Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

yaa kuzum ağlattın yaa beni.. maşallah:dance:

aysellim+, aysima04, bafo, gyshnky+ kızlar kıslar nirdesınızzzzzzzzzz

cnmsın sende butun ısteyenlerde bu ay hamış kalacak hemıde ıkız ıkız:))) bı paçanıozdan bırı cekıcek bı paçanızdan birizemuszemus

evet bende ikiz teyzesi olmak istiyorum..
inşallah sizde kargoda takılmış bizim yeni yıl hediyesi der bu ay verirsiniz yerimseniben

3 gundur ayrı kaldım merak ettım ne var ne yok dıyee
e nasılsınız bakalımsositososito

bende çok giremiyorum artık..
uykudan geri çok az vakit kalıyor .ondada çalışmam lazım.

acaip duygusal oldum..bir de zaten inancım vardı ama bu minik mucize bana sürekli Allahım ne büyüksün dedirtiyor.. her gün dua ediyorum bunu yaşadığım için ve sizlerede yaşatması için...

bende burdayım 3 gün var daha benim adetime göğüslerim şişş kasıklarımda ağrıyo adet belirtilerim var yani bakalım hayırlısı artık

ayy kızlar temizlik yapmam lazımdı ama hiç içimden gelmedi bi süpürge tuttum eve o kadar... ara ara adet sancısı gibi bir ağrı giriyor karnıma.Umarım yumurtalarımın büyümesindendir. Bu ay hamile kalmayı çok ama çook istiyorum.ve inşallah ikiz olur. Pazartesi günü zaten anlayacağız klomen işe yaramış mı yaramamış mı diye

bebişkom88------------ 30 aralık
ayşen_34---------------- 31 aralık
bianka----------------------1 ocak
captaninkarisi----------- 1 ocak
aleyna34------------------ 1 ocak
parla84--------------------- 1 ocak
zposion-------------------- 3 ocak
hatunsultan---------------3 ocak
leguin----------------------- 3 ocak

e durum nee

ayselcim listende samsak var ama o da ne yazık ki kırmızıları gördü 25 ocak tı galıba yenı tarhı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…