Bafı ticker super olmus canım
aaaaaaaaa ayşecim ya nasılsınn uzun zaman oldu
canım biraz kafa dinliyim dedimdiama dayanamadım geldim yine
sen nasılsın sanırım ben bu ya yumurtlamadımmafoldumben
eşim 16 sında spermiyogram vericek bakalım ne olcak
hayırlısı canm biz bu aya hem yumurta hem sperım kalıtesı ve hızı ıcın arı sutune basladık. hele sen orda ala sını bulursun.. dene ıstersen
hmmm
nasıl bırsey o
dırekmı ıcılıyor
yoksa bırsey ıle karıstırarakmı?
canım kucuk sıselerde satılıyor. Arı sutu duye aktarlara da sorabılırsınız mınnacık kutu 10 lıra pahalı bıraz cay kasıgı ıle her sabah ac karnına ıcılıyor vucut ıcın tam bır mucıze... Polen ve bal karısımı baldan 16 kat daha faydalıymıs
herseye yarıyor vallahı
bu arda facebookdaki sayfanın adı neydı
Ya kızlar
ben yumurtlama donemındeyım ama cok gergınım
sınır yapıyormu bu yumurtalar
sabah tam cınlenmıs gıbıydım
mafoldumben
Kızlaar ben bugun kırmızıları gormus bulunmaktayıım, yılmak yok gelecek aya insallah. Tam 28. gunumdu bugun, demek ki diyorum gecen ay icerisindeki tum kaygılarım bosmus; ay gec mi yumurtladım yok erken mi yumurtladım:) Hersey zamanında olmus meger..
canım kucuk sıselerde satılıyor. arı sutu duye aktarlara da sorabılırsınız mınnacık kutu 10 lıra pahalı bıraz cay kasıgı ıle her sabah ac karnına ıcılıyor vucut ıcın tam bır mucıze... polen ve bal karısımı baldan 16 kat daha faydalıymıs
herseye yarıyor vallahı
bu arda facebookdaki sayfanın adı neydı
Kızlaar ben bugun kırmızıları gormus bulunmaktayıım, yılmak yok gelecek aya insallah. Tam 28. gunumdu bugun, demek ki diyorum gecen ay icerisindeki tum kaygılarım bosmus; ay gec mi yumurtladım yok erken mi yumurtladım:) Hersey zamanında olmus meger..
En azından vücudun bir düzene girmiş canım... bundan sonrasını hesaplamak daha kolay. yerimseniben
tadı tatlı mı?
ay ben tatlı seylerı hıc sevmıyorum
bal recel pekmezde yıyemem dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?