gunaydın annecikgünaydın kısçelerrrr
yaa hamilelik durumu olabilirmiki... hiç olasılık vermiyorum... 31. günü kan testi yaptırdım çünkü =(
1 hafta önce yoktu şimdi varsa bile idrarda çıkarmıki?
ayy napsam bilemiyorum.. kafam çok karıştı =(
hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum... hiç bir belirti yok... o yüzden gitmek istemiyorum doktorada..eminim adet gecikmesi durumu sadece =(
hayırlısı olsun ekakal ya ugurlu persembeyı bekleseydın keske hep bırlıkte yapacaktık ya ..ben bu sefer sabırsızlık gostermeyı dusunmuyorum yapabılrsem bakalım :lepi:kızlar ya ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı niye yaptım normalde yarın veya diğer gün adet tarihim ama geçen ay 32.gün olduğum için beklemem gerekiyodu belki silik çıkar diye ümitlendim şimdi oturup haftaya salı yada çarşambayı beklicem kan testi için
kızlar şu dkk itibariyle de adet olmamış bulunuyorum:dance:
güaydın kızlarrr... hatırlarsanız senenin sonunda bebiş haberini vermiş hepimiz sevinmiştik yalnız ben dayanmayıp birde cuma günü dr gititm.mercimeğimi gördüm kızlar ay öyle heyecanlandım ki anlatamam size ama daha küçük teyzeleri 3 hafta sonra tekrar gitcem dualarınızı esirgemeyinde kalp atışlarınıda duyayım mercimeğimin teyzeleri
canımcım kandakı degerlerın artmıs olabilir sure gectigi icin..
daha once gecikiyormuydu?
evet canım günümde olurdum hep lorkee
birde bana elevit diye vitamin verdi ama folikasit vermedi kafama takıldı ya normalde hemen verirlerdi folikasiit napsam alıp kendim mi içsem üff kfama karıştı yardım istiommmm
heyecanlı anne hatırlamamak mumkunmu kaydirigubbakcemile3
Allah ınsallah saglıklı bı sekılde kucagına almayıda nasıb etsın opuyorumnanaktan
cnm kimisine elevit veriyorlar kimine folic. benim arkadaşıma elevit vermiş. doktora sordu folice gerek yok demiş. sende doktoruna sormadan içme bence canım. önce ona danıış ondans ora iç.
günaydın arkadaşlar anca geçmiş yapıp geldim keyifler nasıl bakalım
günaydın şekerkız nasılsın nası gidiyo hamilelik :CüvCüv:
pcos var bende.. çok geciktiği oluyo =(((
son 1 senedir gecikmiyodu hiç... gerçi hep klomen vb ilaçlar kullandım.. onların etkisiyle düzenli adet oluyodum... geçen ay ve bu ay hiçbirşey kullanmadım...
birde bu ay hsg çektirdim.. acaba hsg gecikmeye neden olabiliyormu ki?
Günadın kızlarrr..
ben folicplus içiyordum eczacıya sorup baslamıştım. hamile olmayı istediğim ilk zamanda.. sonra doktor devam et dedi. gecen hafta bırakıp baska hapa basladık
iyiyim canım bugün bitti adetim yeni çalışmalara başlıycaz bakalım yeni bi dönem yeni stres falan işte hayırlısıgünaydın kvrck
iyi diyelim iyi olalım kaydirigubbakcemile3
sende iyisin inşallaahhh...
gunaydın kvrck ..
haftasonu sakin gecmıs herkes calısmalardaydı sanırım :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?