Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hamiş olan arkadaşlarıma özlelikle hurma yemenizi öneriyorum.Hurmanın besleyici oranının gücü, içerdiği uygun mineral dengesinden
> >kaynaklanmaktadır. Hurmada, hamilelikte kadınların alması gereken bir B
> >vitamini olan folik asit de bulunmaktadır. Folik asit (B9), vücutta yeni
> >kan
> >hücresi yapımında, vücudun yapı taşı olan amino asitlerin yapımında ve
> >hücrelerin yenilenmesinde önemli görevler üstlenen bir vitamindir. Bu
> >yüzden
> >hamilelikte folik asit ihtiyacı belirgin şekilde artar ve günlük ihtiyaç
> >iki
> >katına çıkar. Folik asit seviyesi yetersiz olduğunda yapısal olarak
> >normalden büyük, ancak işlevleri düşük alyuvar hücreleri meydana gelir ve
> >kansızlık belirtileri ortaya çıkar. Özellikle hücre bölünmesinde ve
> >hücrenin
> >genetik yapısının oluşmasında önemli rol oynayan folik asit, hamilelik
> >sırasında gereksinimi iki katına çıkan tek maddedir. Hurma da, folik asit
> >açısından çok zengin bir besin türüdür.*
Öte yandan hamilelikte meydana gelen uzun süreli bulantı ve fiziksel
> >tepkimeler nedeniyle potasyum eksikliği açığa çıkar ve bu durumda da
> >potasyum takviyesi yapılması gerekir. Hurmada bol miktarda bulunan potasyum
> >bu açıdan büyük önem taşıdığı gibi, vücuttaki su dengesinin korunmasında da
> >son derece etkilidir. Ayrıca potasyum, beyne oksijen gitmesine de yardımcı
> >olarak berrak düşünebilmeyi sağlar. Bununla beraber vücut sıvıları için
> >uygun alkalik özelliği sağlar. Zehirli vücut atıklarını dışarı atması için
> >böbrekleri uyarır. Yüksek kan basıncını düşürmeye yardım eder ve sağlıklı
> >deri oluşumunu
> >sağlar.*

tatlım çok yenildiğinde hurmanın kasılma ve düşüğe sebep olabileceğini okumuştum bi araştır istersen. çoktan kasıt nedir bilemiyorum tabii... dogum haftasında öneriyorlarmış..

gaye gelmedi daha dedğilmi? merak ettim.
gideyimde gene gelirim...

bende birazdan çıkıp test alıcam yarın sabah yapıcam bakalım neler oluyor
:dance:

sevgi cim hala adet olmamışın ne güzel bi haber bu sanki içime doğuyo sen hamileysen bende hamile kalıcam eğer değilsen bende hamile olmıycam niyeyse delikafadulden

sevgi cim hala adet olmamışın ne güzel bi haber bu sanki içime doğuyo sen hamileysen bende hamile kalıcam eğer değilsen bende hamile olmıycam niyeyse delikafadulden

valla benim de içimde adet olcam diye bi his var ben aylardır akupuntktur kullanıyordum ve adetim günümde geliyordu saati şaşmaz cuma günleri gidiyordum geçen cuma tatildi doktor yoktu gidemedim ama ondan gecikti diye düşünüyorum ben çünkü hamilelikle ilgili hiçbi hissim yok:a015:

istanbuldaki arkadaslar bhcg lerinizi nerde yaptırdınız?

ben hıc yaptırmadım ama ana cocuk saglıhı merkezlerınde bedavaya yapıyolar ama sonucu sanırım ertesı gun verıollar...
klınıkte yaptırmak daha mantıklı sanırım beklemek zor olur cunku

evet son ay hatta son haftalar yemek lazım ...yoksa dusuk veya erken dogum olabılır
cunku ıcerıgındekı hormon sayesınde rahımdekı kasılmaları saglıyor

bende de ne hamilelik hissi var ne de adet hissi amma soğuk karıyım ben hislerin alınmış benim sırnaşık şey

Kızlar merhabalar sıze bır sorum olacak aŞırı gazım var Çatlıcak gıbıyım ne ıı gelır herŞeyıde ıÇemıyorum gÜvenıp rezene Çayı ıÇsem zararı olurmu

evet son ay hatta son haftalar yemek lazım ...yoksa dusuk veya erken dogum olabılır
cunku ıcerıgındekı hormon sayesınde rahımdekı kasılmaları saglıyor

ay yemem kızlar siz böyle dedikten sonra.:) zaten günde 2 ya da 3 tane yemek lazımmış öle çokça değil.ama bende son haftada yerim:) birde dün annaneme gitmiştim.bana badem yememi önerdi çocuğun zeki olur dedi. eeee 6 çocuk doğurmuş kadın tecrübelide ama bunu daha önce duymamıştım

istanbuldaki arkadaslar bhcg lerinizi nerde yaptırdınız?

bu b-hcg fiyat politikasını ben hiç anlamıyorum zaten.. şimdiye kadar 7-8 kez yaptırdım... her yaptırdığım yer farklı fiyat verdi.. 50 lira diyende oldu 15 lira diyende... sanırım her yeri arayıp sormak lazım.. hepsinde fiyat farklı çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…