benim hikaye uzun canım 8 aylık evliyim 6 aydır uğraşıyorum rahim ağzı kanseriydim tedavi gördüm aşı oluyordum sürekli ama 15-16 gün önce yumurtlamam vardı 6 aydır yumurtlamadım ama bu sefer geldi çalışmalara başladım ve bugün adet günüm 15 gündür gün aşırı iilişki yaşadım inşallah olmuştur bu saat oldu hala olmadım adet
gayecim nbr
Canım selam... iyiyim çok şükür... yarını bekliyorum sabırsızlıkla.yarın 11 de randevum var doktorda.Bakalım yumurtalarım ne durumda... Bugün baya adet sancısı gibi sancım oldu öğlen..Dedimki eşime belki kendiliğinden çatlıyordur yumurtalar biz bi çalışma yapalım... Hemen değerlendirdik ama tabi yarın belli olacak. yumurtalar büyüdü mü? büyümedi mi? çatladı mı?
canım adetin kaçıncı günündesin bide ilaç kullandınmı
tabi canım ben bu ay yine adet olmamıştım progestan kullandım 23ünde adet oldum sonra adetimin 5. günü yani 27sinde klomen kullanmaya başladım yumurtaları büyütmek için.31Aralık gecesi son hapı içtim.Bugün adetimin 13. günüydü yarın 14.günü ve doktor randevu vermişti.Bakıcaz yumurtaların durumuna. Eğer büyümüş ve çatlamamışlarsa muhtemelen çatlatma iğnesi kullanıcam.
canım bende bir ay kullandım
12.gün çağırmıştı dr
3 tane yumurtam vardı ve çatlama kıvamındaydı iğne oldum ama olmadı malesef inş seninki tutar tatlım eşinde bi problem yoksa çok büyük ihtimalle tutar
çalışmanız ii olmuş belki çatlamış olabilir
gayecim hayırlısını dileyelim Allahtan
başkada yapacak bişey yok
çok nazlı bizim veletler
alemsın seker kıs allah analı babalı buyutsun :dance::dance:
lorkeecım
yarın ıstenmeyen gunun degılmı
hayırlısı canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?