- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
kızlar akşama ne pişrceksiniz
bana herkes kız diyor daha dogrusu kız istiyorlar ama banada erkek gibi geliyor nedense..hayırlısı olsun nasılsa ilk olcak. kız da erkek te büyük sevinç..
ama bana erkek gibi geliyor benimki.. kısmet bakalım:) merak ediyor insan
gelsin tatlı bebişte biz kız da severiz erkek te....benim aklım halen z.yağlı pısada üfüfff yarın yapcam bende şöyle üzerinede limon sıkıp yicem. ya kızlar benim canım hep ekşi şeyleri çekiyorrrr.acaba bebeişim kızmı erkek mi
bende istiyorum bende bende bende hem şuan topiğimizde 4 anne adayımız 1 tanede annemiz var bizi bırakmayın tamam kızlar......
31gunde oluyorum cnm tam o gun yaptımılkını dıgerını 33 gunde yaptım
valla bende aksama pırasa yapacagım...bol lımonlu..yanına da belkı makarna ve corba yaparım corba kesnde makarnadan emın degılım dusunelım bakalım
valla bende aksama pırasa yapacagım...bol lımonlu..yanına da belkı makarna ve corba yaparım corba kesnde makarnadan emın degılım dusunelım bakalım
kıslar hepınıze cok tesekkur edıyorum benı yanlız bırakmadıgınız ıcin
:teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :danc:teytey: :teytey:e: :dance: :dance: :dance: :hooray: :hooray: kılzar cok mutluyum rabbım herkese nasıp etsın bu duyguyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
rabbim burada anne olmayı bekleyen arkadaşlarımada bu güzel duyguyu nasip et aminnnn...
bende istiyorum bende bende bende hem şuan topiğimizde 4 anne adayımız 1 tanede annemiz var bizi bırakmayın tamam kızlar......
gayecim bi türlü yazamadım. ben artık üzülmüyorum tatlım artık kendime takıntı edecek yeni bi konu bulmaya çalışıyorum. bu konuyu düşünmekten yorgun düştüm
rabbim burada anne olmayı bekleyen arkadaşlarımada bu güzel duyguyu nasip et aminnnn...
amin inşallah...amin canım amin işallah rabbim hepimize verir
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bırakmak mı? tabiki hayır her anımı yazcam sizlerle paylaşcam kızlar
kızlar çıkıyorum benim ufaklık gelir birazdan okuldan ortalığı toparlıyım biraz akşam üstü görüşemezsek hepinize sağlıklı mutlu bol hamileli yıllar diliyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?