Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

inşallah canım saglıkla gelsinlerde bakalım nolucak, ben psikolojik hemen hamiş kalıyorum ama bu sefer üstünde hiç durmadım sabah cok midem bulandı banyoya zor gittim. bakalım sebebi bebiş mi:Saruboceq:

hayırlsıyla ınsallah hamılesındır ...gercekten baya gecmıs bıde bulantı falan ...guzel seylerın habercısı olsun ınsallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

kızlar esım geldı bende cıkıyorum bugun genıs aıle gunumuz
gulelım stres atalım dımı kaydirigubbakcemile2

optum hepınızı dua unutmayın bırbırımızeee

insallah canım

kızlar ben dayanamayıp akşam 5 gibi test yaptım iki çizgi de silik çıktı hatalıydı galiba ( sonra içinden 2 tane çıkmıştı zaten öbürünü de işte 1;5 saat sonra gibi yaptı ikisinin arasında daha fazla ara vermem gerekirdi dimi o da kocaman koyu bi çizgi tek çizgi çıktı ben bu ayda tutturamadım gibi gözüküyo :gitme:

selam kızlar hoşgeldiniz boş boş dolanıyordum bende

ısteğiniz üzerine Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....
topiği ''Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya.... ''olarak değiştirilip güncellenmiştir.

amanda aman sebinde hamiş yarabbim şükürler olsun yeni okudum canım çok sevindim aramıza sende katıldın umarım bütün topiktekiler hamile kalır busene patlama olur inşallah allah sağlıkla taşımak nasip etsin varmı aşermelerin f,ilan kusman yada

Günaayyydddııınnnnnn opuyorumnanaktan
oyy ooyyyy..yeni smileyler eklenmiş =)) bayanssulusmile bilmiyorumkismile boshayallersmile alsanaalsanasmile

günaydın kızlar nassınız ben çok iyyim hala adet olmadım gerçi 10una kadar yolu var hayırlısı diyelim dualar edelim topiğimizin geri kalanlarıda tez vakitte hamiş olsun Allahım :Saruboceq:

Günaydıııınnnn... Nasılsınız hatunlarrr??? Ben sizleri dinledim ve akşam çalışma yapmadım sabah yaptım çalışmayı bilmiyorumkismile :kedi: Yaa kızlar böyle görev gibi olunca ne eşimin nede benim hevesimiz olmuyo pek... Sabah eşim de dedi.Yapmak zorunda olmak insanın hevesini kaçırıyo dedi.

ayrıca ben bugün nedense birden bir umutsuzluğa kapıldım... olmayacakmış gibi geliyor mafoldumben

ayrıca ben bugün nedense birden bir umutsuzluğa kapıldım... olmayacakmış gibi geliyor mafoldumben

saçmalama gaye ne bu umutsuzluk senin problemin yumurtalarının büyüyememesi değilmiydi eeeee şuan istenen halde değilmi sen kendini boşa üzüyosun siz çalışın devam devam :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…