Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benimde adetime 4 gün var göğüslerim şişti ya kasıklarımdada ağrı var progestan kullanıyorum bitmek üzereee ayın 5inde adet olursam 8inde hormon ahlili yapıcakmış doktorum

benim kan testi sonucum geldi 565 yazıyo 5,65 oluyo heralde dr. onayını da aldım hamileyim, eşim dünden beri uçuyo bende tabi, allah hepinize versin kızlar, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, dr söyleyene kadar inanamadım bile hamile olduğuma..

çook sevindiim sağlıcakla alırsın inşallah kucaqğına darısı başımızaa

Kızlar bu arada ben bugün akşamüzeri biraz yattım uyudum ve çok garip bir rüya gördüm... Hayır olur inşallah. Rüyamda evimizin olduğu yola geliyoruz arabayla eşim arabayı park ediyor ve iniyor apartmanımıza doğru yürüyor.bizim ev yokuşta aşağı doğru iniyoruz.bende arkadan yürüyorum. Fakat afedersiniz acayip çişim geliyor öyle ki tutamıyorum ve bırakıyorum.O kadar çok çiş yapıyorum ki üzerimde eşofman var onun paçasında akıyo.hatta bitmiyo çiş yapmam ve oraya oturuyorum iyice yapıp kalkıyorum eşime yetişiyorum diyorum ki ben altıma çiş yaptım tutamadım.. O da olsun eve geldik zaten falan diyor. Fakat bizim apartman residance gibi bişey olmuş içerisi full mermer çok lüks daireler falan. herkes bana bakıyo altım ıslak diye.

Şimdi baktım rüyada altına çiş yapan kimse müjdeli haber alırmış.Rahatlar,sevinçli ve mutlu günlere ulaşırmış. ınşallah dedim okuyunca. Ve sizlere anlatmak istedim.

selam canolar
benimde regli tarihim 4 gün geçti hal beklemedeyim bakalım
gelmezse kırmıızlar pzrtsi kan testi yaptırcam
dua edin banada :Saruboceq:

cnm rabbımtamamına erdırsın ne gusel ya hamışler cogalıyo

[ı]kızlar neden bılmıyorum ama ıcımıme ayselle gayenın bu ay hamıŞ kalacagı gelıyo ocak annesı olucaklar onlar[/ı]

[ı]kızlar neden bılmıyorum ama ıcımıme ayselle gayenın bu ay hamıŞ kalacagı gelıyo ocak annesı olucaklar onlar[/ı]

Amin canım... Hamişlerin duaları daha çabuk kabul olurmuş.İnşallah bu ay hemen hamiş kalırım ve bir daha klomene gerek kalmaz.
Nasıl geçti yeni yılınız? Eşin sen ve bebişiniz... çok romantiktir yaaa... şöylediniz mi ailelere?

amin inşallah cnm içimden oyle gelıyo.evet gusel bı akşamdı.esımın aılesı ve benımkıler hep beraberdık.okey oynuyolardı onlar.sıze bısey soylemek ıstıyoruz dedık.bız bugun en guzel yenı yıl hedıyesı aldık sızlerlede paylaşmak ıstıyoruz dedık.torununuz olucak derdemez annem basladı aglamaya sarıldı bana.kayınvalıdem oldugu yerde zıplıyo aglıyo babam kalktı banyoya aglamaya koştu.kayınpederım dondu kaldı tepkı veremedı.erkek kardesım dayı oluyorum dıyebagırdı.gorumcelerım esımın ustune atladılar ya ck gusel bı geceydı rabbım herkese butun ıstıyenlere boyle anlar yasattsın

Ayyy süper olmuş yaaa... Maalesef biz bu şansı kaçırdık... İnşallah bu ay bebişim gelir ve bizimki de geç bir yeni yıl hediyesi olur.

Şekercim siz bu ay çokta planlı çalışmamıştınız dimi... .hatta bi ara eşinle aranız limoni olmuştu o günler boşa gitmişti dimi?

Şekercim siz bu ay çokta planlı çalışmamıştınız dimi... .hatta bi ara eşinle aranız limoni olmuştu o günler boşa gitmişti dimi?

evet cnm tam yumurtlama donemınde ovulasyon testınde cıft cıgıyı gordumuzde tartışmalıydık bı kaçgun boş gecmıştı vegecen ay 10gun boyunca boş gecmemıştı ama busefer planlı deıldı bızde cok sasırdık

Nasılsınız kızlar?
Ben işyerimdeyim
dün öğleden sonrada çalıştım
çok yoruldum
bugünde akşama kadar çalışma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…