Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bebek isteyen arkadaşlara 5 haftalık anne adayı olarak şunları söylemek istiyorum.azcıkda olsa faydam dokunursa ne mutlu bana.yumurtlama günlerinizi hesaplayın birde eğer ders gibi beraber olucaksanız eşinizle ozaman boşverin ama düzenli bir birlikteliğiniz olsun bu da çok önemli.ve kesin ama kesin beraber olduktan sonra uzanın öylece kalın.ben 1 saat yatardım kızlar.birde o anda bebeğim budefa gelcek mi gibi düşüncelerden ziyade eşinizle beberliği düşünün... belkide bunları hep duyuyorzu diyecekseniz ama ben yazmadan geçemedim.duam bebiş isteyen bütün annelerle beraber ve bekleyen ben ve diğer arkadaşlarıma da sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin mevlam...

papati ya ben teyze olamıyorum diye çok üzülüyordum ama burda hep teyze oldum ya senin mercimeğinini de teyzesi oldum

kızlar ben çıktım kötü bi espri ama seneye görüşürüz (yuhlamayın tamam kötü bi espri dedim ya...:)))
tekrar mutlu yıllar gacılar

kızlar bende erkenciyim bugün çıkıyom iyi yıllar yeni yıl bebişlerinizi getirsin size inşallah...................

kızlar gelınce okur bıseyler soylersenız sevınırım...
hanı su akıntı meselesı varya :bbo:
benım adet 5 ocak fakat 3 gundur falan camasırımı sankı ıdrar kacırmısım gıbı ıslatacak sekılde akıntım gelıo koku yok beyaz veya seffaf gıbı dıyeyım uzayan akıntı degıl onu bılıyorum...
hanı normal adet oncesı gelırdı az az ama bole ılk defa oluyo...
bılıyorum sızden guzel bısey duymak ıstedıgım ıcın soruyorum ama yerimseniben bıde sogan kuru yaptım bu ay o sebep olmus olabılır mı bu akıntıma :uhm:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: yeni yıla girerken bu haber çok güzell oldu zemuszemus Allah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin.Bize de bi tane versin seninkinden :asigim:

amin cnm amin ıkız ıkzı versın rabbım tum ısteyenlere

şekerkız67
tebrikler canım
yoğunluktan sana bi cevap yazamadım canım benim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

teşekkür edrim kızlar yazdıklarınız için sizle moral buluyorum umarım bu yıl isteyen herkese bebek getirir

kızlar selamlar uzun zamandır giremiyorum girsemde yazamıyordum cünkü 2 haftadır yatmak zorundaydım hala yatmam lazım ama sıkıldım artık kalktım az kanamam oldu benim sonra dr gittim acile haman Allahtan bebişimde sorun yoktu ama dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum progestan verdi ama hala kahverengi akıntılarım var ilacımda bitti içtim 11 ocakta kontrolüm var dua edin benim için de bebişim iyi olsun sizleri cok öpüyorum kendinize iyi bakınnnn

şekerkız hamişmişsinnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt tebriklerrr

hoşgeldin canım anlatsana kaçıncı ayda oldu bebek bi de ovulasyon testi kullanıyormuydun

cnm 14aydır bebış ıçın ugrasıyoruz.adetlerım duzensızlestı onunla bıkac ay ugrastık sonra esımın sperm hareketlılıgı dusuktu sayıda dusuktu.son uc aydır hersey yoluna gırdı ve ıkımızede bı sorun kalmadı coksukur. yumurtlamaya yardım bı ılaç verdı doktorum onu kullandım 5 gun boyunca bıde esıme aktarda bı karsım hazırlatmıştık yarı yedı yarı yemedı.sayısı 10mılyondan 65 mılyona cıktı klomen kullandı esım hersey yoluna gırdı.uc aydır cok uzuluyodum cok takıyodum ama bu ay kendımı fazla kasamadım ovulasyon testlerınde kullandım cıft cızgıyı gordugumuzde yarı ılışkıye gırdık yarı gırmedık bırazda suprıs oldu bize.cnmhersey beyınde bıtıyo bıde rabbım zamnını bılıyo .onda bebış cok yeterkı ıstemesını bılelım cnm kafada bıtıyo iş rahat olmaya calışmamız lazım ama olmuyo ıste demesı kolay gelıyo bu ay basardım heralde:)) rabbım butun ısteyenlerın yuzunu guldursun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…