Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gaye doktora gıdecek bakalım bugun hayırlısı ıle guzel kocaman catlamaya hazır yumurtalarla doner ınsallah ..
baska bekledıgımız haber var mı

aysen ses vermedı bıde dun kan testımı beklıom 5 te bellı olcak dedı bı daha da ses yok bılen var mı son durumu

günaydıın kıslarr gayenin yumurtaları tombiş tombiş olmuştur inşallah bende 6 ocakta gitcem ya inşallah benimkilerde tombiş olmuşlardır...

günaydıın kıslarr gayenin yumurtaları tombiş tombiş olmuştur inşallah bende 6 ocakta gitcem ya inşallah benimkilerde tombiş olmuşlardır...

ınsallah bakalım

aysen ses vermedı bıde dun kan testımı beklıom 5 te bellı olcak dedı bı daha da ses yok bılen var mı son durumu

az once baska topıkte okudum kan testı negatıf cıkmıs neyse hayırlısı demekten baska yapacak seyımız yok her zamankı gıbı :Saruboceq:

lorkecin bende merak ettim ayseni bi tarattımda negatif çıkmış sonuç....

aynen bnede mesajlarından buldum sositososito
keske gelıp bıze de habr verse bak bız hepımız bırbırımızı merak edıyoruz burda ne guzel bır ortam olustu demekkı yanı

günaydın bayanlaarrr.....
hatırlarsanız yılbaşından önce kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.. bugün adetimin 37. günü ve hala birşey yok.... =(
doktorumu aradım bugün için gel dedi ama gitmicem sanırım...
basit bir test alıp evde yapayım sabah diyorum.. eger birşey çıkmazsa zaten gitmeye gerek yok.. çıkarsa koşa koşa giderim =)
ctesi ye kadar adet olmazsam hala o zaman giderim :sinifsinif:

ınsallah guzel haberler ıle gelırsın yarınnnn canımmm :lepi:

ooo epey gec kalmıs
hadı test yapta sevındır bızı lapaciiiiiiii

bencede suan senı sıkıntıya sokacak agrın sancın vs yoksa bekle hemen gıtme doktora..
bı test yap bakalım negatıf cıkarsa da
ınsallah gelecekse de bıran once gelır rahatlarsın

ınsallah guzel haberler ıle gelırsın yarınnnn canımmm :lepi:

ınsallaaaaahh :Saruboceq:

sımdı plates yapıcam hadı gorusuruz

ooo epey gec kalmıs
hadı test yapta sevındır bızı lapaciiiiiiii

yaa hamilelik durumu olabilirmiki... hiç olasılık vermiyorum... 31. günü kan testi yaptırdım çünkü =(
1 hafta önce yoktu şimdi varsa bile idrarda çıkarmıki?
ayy napsam bilemiyorum.. kafam çok karıştı =(
hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum... hiç bir belirti yok... o yüzden gitmek istemiyorum doktorada..eminim adet gecikmesi durumu sadece =(

kızlar ya ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı niye yaptım normalde yarın veya diğer gün adet tarihim ama geçen ay 32.gün olduğum için beklemem gerekiyodu belki silik çıkar diye ümitlendim şimdi oturup haftaya salı yada çarşambayı beklicem kan testi için

Günaydin hanimlar...uzun zaman oldu giremiyordum..30 aralikdi adet tarihim 01.01de geldi kirmizilar maalesef yeni tarihim 02.02.2010 eklerseniz sevinirim. Bu 4cü denememiz olacak simdi bakalim haftaya randevu aliyorum dr.dan 3aydan sonra gel demisti. hayirlisi..insallah hersey yolundadir sadece bebisim biraz inatcidir.:=)

kızlar şu dkk itibariyle de adet olmamış bulunuyorum:dance:

güaydın kızlarrr... hatırlarsanız senenin sonunda bebiş haberini vermiş hepimiz sevinmiştik yalnız ben dayanmayıp birde cuma günü dr gititm.mercimeğimi gördüm kızlar ay öyle heyecanlandım ki anlatamam size ama daha küçük teyzeleri 3 hafta sonra tekrar gitcem dualarınızı esirgemeyinde kalp atışlarınıda duyayım mercimeğimin teyzeleri

canımcım kandakı degerlerın artmıs olabilir sure gectigi icin..
daha once gecikiyormuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…