değilsin san adua edenleri düşünopuyorumnanaktan
dur kız şeker anne, çalışıyom bi taraftan... :hulya:
merak kısmına gelince eve ultrason alası geliyor insanın.. kaydirigubbakcemile3
neyse şekerler kimse cevap vermiyor az dışarı çıkıp gelicem sanıırm hamilelik beni alınganlaştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?