aşılamaylamı olduşeker kız
anladım canım çok sevindim sizin adınıza umarım saglıklı bir şekilde kucagınıza da almayı nasip eder rabbimcnm 14aydır bebış ıçın ugrasıyoruz.adetlerım duzensızlestı onunla bıkac ay ugrastık sonra esımın sperm hareketlılıgı dusuktu sayıda dusuktu.son uc aydır hersey yoluna gırdı ve ıkımızede bı sorun kalmadı coksukur. yumurtlamaya yardım bı ılaç verdı doktorum onu kullandım 5 gun boyunca bıde esıme aktarda bı karsım hazırlatmıştık yarı yedı yarı yemedı.sayısı 10mılyondan 65 mılyona cıktı klomen kullandı esım hersey yoluna gırdı.uc aydır cok uzuluyodum cok takıyodum ama bu ay kendımı fazla kasamadım ovulasyon testlerınde kullandım cıft cızgıyı gordugumuzde yarı ılışkıye gırdık yarı gırmedık bırazda suprıs oldu bize.cnmhersey beyınde bıtıyo bıde rabbım zamnını bılıyo .onda bebış cok yeterkı ıstemesını bılelım cnm kafada bıtıyo iş rahat olmaya calışmamız lazım ama olmuyo ıste demesı kolay gelıyo bu ay basardım heralde:)) rabbım butun ısteyenlerın yuzunu guldursun ınsallah
Allah yardımcınız olsun ...ınsallah ıkınızde saglıklı bır sekılde atlatırsınız bu donemlerı :Saruboceq:kızlar selamlar uzun zamandır giremiyorum girsemde yazamıyordum cünkü 2 haftadır yatmak zorundaydım hala yatmam lazım ama sıkıldım artık kalktım az kanamam oldu benim sonra dr gittim acile haman Allahtan bebişimde sorun yoktu ama dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum progestan verdi ama hala kahverengi akıntılarım var ilacımda bitti içtim 11 ocakta kontrolüm var dua edin benim için de bebişim iyi olsun sizleri cok öpüyorum kendinize iyi bakınnnn
selam kıslarr
cumanız mibarek dularınız kabul olsunnopuyorumnanaktan
bu arada reglim bugün 4.günü ama hala gelen giden yok yaaaamafoldumben
anladım canım çok sevindim sizin adınıza umarım saglıklı bir şekilde kucagınıza da almayı nasip eder rabbim
bu arada benım de tum adet belıtılerım tamamlandı yanı 4 gun kala ...
Ama ben yıne de allah tan umıt kesılmez dıyorum
karnımda buran bır sancı goguslerde sıslık acıma hafıf bulantı gaz dolu bır karın :bbo:
Bu ayda olmazsa sogan ıctım gecen ay bu sefer ıncırı yapıcam esıme de soyledım o da nohut veya kecıboynuzu kurunu yapacak bakalım :teselli:
cnm oyle takılmabakıyım bleırtılere bende butun belırtılerımı yasadım ama bak hamıleyım kafanı rahat tutmaya calış
bu arada benım de tum adet belıtılerım tamamlandı yanı 4 gun kala ...
ama ben yıne de Allah tan umıt kesılmez dıyorum
karnımda buran bır sancı goguslerde sıslık acıma hafıf bulantı gaz dolu bır karın :bbo:
bu ayda olmazsa sogan ıctım gecen ay bu sefer ıncırı yapıcam esıme de soyledım o da nohut veya kecıboynuzu kurunu yapacak bakalım :teselli:
slm kızlarrrr
nasılsınız yeni bir yıldaaaaaa
ben yeni yıla saaatler kala kırmızıları gördümmmm
artık bu yıl uğurlu gelir umudu taşıyorum şekerlerim
slm kızlarrrr
nasılsınız yeni bir yıldaaaaaa
ben yeni yıla saaatler kala kırmızıları gördümmmm
artık bu yıl uğurlu gelir umudu taşıyorum şekerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?