Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

saçmalama gaye ne bu umutsuzluk senin problemin yumurtalarının büyüyememesi değilmiydi eeeee şuan istenen halde değilmi sen kendini boşa üzüyosun siz çalışın devam devam :kedi:

Valla çalışıyoruz zaten ama nedense bugün öyle bir his oturdu içime... sanki olmayacakmış yine tek çizgi görecekmişim gibi ... offf poff afra tafra :bbo::umursamaz:

ayrıca ben bugün nedense birden bir umutsuzluğa kapıldım... olmayacakmış gibi geliyor mafoldumben

aaa ne demekmıs o
yakısıyormu sana Gaye
bızım moralımız bozuldugunda tek cumle ıle bızım keyfımızı yerıne getırıyorsun sen
pozıtıf arkadasım benım
yumoslar olmus sımdı calısma zamanı
bızde bıraz gorev halıne getırdık ama bende caktırmamaya calısıyorum
en azından kafamdan o anlık atmaya calısıyorum
kocam hıc gorev gıbı demedı
ancak dese bır sekılde '' bu fıkrı nerden cıkardın,ben senınle ıstedıgım ıcın beraberım'' dıyıp onu sustururum heralde. Takmamaya calıs..sonucta emelıne sımdılık ulastın.negatıf dusunupte kotulerı cagırma lutfen

mugişcim canım bende mümkün olduğunca pozitifliğimi kaybetmemeye çalışıyorum.ıyiki sizler varsınız..Yoksa evde oturduğum yerde kurup dururum.
Bu arada topicimiz OCAK ayı topici olmuş :lepi:

mugişcim canım bende mümkün olduğunca pozitifliğimi kaybetmemeye çalışıyorum.İyiki sizler varsınız..Yoksa evde oturduğum yerde kurup dururum.
Bu arada topicimiz OCAK ayı topici olmuş :lepi:

Evetttt
topıc bıle bızı zorluyor
HADI KIZLAR....
YAPACAGIZ BU ISI...
kaydirigubbakcemile2
bilmiyorumkismile

Mugiş biz senle aynı gün test yapıcaz... ınşallah güzel haberler veririz. 15 güncük kaldı...

Bitte burdasın şekerim gördüm seni aşağıda :)) Heyecan var mı bugün ? :) inşallah güzel haberler alacağız senden bugün... ben bile heyecanlıyım senin için

haklısın.. bir seferinde benimde çalışmalar sabaha denk gelmişti... iğne saatim öyle denk gelmişti çünkü... çok berbat bi duygu.. sabah sabah gözünü açıyosun ve çalışma yapıyosun eyvahedigeldismile
yeterki sonuç pozitif olsun :jeyyar: sabahda çalışırız akşam daaa yerimseniben

ayrıca ben bugün nedense birden bir umutsuzluğa kapıldım... olmayacakmış gibi geliyor mafoldumben

aaaaa klava:
dur bakalım daha çalışma aşamasındasın neden olumsuz düşünüyorsun ki yasakkelime
rabbim hayırlısını versin... iğne oldum yumurtam çatladı kesin olacak diye birşey yok elbette... kendini çok umutlandırma ama umutsuzluğa da kapılma... rabbimden hayırlısını dile sadece... vakti zamanı geldiyse zaten olacaktır.. gelmediyse olmayacaktır.. ama üzülmek yok.. çalışmalara devamm :jeyyar:

öyle tabiiki canlarım... hiç pes etmek yok.Negatifi gördükçe yeni çalışmalara başliicaz...

Sebinciiiimmm duy beni şekerim korunmasız ilişki bende de gaz yapmaya başladııı kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar uykulu uykulu girdim belki güzel bişiler vardır diye ama gayenin çıglıklarıyla kendime geldim valla eyvahedigeldismile
kız deli manyak sabah sabah ne derdin var da saçmalayıp duruyosun sen diilmiydin yumoşlarım büyümüş oleyyy diye bagıran otur çalış işte sanki senden eziyet çekmeni istiyoruz kız kociş yanında daha ne sarıl sıkı sıkı kocişe gerisi gelir zaten bak ben bu gecede bir sürü baklava yedim hani gümüş tepsiler çıkmıştı ya
bende de baklavalar çıkarmış hadi tepsinin biri senin olsun sana yorumlayım da bebişin seninle kalsın bu ay opuyorumnanaktan

gunaydıın kızlar...
benım sabaj azcık kahverengı geldı ..sanırım yenı tarıh vermenın zamanı geldı 6 subat olsun bakalım 31 gun sayalım bu sefer 32 de oldum nası oldu hala anlamadım sogan dan mı nedendır ...
günaydın kızlar nassınız ben çok iyyim hala adet olmadım gerçi 10una kadar yolu var hayırlısı diyelim dualar edelim topiğimizin geri kalanlarıda tez vakitte hamiş olsun Allahım :Saruboceq:
sen ınsallah pers guzel haber vereceksın ...cok umıtlıyım ben senden :Saruboceq:
bence gorev gıbı yapıyoz demıssın ya sende o umutsuzluk olusturmus ..oyle dusunme ne yapalım tedavı ıle olunca bu surecı yasamak cok normal... ınsallah guzel haber gelecek takma kafana opuyorumnanaktan

Beni de eklersen sevinirim.Adat tarihim 27 ocak.Belki bu liste bana :CüvCüv:da uğur getirir.

Bitte burdasın şekerim gördüm seni aşağıda :)) Heyecan var mı bugün ? :) inşallah güzel haberler alacağız senden bugün... ben bile heyecanlıyım senin için

günaydıııın canım evet ya heyecanlıyım benimkiler ne alemde diyeeeee oofff offff canım sende pozitif ol bakayıım kızlarr da demiş sen hep bize moral veriyosun bence senin en kısa zamanda olcakkkkkkkopuyorumnanaktan:lepi:

barays, EKAKAL, kvrck, lapaci, lorkee, mugmug1, nilde, samsak hepinizee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ben bugün doktora gidicem öğlende.... adetimin 39. günü... hala hiç bir şey yok zemuszemus
bakalım ne çıkacak bu işten... kist falan çıkmasın daaaaa..bide onla uğraşmayayım ohaoldumsmile

kıvırcığım şekerim balım baklavam :) inşallah olur bu ay... denemelere devam ediyoruz tabiiki ama böyle zorunlu görev gibi olunca ayıptır söylemesi ıslanmam falan gecikiyor.hemen ıslanamıyorum.çünkü o an kafam dolu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…