inşallah bu ay daha verimli geçer canım... kendine dikkat et ve çok bol su iç.zorla kendini su içmek için o iltihap iyice sökülsün gitsin ki sana sonradan sorun çıkarmasın yine.canım iyi sayılırım idrar yolları enfeksiyonunu saymazsak tabi
çalışmaları bilmiyorum ya kafam karışık bu konuda sanırım ben bu ay yumurtlamadım
genemi kimse yok.. nerdesiniz kızlaaarrrr
kızlar neden konuşmuyonuz yaaaa
cnm benı cagırmısıın hayırdır bı sorun yokkya
naber ttatlım. görüşemedik ne zamandır nasılsın
cnm sanırım 11gun yumurtladın ama akıntın ne durumda suanda akıntın devam edıyosa boş durma derım bırde kacgunde bır adet goruyosun
bebişte bende iyiyiz Allaha şükür.. midem ara ara kötü oluyor. birde çalışmakta zorlanıyorum.. uykum gene arttı... zorlanıyorum iş yetiştirmekte.. yarında çalışıcam mecburen... laptopla kardeş olduk :)
canım akıntım yok arada su gibi geliyor ıslanıyorum resmen ama yumurta akı gibi değil yani normalde adetlerim düzensizdi son iki aydır 27 günde bir canım çalışmalar pek ii değil galiba benimmafoldumben
ya kıyamam ben çalışan annelere çok üzülüyorum
bayağı zor geçiyor hamilel,k süreci
işyerindekilere söyle azcık itimam göstersinler sana
ayy kıslar yanlış mesaj yolladım.....kaydirigubbakcemile3
kıslar kan tahlilini verdim
saat 5 den sonra belli olucak dua edin bana :Saruboceq::Saruboceq:
canım akıntım yok arada su gibi geliyor ıslanıyorum resmen ama yumurta akı gibi değil yani normalde adetlerim düzensizdi son iki aydır 27 günde bir canım çalışmalar pek ii değil galiba benimmafoldumben
cnm benım ya aslınabakarsan ben bu ay fazla calışmadım dıyebılırım tas catlasa yumurtlama donemlerımde 2 veya 3 tur gecen aykı kadar sıkı tutmadım rabbım ızın verırse ıstersen yırtın ıstemıyom dıye yıne olur ıcını ferah tut stres yapma
kızlar günaydın beni hatırlarsınız . adet günüm geçti silik çizgi vardı dedim. kan tahlilinde hamile olduğum çıktı :) fakat keseyi görmek için haftaya gidicez. dua edin ltfn hayırlısyla göreyim. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
kızlar bu arada ben günlerce adet sancısı çektim. ve bir kafta boyunca afadersiniz ha oldum ha olucam derken hep orkitle gezdim resmin. şok oldum hamile kalınca. şuan ağrılarım hala var yumurtalıklarım ve belik çok ağrıyoinş hayırlısıyla geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?