Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kızlar ben geldim:) nasılsınız?
prayforu büyümüş bebişin.. sevindim testin güzel çıkmasına bende haftaya gidiyorum.. cinsiyet için birşey dedi mi?

hoşgeldin..
sağol darısı başına..
cinsiyet öğrenmek istiyomusunuz dedi.. kesinse söyleyin , çok önemli değil dedik.
biraz daha bekleyin o zaman dedi. gördü ama demedi.16 . haftada dah a kesin olur dedi..

sen nasılsın bakalım?

hadi test sonucu bekliyoruzzz :sm_cool:

kızlar işl. güzel haber alırız bugün ben kendimi çok kötü hissediyorum çok kararsızım yine stres mahvedecek beni

kendini başka şeylerle meşgul et dicem ama biliyorum çok zor stres yapmadan duramıyo insan kendimden biliyorum çünkü.Sen yinede kafana takmamaya tak arkadaşım

kendini başka şeylerle meşgul et dicem ama biliyorum çok zor stres yapmadan duramıyo insan kendimden biliyorum çünkü.Sen yinede kafana takmamaya tak arkadaşım

deniyorum ama olmuyo dün akşamdan beri ağlama krizlerine giriyorum

kızlar test yaptım sonuç negatif şimdi şeker kızdan güzel haberleri bekliyoruz

Olsun canım sıkma canını sakın... Bugün güzel birgün olacak Allahın izniyle.Ve bu ay negatif sonuç alan tüm arkadaşlarımızla birlikte Ocak annesi olucaz inşallah.

Eve gitme vakti geldi bizim =))
Herkese mutlu seneler...
Dualarımızın kabul olduğu, kucaklarımızın bebişle dolduğu bir sene olsun 2010 opuyorumnanaktan
:dance:

arada bulantı kusma oluyor ama azaldı. bazen çok fena halsizlik yapıyordu. şimdi daha iyiyim. haftaya ikili test olcak bakalım.. sağol canım.

evet dakikalar sayılıyor :)

arada bulantı kusma oluyor ama azaldı. bazen çok fena halsizlik yapıyordu. şimdi daha iyiyim. haftaya ikili test olcak bakalım.. sağol canım.

4 hafta daha mı bekliicez şimdi biz? yaa baktım da 12 haftalık olmuşsun yaaa ne kadar çabuk geçti zaman...

size bişey sorcam kızlar dr. adetin 8 gününden 18 güne kadar dedi bugün 7 günüm kasıklarımda biraz ağrı var bide miğdem bulanıyo sanki adet olcakmışım gibi ne yapmalıyım sizce yarını beklesemmi bilemedim

amiiin ınsalllah :Saruboceq: senın duan kabul olur :ecrin_bebek:

Herkese mutlu seneler...
Dualarımızın kabul olduğu, kucaklarımızın bebişle dolduğu bir sene olsun 2010 opuyorumnanaktan

saol canım ınsallah dıleklerımız aynı hihoyyyt

ya sekerkız heyecandan bayıldımı Allah koırusun nerd eyaaa

Herkese mutlu seneler...

amin canım sanada iyi seneler 2010 yılı bebek yılı olur işallah

kızlar şekerkız kendimi gitti testi almaya forumda gözükmüyo heyecandan bayılcam şimdi

Olsun canım sıkma canını sakın... Bugün güzel birgün olacak Allahın izniyle.Ve bu ay negatif sonuç alan tüm arkadaşlarımızla birlikte Ocak annesi olucaz inşallah.
evet evet :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Herkese mutlu seneler...
amin hepimize sağlıklar bebişler yenilere çifter çifter gelsin inşallah gamyoncuiremsu

gece başım yüksekte yatmak bulantıya iyi geldi. birde yanma basladı bende soda çok iyi geliyor. günde 1 tane içmek lazımmış zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…