Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

şekerkız bugün en güzel yılbaşını yaşıcaksın benide umutlandırdın tam vazgeçmiştim bebek fikrinden senin güzel haberinle vazgeçmicem

süper ya şekerkız herkes topikte senin haberini kutluyo ne güzel bi arkadaşlık bu ya bizde yaşarız inşallah.............

sağol canım aklımda olsun benimde mide ekşimesi oluyo bazen. her bi belirti var maşallah:))

ben 11 haftalık oldum haftaya 12 hafta bitiyo. ama cinsiyet için erken heralde. belki tahmin eder bi umut:))

öbür topiklere bakıyorum bu sene erkek senesi olmuş.. % 80 erkek gibi sanki :)
doktor tahminde bulunacaktı bize ama değişirmi dedim. kesin diyemedi .. çok istekli görmeyincede söylemedi.. sürpriz olsun 1 ayda bunun için bekleriz.. :hulya:

canım hakkında hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin bence 16 haftalıkken öğrenmen daha iyi sonra benimgibi hüsrana uğrama

canımmmmmmmmmm şekerkız bi dışarı çıktım mutlu haberleri okudum şimdi bak dualrımız kabulk oldu.samsak canım sende sakın üüzlme emi duaya devam

hayırlısı olsun nasılsa ilk olcak. kız da erkek te büyük sevinç..
ama bana erkek gibi geliyor benimki.. kısmet bakalım:) merak ediyor insan

canım hakkında hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin bence 16 haftalıkken öğrenmen daha iyi sonra benimgibi hüsrana uğrama

sağlıklı olsunda.. hele dün test falan vardı gergindim. düşüneceğim son şey cinsiyetti..

sadece bugün sanki çok içermişim gibi canım içmek istiyor.. geçen yıldan beri ya 2 ya 3 kere toplamda 5-6 duble içmişimdir. hiç sevmem canım bira bile istiyor :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…