pcos var bende.. çok geciktiği oluyo =(((
son 1 senedir gecikmiyodu hiç... gerçi hep klomen vb ilaçlar kullandım.. onların etkisiyle düzenli adet oluyodum... geçen ay ve bu ay hiçbirşey kullanmadım...
birde bu ay hsg çektirdim.. acaba hsg gecikmeye neden olabiliyormu ki?
güaydın kızlarrr... hatırlarsanız senenin sonunda bebiş haberini vermiş hepimiz sevinmiştik yalnız ben dayanmayıp birde cuma günü dr gititm.mercimeğimi gördüm kızlar ay öyle heyecanlandım ki anlatamam size ama daha küçük teyzeleri 3 hafta sonra tekrar gitcem dualarınızı esirgemeyinde kalp atışlarınıda duyayım mercimeğimin teyzeleri
Günadın kızlarrr..
ben folicplus içiyordum eczacıya sorup baslamıştım. hamile olmayı istediğim ilk zamanda.. sonra doktor devam et dedi. gecen hafta bırakıp baska hapa basladık
bi forumda pkolu olmayanlar sogan kuru kullanırsa gecıkmeye sebep olabılır dıye okudum boyle bısey okuyan duyan var mı...
ben bu ay 10 gun ıctım
pko veya kıst yok ama adetım aaz gelıo dıye ıcım temızlensın dıye ..sımdı de adet gecıkmesı bundansa heyecan yapmıyım bos yere yanı :uhm:
canım bende geçen ay çektirdim ve geçen ay 7 gün geciktim ilk defa çok araştırdım olmaz gecikme yapmaz deniyordu ama ben geciktim
cok sevindim canım.. inşallah herşey yolunda gider... stres etme hiç. çok keyifli bir süreç.
iyiyim canım bugün bitti adetim yeni çalışmalara başlıycaz bakalım yeni bi dönem yeni stres falan işte hayırlısı
ne güzel... şanslısın.. ben hala adet olamadım ki başlayayım çalışmaya mafoldumben
hayırlısı bakalım.. inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir...daha fazla bekletmez bizi.. hepimize minicik bebişler verir opuyorumnanaktan
çok sağol... bende hemen hamileliğe yordum ama ne yazıkki kan testi negatif çıktı... bekleyeyim o zaman h.sonuna kadar.. olmazsa giderim doktora...
sen kendiliğinden mi adet oldun?
hosbulduk şekercim..gunaydın hosgeldın
canım benim evet çok keyifli ama öle küçük görüyorsun ya sanki büyüyebilcekmi diye düşünüyorsun birde maşallah diyeyim bende kusma yok baş dönmesi ve karnımda arada kramplar oluyor...
bende birazdan çıkıp test alıcam yarın sabah yapıcam bakalım neler oluyor
:dance:
gecikme ondansa bilemem ama yoksa pko. içme bence... incir kürü ve hayıt çayı içmiştim ben. adetim çok azaldı diye... birde ilk 10 gün adaçayı
selam kızlar =)) nasılsınız ne var ne yok yeni hamiş haberi var mı?
asıl sen ne yaptın oldunmu test yaptınmı beklicen mi daha
evet canım 6.gün testte negatifi gördüm 7.gün adet oldum ilk defa kantesti yaptırmıştım çok heyecan yapmıştım ama ne yazıkki sadece gecikmeymiş inşallah bu ay olmamam ama bu ayda olmadı gibime geliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?