hayırlı olsun canım benımteşekkür ederim, inşallah en yakın zamanda sizdende müjdeyi alırız..
Kızlar bu arada ben bugün akşamüzeri biraz yattım uyudum ve çok garip bir rüya gördüm... Hayır olur inşallah. Rüyamda evimizin olduğu yola geliyoruz arabayla eşim arabayı park ediyor ve iniyor apartmanımıza doğru yürüyor.bizim ev yokuşta aşağı doğru iniyoruz.bende arkadan yürüyorum. Fakat afedersiniz acayip çişim geliyor öyle ki tutamıyorum ve bırakıyorum.O kadar çok çiş yapıyorum ki üzerimde eşofman var onun paçasında akıyo.hatta bitmiyo çiş yapmam ve oraya oturuyorum iyice yapıp kalkıyorum eşime yetişiyorum diyorum ki ben altıma çiş yaptım tutamadım.. O da olsun eve geldik zaten falan diyor. Fakat bizim apartman residance gibi bişey olmuş içerisi full mermer çok lüks daireler falan. herkes bana bakıyo altım ıslak diye.
Şimdi baktım rüyada altına çiş yapan kimse müjdeli haber alırmış.Rahatlar,sevinçli ve mutlu günlere ulaşırmış. İnşallah dedim okuyunca. Ve sizlere anlatmak istedim.
selam canolar
benimde regli tarihim 4 gün geçti hal beklemedeyim bakalım
gelmezse kırmıızlar pzrtsi kan testi yaptırcam
dua edin banada :Saruboceq:
ezel hamişmiş
tebrik ediyorummmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
gayecim rüyayı nasıl yorumlarsan öyle olur ne güzelde yorumlamışsın rabbim dileğini kabul eder inşallah
baksana bizim ki kırkta yılda bi rüya görmüş bana anlatıyo balık görmüş çok güzelmiş kocaman parlak dedim ki ben yorumluycam rüyanı demekki bebegimiz olcak
bana ne dedi biliyomusun oooo geç kaldın ben yorumladım bile rüyamı
nasıl yorumladın aşkım dedim
para gelicek demekki memur maaşına zam gelicek dedi
var ya sabah sabah bogazına yapışıp öldüresim geldi adamı :mymeka:
dün burda çok güzel bi hava vardı
bugünde yağmurlu bir hava
dün yazmıştım yılbaşına saatler kala kırmızıları gördüm
kırmızılarla başlangıç yaptım
umarım ocak ayı uğurlu gelir bana:)
kızlar herkeslere selam bugün ayın ikisi yrın adet günüm ve hiçbir belirtim yok çok heyecanlandım
hayırlısı tatlım.bu alttakı cızelgeyı nasıl yaptın?
Ayşecim selam. nasılsın? nasıl gidiyor çalışmalar?
kızlar herkeslere selam bugün ayın ikisi yrın adet günüm ve hiçbir belirtim yok çok heyecanlandım
hayırlısı tatlım.bu alttakı cızelgeyı nasıl yaptın?
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Yeni Eklenti - Kilo Çizelgesinin Eklenmesi)
burda anlatılıyor canım bi gözat takıldığın yer olursa sorabilirsinzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?