Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

--------------------------------------------------------------------------------

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

çokk geçmiş olsun.Yumurtladığına göre döllenme de olmuştur :)) Hiç bi değişiklik hissediyomusun.Bende hiç bi değişiklik yok bu ay da olmadı galiba ( :1no2:

aslında bende hissetmiyorum sadece şişlik var ama oda hamilelikten olmaz ilk çalışmaya başladığımda sağ kasığım adım attıkça ağrıdı 1 gün boyunca onun dışında bi değişiklik yok aama adet içinde belirti anlayamıyorum zaten her defasında ağrı olmuyor şişkinlik olmuyor göğüslerimde fark olmuyor sadece kanama oluyordu şimdi oda yok gaet iyiyim bişeyim yok

Canım selam... iyiyim çok şükür... yarını bekliyorum sabırsızlıkla.yarın 11 de randevum var doktorda.Bakalım yumurtalarım ne durumda... Bugün baya adet sancısı gibi sancım oldu öğlen..Dedimki eşime belki kendiliğinden çatlıyordur yumurtalar biz bi çalışma yapalım... Hemen değerlendirdik ama tabi yarın belli olacak. yumurtalar büyüdü mü? büyümedi mi? çatladı mı?

canım adetin kaçıncı günündesin bide ilaç kullandınmı

canım adetin kaçıncı günündesin bide ilaç kullandınmı

tabi canım ben bu ay yine adet olmamıştım progestan kullandım 23ünde adet oldum sonra adetimin 5. günü yani 27sinde klomen kullanmaya başladım yumurtaları büyütmek için.31Aralık gecesi son hapı içtim.Bugün adetimin 13. günüydü yarın 14.günü ve doktor randevu vermişti.Bakıcaz yumurtaların durumuna. Eğer büyümüş ve çatlamamışlarsa muhtemelen çatlatma iğnesi kullanıcam.

canım bende bir ay kullandım
12.gün çağırmıştı dr
3 tane yumurtam vardı ve çatlama kıvamındaydı iğne oldum ama olmadı malesef inş seninki tutar tatlım eşinde bi problem yoksa çok büyük ihtimalle tutar
çalışmanız ii olmuş belki çatlamış olabilir

son 1 haftadır zaten 1 yada 2 gün boş geçmiştir gerisi hep dolu geçirdim... ilaca başlamadan bile bi dolu bi boş devam ettim belki kendiliğinden de büyüyen yumurta olur diye.İlaç yılbaşı akşamı bitti bu 3 gün içinde bi dün akşam çalışma olmamıştı.bugün de öğlen oldu çalışma... Valla işi şansa bırakmamak için herşeyi düşünüyorum... :))

gayecim hayırlısını dileyelim Allahtan
başkada yapacak bişey yok
çok nazlı bizim veletler

gayecim hayırlısını dileyelim Allahtan
başkada yapacak bişey yok
çok nazlı bizim veletler

valla öyle canım yaa... inşallah ilk denemede sonuç alırım... çok istiyorum... geçen gece rüya gördüm.. test yapıyordum ve ikinci çizgi silik çıkıyordu. inanamıyordum... sonra hamileyim! hamileyim ! diye içimden çığlıklar atıyordum.

Günaydın kızlarrrrr..
Sizi arada takip ediyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor. Hamile haberlerine çok seviniyorum.
Artık kafamdan atmak istiyorum hamilelik düşüncesini. O yüzden forma daha az gireceğim.
Aysellim "kızlar ses verin" listesinden silsene beni. ıki listeye de varım :)

gunaydın mıllet...
lorkeecım
yarın ıstenmeyen gunun degılmı
hayırlısı canımmmmm

ya dun gece takıldı kafama tekrr hesap yaptım sankı aslında 3 unde yanı dun olmam lazımdı ...cunku hep 28 gunde olmusum dun de 28. gun...
ılk gun kahve akıntı gelıodu 2 aydır beklıyorum suan yanı gelen gıden yok ..
sogan suyu ıctım 10 gun belkı o adetımı gecıktırır bılmıyorum oyle bı etkısı var mı
ama arada sancı gırıo karnıma ...goguslerım sıstı dun ındıler resmen CADIARZU
karmasık bır durum yanı ama en azından yarına kadr dayanayım bakalım dıyorum madem 5 ocak dedık zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…