bu sefer deaynı şeyleri yaşarız inş.
inşallah canım saglıkla gelsinlerde bakalım nolucak, ben psikolojik hemen hamiş kalıyorum ama bu sefer üstünde hiç durmadım sabah cok midem bulandı banyoya zor gittim. bakalım sebebi bebiş mi:Saruboceq:
hayırlsıyla ınsallah hamılesındır ...gercekten baya gecmıs bıde bulantı falan ...guzel seylerın habercısı olsun ınsallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
kızlar esım geldı bende cıkıyorum bugun genıs aıle gunumuz
gulelım stres atalım dımı kaydirigubbakcemile2
optum hepınızı dua unutmayın bırbırımızeee
ya ben gittim kan vermeye kurye gitmiş sabah vericem kanı akşamda sonuc alıcam bakalım nolucak merakla bekliyorum CADIARZU
kız sabah calıstıysanız kalıte dusmesın ..sen bılırsın ama barı yarın sabaha kdr bekleyın yıne tam olsun ollmusken kaydirigubbakcemile2
BENCEO BİLE DÜŞÜRÜR kanımca dr yumurtlama dönemlerinde gün aşırı öneriyor
nasıl olakı dedım bende daha vaktın var dıye dusnuyordum ama 21 gunde adet olmak ılgınc yanı CADIARZU
bende öle düşünüyorum ama du bak birazdan tekrar bakıcam ajandama
evet ya bende 3 abimde hiç alma*mış dumur oldumhamilelikte mi sadece 3kilo almış anammmmmmmmmm.yoksa ben mi yanlış okudum
üzülme canım bi dahaki aya kısmetse:enbuyukkk:kızlar ben dayanamayıp akşam 5 gibi test yaptım iki çizgi de silik çıktı hatalıydı galiba( sonra içinden 2 tane çıkmıştı zaten öbürünü de işte 1;5 saat sonra gibi yaptı ikisinin arasında daha fazla ara vermem gerekirdi dimi o da kocaman koyu bi çizgi tek çizgi çıktı ben bu ayda tutturamadım gibi gözüküyo :gitme:
beni kimse begenmedi galiba bakan çıktı gitti
ayrıca ben bugün nedense birden bir umutsuzluğa kapıldım... olmayacakmış gibi geliyor mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?