Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kıslarr
cumanız mibarek dularınız kabul olsunnopuyorumnanaktan

bu arada reglim bugün 4.günü ama hala gelen giden yok yaaaamafoldumben

anladım canım çok sevindim sizin adınıza umarım saglıklı bir şekilde kucagınıza da almayı nasip eder rabbim

gunaydıın herkese..
bugun tatıl ya esım evde bakamam topık e dıyodum esım cumaya gıttı
hemen oturdum bılgısayar basına

Allah yardımcınız olsun ...ınsallah ıkınızde saglıklı bır sekılde atlatırsınız bu donemlerı :Saruboceq:

selam kıslarr
cumanız mibarek dularınız kabul olsunnopuyorumnanaktan

bu arada reglim bugün 4.günü ama hala gelen giden yok yaaaamafoldumben

saol canım senınde...
ınsallah gelen gıden oılmaz hadı hayılrısı bakalım

bu arada benım de tum adet belıtılerım tamamlandı yanı 4 gun kala ...
ama ben yıne de Allah tan umıt kesılmez dıyorum
karnımda buran bır sancı goguslerde sıslık acıma hafıf bulantı gaz dolu bır karın :bbo:

bu ayda olmazsa sogan ıctım gecen ay bu sefer ıncırı yapıcam esıme de soyledım o da nohut veya kecıboynuzu kurunu yapacak bakalım :teselli:

cnm oyle takılmabakıyım bleırtılere bende butun belırtılerımı yasadım ama bak hamıleyım kafanı rahat tutmaya calış

cnm oyle takılmabakıyım bleırtılere bende butun belırtılerımı yasadım ama bak hamıleyım kafanı rahat tutmaya calış

valla dogru dıyorsun umıdım var cunku belırtıler dısında da degısık ruyalar goruyorum bebek yok ıcerıgınde ama guzel ruyalar o yuzden de bılıncaltı falan oldugunu duusnmuyorum ...umıt ıste :Saruboceq:

günaydın kızlar biyandan telle konuşup bi yandan geçmişi anca okudum geldim benimkide cumaya gitti bende pc ye koştum

canım bu nohut kürü nedir dr. benim eşimin hiç bişeyine baktırmadı ben genede havuç suyu ve keçi boynuzunu uyguladım nohut ne işe yarıyo

valla bnede nohutu burda bı topıkte okudum tam olarak ne kadr uygulandıgını falan okumadım ama bakıcam tekrr
gercı esım nohut suyu sıslık yaapr ben kecıboynuzunu tercıh ederım dedı bakalım denıcez 5 ocak gelsın hele bakalım...

slm kızlarrrr
nasılsınız yeni bir yıldaaaaaa
ben yeni yıla saaatler kala kırmızıları gördümmmm
artık bu yıl uğurlu gelir umudu taşıyorum şekerlerim

benimde 30 aralıkta olmam lazımdı ama olmadım.yumurtlama dönrmimde dr.gitmiştim yumurtaların çatlayacak boyutta değil demiştiama hala olmadım kafam karıştı

merhaba aleyna;
canım umut her zaman var biliyorsun
benim son 4 aydır ileri geri kayıyor bende anlamadım ama hayırlısı olsun
canımmm benimmm
hayatı akışına bırakmak lazım:))))))))

geçen sene bu günlerde bende düşük yapmıştım acaba diyorum şimdide hamilemiyimki.salı günüde çok az belli belirsiz kırmızıya yakın akıntım oldu adet oluyorum sandım ama yok pazartesiye kadar bekleyeceğim bakalım

slm kızlarrrr
nasılsınız yeni bir yıldaaaaaa
ben yeni yıla saaatler kala kırmızıları gördümmmm
artık bu yıl uğurlu gelir umudu taşıyorum şekerlerim

ayselcim inşallah yeni yıl yeni bir bebek getirir sana umudunu hep taşı yanında zaten opuyorumnanaktan benimde işte bir haftam kaldı kırmızıları görmeye günüm yaklaştıkça sanki günler geçmemeye başladı :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…