Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kısçelerrrr
gunaydın annecik

normalde pekı gecıkmen olur mu mesela benım en fazla bı gun gecer eger senınde oyleyse bence test yapabılırsın bellı mı olur gec dollenmısındır belkı opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun ekakal ya ugurlu persembeyı bekleseydın keske hep bırlıkte yapacaktık ya ..ben bu sefer sabırsızlık gostermeyı dusunmuyorum yapabılrsem bakalım :lepi:
du bakalım kırmızı gelene kadr umıdımız var uzulme :Saruboceq:

kızlar şu dkk itibariyle de adet olmamış bulunuyorum:dance:

her zaman gunu gunun mı olursun pekı

birde bana elevit diye vitamin verdi ama folikasit vermedi kafama takıldı ya normalde hemen verirlerdi folikasiit napsam alıp kendim mi içsem üff kfama karıştı yardım istiommmm

heyecanlı anne hatırlamamak mumkunmu kaydirigubbakcemile3
Allah ınsallah saglıklı bı sekılde kucagına almayıda nasıb etsın opuyorumnanaktan

canımcım kandakı degerlerın artmıs olabilir sure gectigi icin..
daha once gecikiyormuydu?

pcos var bende.. çok geciktiği oluyo =(((
son 1 senedir gecikmiyodu hiç... gerçi hep klomen vb ilaçlar kullandım.. onların etkisiyle düzenli adet oluyodum... geçen ay ve bu ay hiçbirşey kullanmadım...
birde bu ay hsg çektirdim.. acaba hsg gecikmeye neden olabiliyormu ki?

birde bana elevit diye vitamin verdi ama folikasit vermedi kafama takıldı ya normalde hemen verirlerdi folikasiit napsam alıp kendim mi içsem üff kfama karıştı yardım istiommmm

cnm kimisine elevit veriyorlar kimine folic. benim arkadaşıma elevit vermiş. doktora sordu folice gerek yok demiş. sende doktoruna sormadan içme bence canım. önce ona danıış ondans ora iç.

heyecanlı anne hatırlamamak mumkunmu kaydirigubbakcemile3
Allah ınsallah saglıklı bı sekılde kucagına almayıda nasıb etsın opuyorumnanaktan

ama lorke ilk gebeliğim ve çok istiyordum dr da bile heyecan yapmışım :) sağlıklı bi şekilde alayımda kucağıma inş. rabbim isteyen herkese versin amin...

cnm kimisine elevit veriyorlar kimine folic. benim arkadaşıma elevit vermiş. doktora sordu folice gerek yok demiş. sende doktoruna sormadan içme bence canım. önce ona danıış ondans ora iç.

hadi ya . canım öle bi zihniyet yapmışlar ki folikasit içmesen sanki bebişim tam zekalı olmıcak işte psikolojik etkiliyorlar sanki annem zamanında vitamin mi içmişler di :)-tatlicadiarzu-

günaydın arkadaşlar anca geçmiş yapıp geldim keyifler nasıl bakalım

herkeşler gelmiş güzel annelerimiz anne adaylarımız herkeş burda opuyorumnanaktan

Günadın kızlarrr..

ben folicplus içiyordum eczacıya sorup baslamıştım. hamile olmayı istediğim ilk zamanda.. sonra doktor devam et dedi. gecen hafta bırakıp baska hapa basladık

canım bende geçen ay çektirdim ve geçen ay 7 gün geciktim ilk defa çok araştırdım olmaz gecikme yapmaz deniyordu ama ben geciktim

Günadın kızlarrr..

ben folicplus içiyordum eczacıya sorup baslamıştım. hamile olmayı istediğim ilk zamanda.. sonra doktor devam et dedi. gecen hafta bırakıp baska hapa basladık

cnm bende hamış ıolmadan baslamıstımdoktorum verdı sımdıde devam eıdyorum ama doktora gıdıcem cuma gunu kesemızı gorebılmek ıcın dua edın gorelımmm mercımegımızı

günaydın kvrck
iyi diyelim iyi olalım kaydirigubbakcemile3
sende iyisin inşallaahhh...
iyiyim canım bugün bitti adetim yeni çalışmalara başlıycaz bakalım yeni bi dönem yeni stres falan işte hayırlısı

gunaydın kvrck ..
haftasonu sakin gecmıs herkes calısmalardaydı sanırım :dance:

kaydirigubbakcemile3 bizde tık yoktu ben kullanım dışıydım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…