Günaydın güzel hanımlar.opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar
ben bugün doktora gidicem öğlende.... adetimin 39. günü... hala hiç bir şey yok zemuszemus
bakalım ne çıkacak bu işten... kist falan çıkmasın daaaaa..bide onla uğraşmayayım ohaoldumsmile
günaydın canım.hoşgeldin aramıza... tanıtır mısın biraz kendini?
Ayselim canım günaydın...nasılsın? pek keyfin yok gibi kısa ve öz yazmışsın ??
:Saruboceq: dualarımız bugün öğlen seninle olacak canım.Umarım öğleden sonra Kızlar HAMİLEYİİİMM diye gelirsin
ya gayeeeeeee beni listeye ekleyinn lütfeeeeen ağlarım bakmafoldumben mafoldumben
yok yyaaa :1no2:
o umudumu yitirdim ne yazıkki.. 31. günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı.. dün sabahda idrar testim negatifdi... hamile olma olasılığım pek yok gibi.. bir an önce adet olayım da yeni çalışmalara başlayayım :jeyyar:
Günaydın kızlar
barays, EKAKAL, kvrck, lapaci, lorkee, mugmug1, nilde, samsak hepinizee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ınsallah guzel haberlerle gel...bence en kotu stresten gecıkmıstır...kıst falan dusunme amaben bugün doktora gidicem öğlende.... adetimin 39. günü... hala hiç bir şey yok zemuszemus
bakalım ne çıkacak bu işten... kist falan çıkmasın daaaaa..bide onla uğraşmayayım ohaoldumsmile
Kızlar dün yeni başlayan aşk ve ceza dizisini izlediniz mi? Nurgül gidip biriyle birlikte oluyo bekaretini veriyor ya... Eşim dediki "şimdi kesin bu ilk seferde hamile kalır" bende dedim ki "eğer öyle olursa valla isyan ederim,izlemem bi daha bu diziyi de" dedim. kaydirigubbakcemile3
Kızlar dün yeni başlayan aşk ve ceza dizisini izlediniz mi? Nurgül gidip biriyle birlikte oluyo bekaretini veriyor ya... Eşim dediki "şimdi kesin bu ilk seferde hamile kalır" bende dedim ki "eğer öyle olursa valla isyan ederim,izlemem bi daha bu diziyi de" dedim. kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrr ben geldim günaydınlarrrrrhihoyyyt
kızlar dün yeni başlayan aşk ve ceza dizisini izlediniz mi? Nurgül gidip biriyle birlikte oluyo bekaretini veriyor ya... Eşim dediki "şimdi kesin bu ilk seferde hamile kalır" bende dedim ki "eğer öyle olursa valla isyan ederim,izlemem bi daha bu diziyi de" dedim. Kaydirigubbakcemile3
günaydın telaşeli hamişimiz :))
günaydın tünaydın kızlarr nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?