kızlar çıkıyorum benim ufaklık gelir birazdan okuldan ortalığı toparlıyım biraz akşam üstü görüşemezsek hepinize sağlıklı mutlu bol hamileli yıllar diliyorum şimdiden
gayecim bi türlü yazamadım. ben artık üzülmüyorum tatlım artık kendime takıntı edecek yeni bi konu bulmaya çalışıyorum. bu konuyu düşünmekten yorgun düştüm
kızlar salı gunu 5.59du bugun 20.56 cıkmıs hamılemıyımmm
bende çıkıyorum kızlar.
herkese sağlıklı mutlu annelik duygusunu tadacağı bir yıl diliyorum....:CüvCüv: opuyorumnanaktan
ya ben kafamı başka bişeye veremiyorum nasıl olcak vakit geçşin diye sabahları kurana gitmeye başladım ordada bebek için uğraşan iki bayan var hepimiz sen ne kullanıyon ne dediler diye ordada kafamdan çıkmıyo eşim biraz git istanbula annende kal diyo ordada gelinimiz yeni doğum yaptı nasıl kafamdan çıkartıcam dr.da stres yapma stresin çok etkisi var dedi her tarafım kaşımaktan yara oldu 2 gündür eşimi gördükçe ağlıyorum etrafımdaki herkesi mutsuz ediyorum 4 yaşındaki çocuk bile durmadan kardeşim neden gelmiyo diyo hep karnımı seviyo okulda bile hep kardeşim olcak diyomuş beni gören hamilemisin diyo
şeker kız tebrik ederim canım benim.
prayforu tatlım benim günüm normalde 1 ocaktı ama ben 27 aralıkta adet oldum o da çok kesik kesik oldu o yüzden acaba üstüne görme falan mı diye test yaptım ama negatif çıktı
neyse canlarım sonra görüşürüz hepinizi öptüm
kıslar hepınıze tekrar tekrar tesekkur ederım tek tek ısım yazmıyorum rabbım hepınıze saglıklı sıhhatlı bebışler nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?