Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Günaydın Edacım ve Ayselim... Çok şükür iyiyim... ama çok miskinim... ev berbat durumda... temizlik yapmam lazım ama henüz hiç bir girişimde bulunmadım bu konuda :))

günaydın kızlarrrrr bi geçmiş yapiim geliyorum opuyorumnanaktan

teşekkür ederim, inşallah en yakın zamanda sizdende müjdeyi alırız..
hayırlı olsun canım benım

cok guzel bır ruya
mutlu sevınclı gunlerın tez zamanda gelsın ınsallah

selam canolar
benimde regli tarihim 4 gün geçti hal beklemedeyim bakalım
gelmezse kırmıızlar pzrtsi kan testi yaptırcam
dua edin banada :Saruboceq:

hadı bakalım
2010un ılk hamılesı olursun ınslalah

ezel hamişmiş
tebrik ediyorummmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
gayecim rüyayı nasıl yorumlarsan öyle olur ne güzelde yorumlamışsın rabbim dileğini kabul eder inşallah
baksana bizim ki kırkta yılda bi rüya görmüş bana anlatıyo balık görmüş çok güzelmiş kocaman parlak dedim ki ben yorumluycam rüyanı demekki bebegimiz olcak
bana ne dedi biliyomusun oooo geç kaldın ben yorumladım bile rüyamı
nasıl yorumladın aşkım dedim
para gelicek demekki memur maaşına zam gelicek dedi
var ya sabah sabah bogazına yapışıp öldüresim geldi adamı :mymeka:

dün burda çok güzel bi hava vardı
bugünde yağmurlu bir hava
dün yazmıştım yılbaşına saatler kala kırmızıları gördüm
kırmızılarla başlangıç yaptım
umarım ocak ayı uğurlu gelir bana:)

Hahahaha Onun yorumu da pek fena sayılmaz yani kıvırcığım. 2010 hepimizi mutlu edecek inşallah.

Ayselim boşver 2010'a kırmızılarla girdin ama 2010 da bir daha görmeyeceksin onları inşallah.

Pazartesi günü doktor kontrolüm var kızlar sabah 11 de. Fakat zaman zaman adet sancısı gibi sancılarım oluyor.Sanırım yumurtalar büyüyor ve inşallahta öyledir... Bu ay sonuç almayı çok istiyorumm.

kızlar herkeslere selam bugün ayın ikisi yrın adet günüm ve hiçbir belirtim yok çok heyecanlandm

kızlar günaydın beni hatırlarsınız . adet günüm geçti silik çizgi vardı dedim. kan tahlilinde hamile olduğum çıktı :) fakat keseyi görmek için haftaya gidicez. dua edin ltfn hayırlısyla göreyim. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
kızlar bu arada ben günlerce adet sancısı çektim. ve bir kafta boyunca afadersiniz ha oldum ha olucam derken hep orkitle gezdim resmin. şok oldum hamile kalınca. şuan ağrılarım hala var yumurtalıklarım ve belik çok ağrıyo inş hayırlısıyla geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…