selam kızlar ben geldim:) nasılsınız?
prayforu büyümüş bebişin.. sevindim testin güzel çıkmasına bende haftaya gidiyorum.. cinsiyet için birşey dedi mi?
kızlar işl. güzel haber alırız bugün ben kendimi çok kötü hissediyorum çok kararsızım yine stres mahvedecek beni
kendini başka şeylerle meşgul et dicem ama biliyorum çok zor stres yapmadan duramıyo insan kendimden biliyorum çünkü.Sen yinede kafana takmamaya tak arkadaşım
kızlar test yaptım sonuç negatif şimdi şeker kızdan güzel haberleri bekliyoruz
kızlar test yaptım sonuç negatif şimdi şeker kızdan güzel haberleri bekliyoruz
hoşgeldin..
sağol darısı başına..
cinsiyet öğrenmek istiyomusunuz dedi.. kesinse söyleyin , çok önemli değil dedik.
biraz daha bekleyin o zaman dedi. gördü ama demedi.16 . haftada dah a kesin olur dedi..
sen nasılsın bakalım?
hadi test sonucu bekliyoruzzz :sm_cool:
arada bulantı kusma oluyor ama azaldı. bazen çok fena halsizlik yapıyordu. şimdi daha iyiyim. haftaya ikili test olcak bakalım.. sağol canım.
evet dakikalar sayılıyor :)
amiiin ınsalllah :Saruboceq: senın duan kabul olur :ecrin_bebek:sağol tatlım
vabelli haftalarda kontrol edilmesi gereken şeyler var. birde ultrson kontrolu gerekmesede kan vermeye gittim. gitmişken muaynede oldum
hem de k gelmiyor. gidip gidip göresimiz geliyor.. :ecrin_bebek:
teyzesi bir görsen ne güzel hareket ediyor inanılmaz muhteşem
darısı başına tüm anne adaylarımızın..
Eve gitme vakti geldi bizim =))
Herkese mutlu seneler...
Dualarımızın kabul olduğu, kucaklarımızın bebişle dolduğu bir sene olsun 2010 opuyorumnanaktan
:dance:
Eve gitme vakti geldi bizim =))
Herkese mutlu seneler...
Dualarımızın kabul olduğu, kucaklarımızın bebişle dolduğu bir sene olsun 2010 opuyorumnanaktan
evet evet :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:Olsun canım sıkma canını sakın... Bugün güzel birgün olacak Allahın izniyle.Ve bu ay negatif sonuç alan tüm arkadaşlarımızla birlikte Ocak annesi olucaz inşallah.
amin hepimize sağlıklar bebişler yenilere çifter çifter gelsin inşallah gamyoncuiremsuEve gitme vakti geldi bizim =))
Herkese mutlu seneler...
arada bulantı kusma oluyor ama azaldı. bazen çok fena halsizlik yapıyordu. şimdi daha iyiyim. haftaya ikili test olcak bakalım.. sağol canım.
evet dakikalar sayılıyor :)
kızlar salı gunu 5.59du bugun 20.56 cıkmıs hamılemıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?