Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bılemıyorumkı canım
hıc yaptırmadım ben

bi forumda pkolu olmayanlar sogan kuru kullanırsa gecıkmeye sebep olabılır dıye okudum boyle bısey okuyan duyan var mı...
ben bu ay 10 gun ıctım
pko veya kıst yok ama adetım aaz gelıo dıye ıcım temızlensın dıye ..sımdı de adet gecıkmesı bundansa heyecan yapmıyım bos yere yanı :uhm:

cok sevindim canım.. inşallah herşey yolunda gider... stres etme hiç. çok keyifli bir süreç.

gecikme ondansa bilemem ama yoksa pko. içme bence... incir kürü ve hayıt çayı içmiştim ben. adetim çok azaldı diye... birde ilk 10 gün adaçayı

canım bende geçen ay çektirdim ve geçen ay 7 gün geciktim ilk defa çok araştırdım olmaz gecikme yapmaz deniyordu ama ben geciktim

çok sağol... bende hemen hamileliğe yordum ama ne yazıkki kan testi negatif çıktı... bekleyeyim o zaman h.sonuna kadar.. olmazsa giderim doktora...
sen kendiliğinden mi adet oldun?

çok sağol... bende hemen hamileliğe yordum ama ne yazıkki kan testi negatif çıktı... bekleyeyim o zaman h.sonuna kadar.. olmazsa giderim doktora...
sen kendiliğinden mi adet oldun?

evet canım 6.gün testte negatifi gördüm 7.gün adet oldum ilk defa kantesti yaptırmıştım çok heyecan yapmıştım ama ne yazıkki sadece gecikmeymiş inşallah bu ay olmamam ama bu ayda olmadı gibime geliyo...

bende birazdan çıkıp test alıcam yarın sabah yapıcam bakalım neler oluyor
:dance:

gunaydın hosgeldın
hosbulduk şekercim..

canım benim evet çok keyifli ama öle küçük görüyorsun ya sanki büyüyebilcekmi diye düşünüyorsun birde maşallah diyeyim bende kusma yok baş dönmesi ve karnımda arada kramplar oluyor...

ilk bastaki o siyah leke gibi görünen ultrason resmine bakıp bakıp agladıgım çok oldu sevinçten. şimdi daha bir belli. dönüp duruyor ekranda..
bulantı kramp batma gibi şeyler beni yorsada beni hiç üzmedi.. herşeyin normal gidişinin ve bebişimin göbüşümde büyüdüğünün işareti gibi geldi bana hep. şimdi azalmaya basladı ama rabbim öyle güzel ayarlamışki şimdide göbüş büyümeye basladı :)

gecikme ondansa bilemem ama yoksa pko. içme bence... incir kürü ve hayıt çayı içmiştim ben. adetim çok azaldı diye... birde ilk 10 gün adaçayı

bende adet olursam zaten bu ay ıcmeyı dusunmuyorum ..ıncır ve adacayı dusunuyorum bende...
hersey normal gıbı gununde glıo vs ama cok az gelıo artık eskıden rahat 5 gun surerdı sımdı en fazla 3

slm kızlar umarım bırgun hepınız hamıle kalırsınız.ben sıze bışı sormak ıstıyorum 4 aralık en son adetım 1 hafta 10 gun kadar önce resmen yumurtalarımın catladıgını hıssettım 3 ay korunma hapı kullandım bu ay kullanmadım esımle ıstemeden 1 kere korunamadık gecen hafta.2 gun öncede reglı sancımı yasadım kesın hastalancam dedım fakat suan tık yok hıç gelcek gıbı degıl sarı akıntım basladı hamıle kalma olasılıgı % kaç acaba

asıl sen ne yaptın oldunmu test yaptınmı beklicen mi daha

canım hayır hala olmadım adet ya bende merak ediyorum kanda baktırıcamda hergecen gün diyorumki acaba beklesemm mi? Ya hamiş arkadaşlar anlatsın bakim belirtileri nasıl ya. Gaye de bugün igne olucaktı ya aysel naptı testini?

inşallaahhhh....
allah hepimizin dualarını kabul etsinn... :Saruboceq: bunu o kadar çok söylüyorum ki belki birinden biri tutar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…