Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hayırlısı olsun nasılsa ilk olcak. kız da erkek te büyük sevinç..
ama bana erkek gibi geliyor benimki.. kısmet bakalım:) merak ediyor insan
bana herkes kız diyor daha dogrusu kız istiyorlar ama banada erkek gibi geliyor nedense..

benim aklım halen z.yağlı pısada üfüfff yarın yapcam bende şöyle üzerinede limon sıkıp yicem. ya kızlar benim canım hep ekşi şeyleri çekiyorrrr.acaba bebeişim kızmı erkek mi
gelsin tatlı bebişte biz kız da severiz erkek te....

bende istiyorum bende bende bende hem şuan topiğimizde 4 anne adayımız 1 tanede annemiz var bizi bırakmayın tamam kızlar......

biz hep burdayız ama yılbasından sonra topik ne olacak acaba?

valla bende aksama pırasa yapacagım...bol lımonlu..yanına da belkı makarna ve corba yaparım corba kesnde makarnadan emın degılım dusunelım bakalım

bende lahana sarması yapmayı düşünüyorum yanına ne yapacağıma karar veremedim

:teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :danc:teytey: :teytey:e: :dance: :dance: :dance: :hooray: :hooray: kılzar cok mutluyum rabbım herkese nasıp etsın bu duyguyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

amin canım amin işallah rabbim hepimize verir

gayecim bi türlü yazamadım. ben artık üzülmüyorum tatlım artık kendime takıntı edecek yeni bi konu bulmaya çalışıyorum. bu konuyu düşünmekten yorgun düştüm

kızlar çıkıyorum benim ufaklık gelir birazdan okuldan ortalığı toparlıyım biraz akşam üstü görüşemezsek hepinize sağlıklı mutlu bol hamileli yıllar diliyorum şimdiden

gayecim bi türlü yazamadım. ben artık üzülmüyorum tatlım artık kendime takıntı edecek yeni bi konu bulmaya çalışıyorum. bu konuyu düşünmekten yorgun düştüm

samsak bencede başka şeylee ver dikkatini.gebeliği düşünme sakın emin ol stres çok etkiliyor biliyorum düşünmemek elde değil ama az çabala emi şeker.birde sana hamilelkle ilgili sorular gelceği topluma girme.insna çok geriliyor da

rabbim burada anne olmayı bekleyen arkadaşlarımada bu güzel duyguyu nasip et aminnnn...

amin bekleyen herkesin kucağına inşallah

amin canım amin işallah rabbim hepimize verir
amin inşallah...

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bırakmak mı? tabiki hayır her anımı yazcam sizlerle paylaşcam kızlar

ne güzel yeni bebişleri tecrübeli teyzeleri olacak.... :hulya:

şeker kız tebrik ederim canım benim.
prayforu tatlım benim günüm normalde 1 ocaktı ama ben 27 aralıkta adet oldum o da çok kesik kesik oldu o yüzden acaba üstüne görme falan mı diye test yaptım ama negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…