Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hadı cok sukur...Allah hayırlısı ıle kucagına almayıda nasıb etsın ...
ılk aylar dıyemı bu kadr sık randevu ...yoksa hep boyle devam etmez degılmı ayda bır falan mı olur

Şekercim valla geldim bakıyorum bakıyorum belki bir haber vardır diye senden... bende çatliicam valla

gaye cim şekerkız dan mı haber bekliyosun bende merak ettim şimdi ne zaman belli olucak sonucu :kedi:
1,5 ta kesinleşecek inşallah hamişliği... Heyecanla bekliyorum... Valla işi gücü bıraktım onun sonucu bekliyorum... akşama kadar birsürü iş var halbukiii

hadı cok sukur...Allah hayırlısı ıle kucagına almayıda nasıb etsın ...
ılk aylar dıyemı bu kadr sık randevu ...yoksa hep boyle devam etmez degılmı ayda bır falan mı olur

sağol tatlım

vabelli haftalarda kontrol edilmesi gereken şeyler var. birde ultrson kontrolu gerekmesede kan vermeye gittim. gitmişken muaynede oldum
hem de k gelmiyor. gidip gidip göresimiz geliyor.. :ecrin_bebek:
teyzesi bir görsen ne güzel hareket ediyor inanılmaz muhteşem
darısı başına tüm anne adaylarımızın..

amin canım benimmmmmmmm
bizde bebişlerimizi 2010da görecez inş.:)

kızlar bende beklemedeyım henuz cıkmamış esım gıtcek bırasdan kalbım durcak yaaaaaa

selam kızlar ben geldim:) nasılsınız?
prayforu büyümüş bebişin.. sevindim testin güzel çıkmasına bende haftaya gidiyorum.. cinsiyet için birşey dedi mi?

kızlar işl. güzel haber alırız bugün ben kendimi çok kötü hissediyorum çok kararsızım yine stres mahvedecek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…