Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım sadece birgün içmemişsin anladıgım kadarıyla bence hamiş kalma ihtimali cok düşük cünkü ilacı aldıgın günler bi sonraki günede etki ediyor

valla yuksek gibi CADIARZU

aysel adet oldu yılbaşı gecesi gayede doktordadır şimdi hiç girmedi anca hazırlanıp gitti sanırım.........

şuanda kaç haftalıksın birde elevit kullanıyor musun? bende şikayetçi değilim belirtilerimden hatta belirti olmayınca endişeleniyorum ama ben heyecanlıyım çok biran önce 3 hafta geçsede dr ma gidip bebişim kalp atışlarını duyarım inş. allahım inş..opuyorumnanaktan

biraz bekle derim ben
erken testlerde negatif sonuç alabilirsin... yok yere üzülebilirsin... ama sonucu bilmeden merak içinde daha güzel geçecek zamanın kaydirigubbakcemile3
üstelik herkesin hamilelik belirtisi aynı değilki.. çok yakın bir arkadaşım hamile kaldı..hiçbir belirtisi olmadı..sadece adet olacakmışım gibi hissediyorum diyordu olmadı... ve hamileydi =)

dikkat et abur cubur yeme.. makarna pilav günde bi kere 2 kasık sadece :) karbonhidratlar normaldekinden daha fazla kilo yapıyormuş lmaz:

ya ben gebelikten önce b12 vitamini kullanmıştım eksiklik vardı bende .birde daha sonra gebelişk düşündüğümden folşkasişt içmiştim sanırım bunlar beni şişirdi.oksa yemeğim aşırı değil hatta abur cuburu sevmem ben.napim şeker şuanda da elevit içiyorum kimine kilo yapıyormuş ama kesemem ilacımı herşey bebişim için bitanem mercimeğim için...gün içerisinde bol bol ürüyüş yapıyorum şeker

bende hergün diyorumki galiba adet olucam=) hayırlısı olsun en güzel zamanda olur inşallah

13 . 14 e girdik. elevit vermedi bana dr. folikplus içtim hep.. gynoferon diye biş iiçiyorum şimdide. yeni basladım

inşallaahhh.. allah bekleyen herkese versin hayırlı bir evlat..:Saruboceq:

amin canımm

bende farklı değilimki. hatta daha kötü.. 165 boy 35 yaş.. 72 kilo ile basladım... hala kilom aynı ama .. opuyorumnanaktan

olsun şeker emzirme dönemi hemen veriliyor kilolar.hatta dahada zayıflayan oluyor.ama herşey bebişleirmiz için senin ilk bebiş mi? birde şükürler olsun nekadar bekleyenler var bize rabbim nasip etti onlarada nasip etsin inş.

ya birde bişi sorcam:kedi: o altta ki bebiş resmini nasııl koydun.hafta hafta gösteriyor ya. bilmediğimden sordum da şeker çok hoş görünüyor birde

evet ilk. biraz geç kaldık ama nasip işte... evlenmeden yapamazdım yani :kedi:
allah nasip etti ya şükürler olsun.. isteyen herkese inşallah..
arkadaslara yeni yıl mesajımda hep istiyorsanız sizede versin rabbim dedim.. heeeep amin cevabı aldım..
sayımız dahada artarak devam edecek inşallah.. süper bişey olsada bu ay herkes hamile kalsa :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…