selam kızlar =)) nasılsınız ne var ne yok yeni hamiş haberi var mı?
slm kızlar umarım bırgun hepınız hamıle kalırsınız.ben sıze bışı sormak ıstıyorum 4 aralık en son adetım 1 hafta 10 gun kadar önce resmen yumurtalarımın catladıgını hıssettım 3 ay korunma hapı kullandım bu ay kullanmadım esımle ıstemeden 1 kere korunamadık gecen hafta.2 gun öncede reglı sancımı yasadım kesın hastalancam dedım fakat suan tık yok hıç gelcek gıbı degıl sarı akıntım basladı hamıle kalma olasılıgı % kaç acaba
özlemiştim tatlım. hoşgeldin...
bizde büyüyen bi göbüş var.. baska bişi yok :)
sizde haberler artık
slm kızlar umarım bırgun hepınız hamıle kalırsınız.ben sıze bışı sormak ıstıyorum 4 aralık en son adetım 1 hafta 10 gun kadar önce resmen yumurtalarımın catladıgını hıssettım 3 ay korunma hapı kullandım bu ay kullanmadım esımle ıstemeden 1 kere korunamadık gecen hafta.2 gun öncede reglı sancımı yasadım kesın hastalancam dedım fakat suan tık yok hıç gelcek gıbı degıl sarı akıntım basladı hamıle kalma olasılıgı % kaç acaba
canım hayır hala olmadım adet ya bende merak ediyorum kanda baktırıcamda hergecen gün diyorumki acaba beklesemm mi? Ya hamiş arkadaşlar anlatsın bakim belirtileri nasıl ya. Gaye de bugün igne olucaktı ya aysel naptı testini?
kızlar ben daha 5+ 3 olmama rağmen 69 kilo oldum sanırım vitaminlerden :ecrin_bebek:
hosbulduk şekercim..
ilk bastaki o siyah leke gibi görünen ultrason resmine bakıp bakıp agladıgım çok oldu sevinçten. şimdi daha bir belli. dönüp duruyor ekranda..
bulantı kramp batma gibi şeyler beni yorsada beni hiç üzmedi.. herşeyin normal gidişinin ve bebişimin göbüşümde büyüdüğünün işareti gibi geldi bana hep. şimdi azalmaya basladı ama rabbim öyle güzel ayarlamışki şimdide göbüş büyümeye basladı :)
canım hayır hala olmadım adet ya bende merak ediyorum kanda baktırıcamda hergecen gün diyorumki acaba beklesemm mi? Ya hamiş arkadaşlar anlatsın bakim belirtileri nasıl ya. Gaye de bugün igne olucaktı ya aysel naptı testini?
dikkat et abur cubur yeme.. makarna pilav günde bi kere 2 kasık sadece :) karbonhidratlar normaldekinden daha fazla kilo yapıyormuşlmaz:
biraz bekle derim ben
erken testlerde negatif sonuç alabilirsin... yok yere üzülebilirsin... ama sonucu bilmeden merak içinde daha güzel geçecek zamanın kaydirigubbakcemile3
üstelik herkesin hamilelik belirtisi aynı değilki.. çok yakın bir arkadaşım hamile kaldı..hiçbir belirtisi olmadı..sadece adet olacakmışım gibi hissediyorum diyordu olmadı... ve hamileydi =)
bende hergün diyorumki galiba adet olucam=) hayırlısı olsun en güzel zamanda olur inşallah
şuanda kaç haftalıksın birde elevit kullanıyor musun? bende şikayetçi değilim belirtilerimden hatta belirti olmayınca endişeleniyorum ama ben heyecanlıyım çok biran önce 3 hafta geçsede dr ma gidip bebişim kalp atışlarını duyarım inş. allahım inş..opuyorumnanaktan
inşallaahhh.. allah bekleyen herkese versin hayırlı bir evlat..:Saruboceq:
ama 69 fazla bir kilo.ve boyum 1.66 yaşım 27 mafoldumben
bende farklı değilimki. hatta daha kötü.. 165 boy 35 yaş.. 72 kilo ile basladım... hala kilom aynı ama .. opuyorumnanaktan
olsun şeker emzirme dönemi hemen veriliyor kilolar.hatta dahada zayıflayan oluyor.ama herşey bebişleirmiz için senin ilk bebiş mi? birde şükürler olsun nekadar bekleyenler var bize rabbim nasip etti onlarada nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?