ağrılı geçiriyorsan enfeksiyonu geciktirir canım
sadece yanma oluyor hafif bu adetimi geciktirirmi ama antibiyotikde kullaniyorum....buarada hamilelik icinde bu ay cok calistik(
canım ben idrar yolu enfeksiyonu geçirip 1 kutu antibiyotik içmiştim ve idrar yolu dezenfektanı diye bir ilaç içmiştim suda eriyen ve o ay gecikti adetim. normal.,ilaçlar geciktirebiliyor.özellikle de antibiyotikler
kızlar selamlarrrr beni unuttunuz dimi aslında bende yazamıyorum ne zamandır ama acayip canım sıkkın kahverengilerim var bebişim içerde iyimi bilmiyorum cok canım sıkkın cokkkk pazartesi dr gidicem Allahım hayırlısını versin ama cok beklemiştim ben bebegimi şimdi ileriye dönük plan bile yapamıyorum dua edin bana
kac gun gecikmisti canim???? ozaman hamilelik icin umutlanmiyim((
Canım benim adetim antibiyotik kullandığım ay (taş düşürmüştüm enfeksiyondan sonra) 1 hafta gecikti.doktora gittiğimde 6cm kistim vardı. yumurtam kiste dönüşmüş yani ilaçlardan
arkadaşlar kimse yokmu nasılsınız bayadır giremedim nette sorun vardı ama hepinizi çok özledim bizi merak ediyorsanız bebeğim ve ben çok iyiyiz 7 haftalık oldu mercimeğim daha d ama bu hafta kalp atışlarını dinleme gidicez çok heycanlıyız maşşallah benimki çok uslu arkadaşlar ne midem bulanıyo ne kusuyorum nede başka bir belirtim çok rahat hamilelik geçiriyorum bazeen acaba içimde yokmu diyorum ya bir belirtisi yokya şüpeleniyorum aslında ama dr çom iyi dedi aayaklarımız oluşmuş göz çukurlarımız oluşmuş inşallah hepiniz benimgibi rahat hamilelik geçiriirsiniz valla süper böyle gerçi kimseye söyleme diyo annem nazr değer diyo ama sizler yabancı değilsiniz eee sizler nasılsınız umarım hepiniz çoook iyisinizdir
Canııımm bizler aynen devam bebek sahibi olmak için çabalıyoruz... şekerkızımız da hamiş... Biz 2010 dan ümitliyiz. Ben klomen kullandım pazartesi kontrolüm var yumurtalara bakıcaz olmuşlar mı diye.Diğer arkadaşlarım da ovülasyon günü kovalayıp çalışmalara devam ediyorlar. Hepimiz umutluyuz hala.
Çok özletme kendini arada kaçıp gel yanımıza.Bebişine ve sana Rabbim sağlık versin.Umarım sonuna kadar hamileliğin böyle rahat geçerMaaşallah.
teşekkür ederim allah en yakın zamanda sizleride bu sevince kavuşturur umudunuzu kaybetmeyin biliosunuz bende hiç umutlu değildim sorun var sanıyodum bende ama yokmuş bebeğim fazla bekletmeden geldi bak biz 2009 sonunda yakaladım mutluluğu inşallah sizlerde 2010 başında 2010 bitmeden hepinizi hamile kalırsınız inanıyorum
tadı tatlı mı?
ay ben tatlı seylerı hıc sevmıyorum
bal recel pekmezde yıyemem dusun
Herkese merhaba bende en kısa zamanda (tabi hayırlısıyla)çift çizgiyi görmek istiyorum.bri oğlum var.7 ya önce düşük yaptım 4.5 aylıktı.Tekrar düşükle karşılaşabilirim.Onun için korkuyorum ama yinede denemeye başladım.3 ayda beri korunmuyorum.Ama kolay hamile kalamıyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin işallah:Saruboceq:
bafocum gördüm seni KK Kardeşliğinde :)) pekte güzeliz yaniii yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?