saçmalama gaye ne bu umutsuzluk senin problemin yumurtalarının büyüyememesi değilmiydi eeeee şuan istenen halde değilmi sen kendini boşa üzüyosun siz çalışın devam devam :kedi:
ayrıca ben bugün nedense birden bir umutsuzluğa kapıldım... olmayacakmış gibi geliyor mafoldumben
mugişcim canım bende mümkün olduğunca pozitifliğimi kaybetmemeye çalışıyorum.İyiki sizler varsınız..Yoksa evde oturduğum yerde kurup dururum.
Bu arada topicimiz OCAK ayı topici olmuş :lepi:
Günaydıııınnnn... Nasılsınız hatunlarrr??? Ben sizleri dinledim ve akşam çalışma yapmadım sabah yaptım çalışmayı bilmiyorumkismile :kedi: Yaa kızlar böyle görev gibi olunca ne eşimin nede benim hevesimiz olmuyo pek... Sabah eşim de dedi.Yapmak zorunda olmak insanın hevesini kaçırıyo dedi.
ayrıca ben bugün nedense birden bir umutsuzluğa kapıldım... olmayacakmış gibi geliyor mafoldumben
sen ınsallah pers guzel haber vereceksın ...cok umıtlıyım ben senden :Saruboceq:günaydın kızlar nassınız ben çok iyyim hala adet olmadım gerçi 10una kadar yolu var hayırlısı diyelim dualar edelim topiğimizin geri kalanlarıda tez vakitte hamiş olsun Allahım :Saruboceq:
Günaydıııınnnn... Nasılsınız hatunlarrr??? Ben sizleri dinledim ve akşam çalışma yapmadım sabah yaptım çalışmayı bilmiyorumkismile :kedi: Yaa kızlar böyle görev gibi olunca ne eşimin nede benim hevesimiz olmuyo pek... Sabah eşim de dedi.Yapmak zorunda olmak insanın hevesini kaçırıyo dedi.
bence gorev gıbı yapıyoz demıssın ya sende o umutsuzluk olusturmus ..oyle dusunme ne yapalım tedavı ıle olunca bu surecı yasamak cok normal... ınsallah guzel haber gelecek takma kafana opuyorumnanaktanayrıca ben bugün nedense birden bir umutsuzluğa kapıldım... olmayacakmış gibi geliyor mafoldumben
HAMİŞ OLAN ARKADAŞLARIMIZ
* prayforU
* azize1
* gokcek
* bilcan
* tek0633
* bmen
* baklava
* elay_34
* mercan76
* NPSL
* badegül
* eso11
* efsanur
* sudet
* dmtumt84
* sitare82
* ceydan
* şekerkız67
* papatipapati
* sebin
* aleyna34
Bekleme Listesi
sansli------------------(beklemeye aldı)
pelly1------------------(beklemeye aldı)
yvonna----------------(beklemeye aldı)
sellvi-------------------(beklemeye aldı)
Kızlar Nerdesinnizzzzzzzzzzzzz
bade_34------------- 24 aralık
supreme-------------- 24 aralık yarın test yapacak 05.01.2010
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
portakal_suyu-------26 aralık kırmızıları gördü
tomtomm------------- 26,27 aralık
kvrck------------------- 27 aralık kırmızıları gördü((
lapaci------------------- 29 aralık beklemedeyiz
maviyeşil1999--------29 aralık KIRMIZILARI GÖRDÜ((
ayşen_34---------------- 31 aralık
((@@@)) ((@@@)) OCAK 2010 LİSTEMİZ ((@@@)) ((@@@))
bianka----------------------1 ocak
captaninkarisi----------- 1 ocak
aleyna34------------------ 1 ocak hamiş
parla84--------------------- 1 ocak
zposion-------------------- 3 ocak
hatunsultan---------------3 ocak
leguin----------------------- 3 ocak
lorkee-----------------------5 ocak
ayşima04------------------5 ocak
naaz-------------------------5 ocak
faddim-----------------------5 ocak
ulkufuk-------------------- 7 ocak
ekakal----------------------5,10 ocak
N83------------------------- 6 ocak
bitan ----------------------- 8 ocak
kerem34gül-------------- 9 ocak
disikus--------------------10 ocak
denizfdm----------------- 10 ocak
zeytin96---------------- 11 ocak
sabırsız80----------------13 ocak
A&S------------------------ 13 ocak
sevgi0535---------------- 13 ocak
porttakal----------------- 15 ocak
mervan-------------------- 21 ocak
mugmug1--------------- 21 ocak
ravzanur----------------- 22 ocak
samsak------------------ 23 ocak
gyshnky------------------ 24 ocak
clarita--------------------- 26 ocak
bafo------------------------ 26 ocak
kvrck----------------------- 27 ocak
yvonna-------------------- 28 ocak
barays-------------------- 30 ocak
bebişkom88------------- 2 şubat
kızlar listede yanlışlık olursa beni mutlaka uyarın; çalışırken hata yapmış olabilir
Bitte burdasın şekerim gördüm seni aşağıda :)) Heyecan var mı bugün ? :) inşallah güzel haberler alacağız senden bugün... ben bile heyecanlıyım senin için
günaydın kızlar uykulu uykulu girdim belki güzel bişiler vardır diye ama gayenin çıglıklarıyla kendime geldim valla eyvahedigeldismile
kız deli manyak sabah sabah ne derdin var da saçmalayıp duruyosun sen diilmiydin yumoşlarım büyümüş oleyyy diye bagıran otur çalış işte sanki senden eziyet çekmeni istiyoruz kız kociş yanında daha ne sarıl sıkı sıkı kocişe gerisi gelir zaten bak ben bu gecede bir sürü baklava yedim hani gümüş tepsiler çıkmıştı ya
bende de baklavalar çıkarmış hadi tepsinin biri senin olsun sana yorumlayım da bebişin seninle kalsın bu ay opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?