günaydıın kıslarr gayenin yumurtaları tombiş tombiş olmuştur inşallah bende 6 ocakta gitcem ya inşallah benimkilerde tombiş olmuşlardır...
aysen ses vermedı bıde dun kan testımı beklıom 5 te bellı olcak dedı bı daha da ses yok bılen var mı son durumu
lorkecin bende merak ettim ayseni bi tarattımda negatif çıkmış sonuç....
gunaydın mıllet...
ya dun gece takıldı kafama tekrr hesap yaptım sankı aslında 3 unde yanı dun olmam lazımdı ...cunku hep 28 gunde olmusum dun de 28. gun...
ılk gun kahve akıntı gelıodu 2 aydır beklıyorum suan yanı gelen gıden yok ..
sogan suyu ıctım 10 gun belkı o adetımı gecıktırır bılmıyorum oyle bı etkısı var mı
ama arada sancı gırıo karnıma ...goguslerım sıstı dun ındıler resmen CADIARZU
karmasık bır durum yanı ama en azından yarına kadr dayanayım bakalım dıyorum madem 5 ocak dedık zemuszemus
günaydın bayanlaarrr.....
hatırlarsanız yılbaşından önce kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.. bugün adetimin 37. günü ve hala birşey yok.... =(
doktorumu aradım bugün için gel dedi ama gitmicem sanırım...
basit bir test alıp evde yapayım sabah diyorum.. eger birşey çıkmazsa zaten gitmeye gerek yok.. çıkarsa koşa koşa giderim =)
ctesi ye kadar adet olmazsam hala o zaman giderim :sinifsinif:
günaydın bayanlaarrr.....
hatırlarsanız yılbaşından önce kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.. bugün adetimin 37. günü ve hala birşey yok.... =(
doktorumu aradım bugün için gel dedi ama gitmicem sanırım...
basit bir test alıp evde yapayım sabah diyorum.. eger birşey çıkmazsa zaten gitmeye gerek yok.. çıkarsa koşa koşa giderim =)
ctesi ye kadar adet olmazsam hala o zaman giderim :sinifsinif:
ınsallah guzel haberler ıle gelırsın yarınnnn canımmm :lepi:
ooo epey gec kalmıs
hadı test yapta sevındır bızı lapaciiiiiiii
kızlar şu dkk itibariyle de adet olmamış bulunuyorum:dance:
yaa hamilelik durumu olabilirmiki... hiç olasılık vermiyorum... 31. günü kan testi yaptırdım çünkü =(
1 hafta önce yoktu şimdi varsa bile idrarda çıkarmıki?
ayy napsam bilemiyorum.. kafam çok karıştı =(
hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum... hiç bir belirti yok... o yüzden gitmek istemiyorum doktorada..eminim adet gecikmesi durumu sadece =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?