Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende çıkıyorum kızlar.
herkese sağlıklı mutlu annelik duygusunu tadacağı bir yıl diliyorum....:CüvCüv: opuyorumnanaktan

gayecim bi türlü yazamadım. ben artık üzülmüyorum tatlım artık kendime takıntı edecek yeni bi konu bulmaya çalışıyorum. bu konuyu düşünmekten yorgun düştüm

ya ben kafamı başka bişeye veremiyorum nasıl olcak vakit geçşin diye sabahları kurana gitmeye başladım ordada bebek için uğraşan iki bayan var hepimiz sen ne kullanıyon ne dediler diye ordada kafamdan çıkmıyo eşim biraz git istanbula annende kal diyo ordada gelinimiz yeni doğum yaptı nasıl kafamdan çıkartıcam dr.da stres yapma stresin çok etkisi var dedi her tarafım kaşımaktan yara oldu 2 gündür eşimi gördükçe ağlıyorum etrafımdaki herkesi mutsuz ediyorum 4 yaşındaki çocuk bile durmadan kardeşim neden gelmiyo diyo hep karnımı seviyo okulda bile hep kardeşim olcak diyomuş beni gören hamilemisin diyo

bende çıkıyorum kızlar.
herkese sağlıklı mutlu annelik duygusunu tadacağı bir yıl diliyorum....:CüvCüv: opuyorumnanaktan

ağzından bal damlıyor tatlım..

yıl nasıl kapanırsa öyle devam edermiş. bugün güzel haberler aldık..
artacak annelerimiz inşallah...

amim cnm,dualarım hep sizinle,Allahım hepinize nasip etsin,iyi varsınız,beimlesiniz

kıyamam sana ama bu kadar stresle olmuyoki.. benim stresimi kızlar aldı vallahi burda..
biraz rahatla ..zor tabi ama...

akşama özel yemek yapacak olan varmı kopya çekicemmm cokacimcoook

anladım canım.. sen genede bebiş var gibi dikkat et kendine... yerimseniben

hepinize mutlu yıllar tekrar... cumartesi görüşmek üzere hoşçakalın....
bakalım yeni yılın ilk annesi kim olacak?

kıslar hepınıze tekrar tekrar tesekkur ederım tek tek ısım yazmıyorum rabbım hepınıze saglıklı sıhhatlı bebışler nasıp etsın

claritacım ben bide psikolojik danışmanım ya kendime bile laf geçiremiyorum ama bi kötü huyumvar bitti dersem biter ve bidaha o konuyu asla aklıma getirmem.tam o raddeye gelmiş durumdayım. sadece bunu düşünmek artık alışkanlık oldu bu alışkanlığın yerine yeni bi alışkanlık bulmak zorundayım. bi kaç güne kalmaz bulurum bi şeyler kendime. belki eski alışkanlıklarıma döner puzzle alırım ikibin parça falan uğraşıp dururum. bak bu fikir şimdi aklıma geldi aaa evet bunu yapacağım.
kızlar ben buraya sadece sizinle konuşmak için gelicem bundan sonra kendimle ilgili şeyleri düşünmekten şuan itibariyle vazgeçtim.
Rabbim inşallah hepimizi güzel aydınlık günlere kavuşturur. isteklerimizi bizim için hayırlı kılar ve kavuşmamızı nasip eder inşallah. ben 4 gün yokum kendinize çok iyi bakın. öpüyorum hepinizi tektek.
MUtlu umutlu yıllar hepimize.

ooo 2009un son hamişlerideee varmışş topiğimizde allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza :Saruboceq:
darısı bizim de başımıza benim göğüslerim şişti karnımda ağrımaya başladı yani bu ayda ümitler suya düştü benim için daha 6 gün var adet olmama ama herzamanki adet belirtilerim umudumuz 2010a kaldı artık
herkese sağlıklı mutlu huzurlu bol paralı seneler diliyorumma.s.

samsak cım cok haklısın sureklı dusunerek sadece kendımıze zarar veryoruzz kafaanı dagıt bosver hayırlısı neyse o olsun canım yaaa kedı bend ecok sverım ama bıde pıslıgı olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…