Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

merhaba arkadaşlar geldim ama kimse yok

sanırım pazar günü herkes eşiyle çalışmalar yapıyorkaydirigubbakcemile5

benımde senın gıbı bı oglum var bende kolay hhamıs kalamıyorum canım 6 ay once bı dusuk yasdım ıns hayırlısı olur hepımız ıcın

kıslar hamıle oldugumu kan testınde ogrenmıştım ama ıcımde oyle bı kalmışkı ıdrarlar yapılanlardakı tek cızgı bugun esıme aldırıdm sırf ıkı cızgıyı gormek ııcın ve gordum guzel bı duyguymuş rabbım herkese nasıp etsın

alemsın seker kıs allah analı babalı buyutsun :dance::dance:

bende kasıkm ağsıda yok sadece belim ağrıyo oda dn üşüttüm ondandır teste daha erken geçen hafta yaptık erken olmasına rağmen şöle bi 4-5 gün gecikme olsun öle yapıcm

bende kasıkm ağsıda yok sadece belim ağrıyo oda dn üşüttüm ondandır teste daha erken geçen hafta yaptık erken olmasına rağmen şöle bi 4-5 gün gecikme olsun öle yapıcm

inşallah çift çizgiyi görürüz ikimizde sen ne zamandan beri çocuk :ecrin_bebek:istiyodun arkadaşım

benim hikaye uzun canım 8 aylık evliyim 6 aydır uğraşıyorum rahim ağzı kanseriydim tedavi gördüm aşı oluyordum sürekli ama 15-16 gün önce yumurtlamam vardı 6 aydır yumurtlamadım ama bu sefer geldi çalışmalara başladım ve bugün adet günüm 15 gündür gün aşırı iilişki yaşadım inşallah olmuştur bu saat oldu hala olmadım adet

benımde senın gıbı bı oglum var bende kolay hhamıs kalamıyorum canım 6 ay once bı dusuk yasdım ıns hayırlısı olur hepımız ıcın

çok geçmiş olsun canım, inşallah ikimizde hayırlısı ile hamile kalıp sorunsuz atlatır ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba kizlar.
Ne zamandir yazamiyorum.Esimde tas varmis,onunla ugrastik :çok üzgünüm:
Tabi bebek olayini biraz ertelemek zorunda kaldik.Simdilik bi tarih veremiyorum malesef.
Merak edilenler listesinden beni cikarabilirsiniz :1rolleyes:
Hamis olanlara hayirli olsun diyorum.
Sabirsizlikla bekleyen arkadaslarda insallah mutlu haberi verir bize a.s.

heeheheh aferın sana bende olsam aynsı yapıcam heheheh:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…