amin inşallah cnm içimden oyle gelıyo.evet gusel bı akşamdı.esımın aılesı ve benımkıler hep beraberdık.okey oynuyolardı onlar.sıze bısey soylemek ıstıyoruz dedık.bız bugun en guzel yenı yıl hedıyesı aldık sızlerlede paylaşmak ıstıyoruz dedık.torununuz olucak derdemez annem basladı aglamaya sarıldı bana.kayınvalıdem oldugu yerde zıplıyo aglıyo babam kalktı banyoya aglamaya koştu.kayınpederım dondu kaldı tepkı veremedı.erkek kardesım dayı oluyorum dıyebagırdı.gorumcelerım esımın ustune atladılar ya ck gusel bı geceydı rabbım herkese butun ıstıyenlere boyle anlar yasattsın
[ı]kızlar neden bılmıyorum ama ıcımıme ayselle gayenın bu ay hamıŞ kalacagı gelıyo ocak annesı olucaklar onlar[/ı]
ya benklava:
halaymı var aksama seker?
cnmsın sende butun ısteyenlerde bu ay hamış kalacak hemıde ıkız ıkız:))) bı paçanıozdan bırı cekıcek bı paçanızdan birizemuszemus
aysellim+, aysima04, bafo, gyshnky+ kızlar kıslar nirdesınızzzzzzzzzz
evet bende ikiz teyzesi olmak istiyorum..
inşallah sizde kargoda takılmış bizim yeni yıl hediyesi der bu ay verirsiniz yerimseniben
3 gundur ayrı kaldım merak ettım ne var ne yok dıyee
e nasılsınız bakalımsositososito
burdayıııımmm... telefonda konuşuyordum... Nasılsınız kızlar???
ya demeyin öyle zaten bizim yol tüpe gidiyor. ödüm kopuyor :uhm:
ayy kıslar yanlış mesaj yolladım.....kaydirigubbakcemile3
kıslar kan tahlilini verdim
saat 5 den sonra belli olucak dua edin bana :Saruboceq::Saruboceq:
bende burdayım 3 gün var daha benim adetime göğüslerim şişş kasıklarımda ağrıyo adet belirtilerim var yani bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?