benim kan testi sonucum geldi 565 yazıyo 5,65 oluyo heralde dr. onayını da aldım hamileyim, eşim dünden beri uçuyo bende tabi, allah hepinize versin kızlar, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, dr söyleyene kadar inanamadım bile hamile olduğuma..
çook sevindiim sağlıcakla alırsın inşallah kucaqğına darısı başımızaa
teşekkür ederim, inşallah en yakın zamanda sizdende müjdeyi alırız..
benim kan testi sonucum geldi 565 yazıyo 5,65 oluyo heralde dr. onayını da aldım hamileyim, eşim dünden beri uçuyo bende tabi, allah hepinize versin kızlar, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, dr söyleyene kadar inanamadım bile hamile olduğuma..
[ı]kızlar neden bılmıyorum ama ıcımıme ayselle gayenın bu ay hamıŞ kalacagı gelıyo ocak annesı olucaklar onlar[/ı]
Amin canım... Hamişlerin duaları daha çabuk kabul olurmuş.İnşallah bu ay hemen hamiş kalırım ve bir daha klomene gerek kalmaz.
Nasıl geçti yeni yılınız? Eşin sen ve bebişiniz... çok romantiktir yaaa... şöylediniz mi ailelere?
amin inşallah cnm içimden oyle gelıyo.evet gusel bı akşamdı.esımın aılesı ve benımkıler hep beraberdık.okey oynuyolardı onlar.sıze bısey soylemek ıstıyoruz dedık.bız bugun en guzel yenı yıl hedıyesı aldık sızlerlede paylaşmak ıstıyoruz dedık.torununuz olucak derdemez annem basladı aglamaya sarıldı bana.kayınvalıdem oldugu yerde zıplıyo aglıyo babam kalktı banyoya aglamaya koştu.kayınpederım dondu kaldı tepkı veremedı.erkek kardesım dayı oluyorum dıyebagırdı.gorumcelerım esımın ustune atladılar ya ck gusel bı geceydı rabbım herkese butun ıstıyenlere boyle anlar yasattsın
Şekercim siz bu ay çokta planlı çalışmamıştınız dimi... .hatta bi ara eşinle aranız limoni olmuştu o günler boşa gitmişti dimi?
Ayyy süper olmuş yaaa... Maalesef biz bu şansı kaçırdık... İnşallah bu ay bebişim gelir ve bizimki de geç bir yeni yıl hediyesi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?