Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gorusuruz..ıyı bakın kendınıze bakalım :CüvCüv:

kızlaaaar nasıl uykum var anlatamam.akşam dr.umu arayıp yarın mı geleyim haftaya mı diye sormayı düşünüyorum.kalp atışı 6. haftada duyulurmuş ya

kızlaaaar nasıl uykum var anlatamam.akşam dr.umu arayıp yarın mı geleyim haftaya mı diye sormayı düşünüyorum.kalp atışı 6. haftada duyulurmuş ya

uyku yapıyor bebısler ne küselllllll sositososito
benımde bebısım olsada ona sarılıp uyusam(gobısı tutarak)

canım sırasıyla herşey şimdi gidip kesesini görcen sonra kalp atışını duycan...
doktorun kim sebincim? kime gideceksin?

oy oy benim sebinim keseyide görücek inşallah. ayyy minişim yaa.
ee yavrukuş duygularını alalım ne hissediyosun:dance:

canım sırasıyla herşey şimdi gidip kesesini görcen sonra kalp atışını duycan...
doktorun kim sebincim? kime gideceksin?

daha önce gittiğim druma gidicem.Filiz Akın SU. benim derdim yarın gidince ultrasonda karından görünmicek haftaya bir daha gitmem lazım.iki kere gitmek yerine haftaya mı gitsem diyorum.

daha önce gittiğim druma gidicem.Filiz Akın SU. benim derdim yarın gidince ultrasonda karından görünmicek haftaya bir daha gitmem lazım.iki kere gitmek yerine haftaya mı gitsem diyorum.

valla bebısım sen nasıl kendını rahat hıssedeceksen...
kalp atıslarını bu hafta duyabılıyormusunuz?

oy oy benim sebinim keseyide görücek inşallah. ayyy minişim yaa.
ee yavrukuş duygularını alalım ne hissediyosun:dance:

hala inanamıyorum.dr.a gidip ultrasonda görmedim ya huzursuzum o yüzden.yarın gidicem ama 5. haftada karından görünmezmiş.vajinal ultrasonu da iyi değil dediler o nedenle istemiyorum.yarın gitmekle haftaya gitmek arasında kararsız kaldım.akşam dr.u arayıp ona sorayım diye düşünüyorum.aklıma geldikçe bir tuhaf oluyorum.gece bazen uyanıyorum karnımı tutuyorum.onunla konuşuyorum ve aklıma geldikçe Allah'tan isteyen herkese nasip etmesini diliyorum.:Saruboceq:

neyse ben çıkayım yolda dr.u araıyım bi sorayım.haydin öpüldünüz.dualarınızı eksik etmeyin ben de sizler için duacıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…