kızlar ben yavaş yavaş toparlanim akşem nete girmiyorum çnk zaten gün boyu bilgisayar başındayım akşamları uzak durayım.yarın sabah rabbim nasip ederse görüşmek üzere yaradana emanet olun.sizlerden güzel haberler gelir inş. öpüyorum hepinizi mercimeğim ve ben...opuyorumnanaktan
kızlaaaar nasıl uykum var anlatamam.akşam dr.umu arayıp yarın mı geleyim haftaya mı diye sormayı düşünüyorum.kalp atışı 6. haftada duyulurmuş ya
kızlaaaar nasıl uykum var anlatamam.akşam dr.umu arayıp yarın mı geleyim haftaya mı diye sormayı düşünüyorum.kalp atışı 6. haftada duyulurmuş ya
bende hamiş olmak istiyoruuumm :gitme:
oy oy benim sebinim keseyide görücek inşallah. ayyy minişim yaa.
ee yavrukuş duygularını alalım ne hissediyosun:dance:
handeeeee burdasın yakaladım seniii...
canım sırasıyla herşey şimdi gidip kesesini görcen sonra kalp atışını duycan...
doktorun kim sebincim? kime gideceksin?
daha önce gittiğim druma gidicem.Filiz Akın SU. benim derdim yarın gidince ultrasonda karından görünmicek haftaya bir daha gitmem lazım.iki kere gitmek yerine haftaya mı gitsem diyorum.
handecim sen ne yapmayı düşünüyorsun? adetin gelecek gibi gözükmüyor sanırım. bi test yapsanaaa
oy oy benim sebinim keseyide görücek inşallah. ayyy minişim yaa.
ee yavrukuş duygularını alalım ne hissediyosun:dance:
ya ben gittim kan vermeye kurye gitmiş sabah vericem kanı akşamda sonuc alıcam bakalım nolucak merakla bekliyorum CADIARZU
valla bebısım sen nasıl kendını rahat hıssedeceksen...
kalp atıslarını bu hafta duyabılıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?