napim şeker alınganlaştım ya, sen kaç haftalıkken gititn ay napim çok heyecanlıyım yaaa
dün baska doktora gittim ayrıntılı ultrsaon ve ikili test için..
o da aynı şeyi söyledi. kimseyi dinlemeyin ve rahat haliniz devam etsin. bebek için stres kötü dedi..
ultrasonda herşey normal görünüyordu.. az öncede aradı ikili testte normal çıkmış değer ; sormadım bile kaç diye... başka teste gerek kalmadı dedi.. nasıl rahatladım anlatamam... ..
Şekercim valla geldim bakıyorum bakıyorum belki bir haber vardır diye senden... bende çatliicam valla
1,5 ta kesinleşecek inşallah hamişliği... Heyecanla bekliyorum... Valla işi gücü bıraktım onun sonucu bekliyorum... akşama kadar birsürü iş var halbukiiigaye cim şekerkız dan mı haber bekliyosun bende merak ettim şimdi ne zaman belli olucak sonucu :kedi:
hadı cok sukur...Allah hayırlısı ıle kucagına almayıda nasıb etsın ...
ılk aylar dıyemı bu kadr sık randevu ...yoksa hep boyle devam etmez degılmı ayda bır falan mı olur
sağol tatlım
vabelli haftalarda kontrol edilmesi gereken şeyler var. Birde ultrson kontrolu gerekmesede kan vermeye gittim. Gitmişken muaynede oldum
hem de k gelmiyor. Gidip gidip göresimiz geliyor.. :ecrin_bebek:
Teyzesi bir görsen ne güzel hareket ediyor inanılmaz muhteşem
Darısı başına tüm anne adaylarımızın..
kızlar bende beklemedeyım henuz cıkmamış esım gıtcek bırasdan kalbım durcak yaaaaaa
ayyy kızlar valla bende heyecan yaptım hazırlayın mendilleri halay için.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?