Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Günaydın kızlar

Ayselim canım günaydın...nasılsın? pek keyfin yok gibi kısa ve öz yazmışsın ??

ben bugün doktora gidicem öğlende.... adetimin 39. günü... hala hiç bir şey yok zemuszemus
bakalım ne çıkacak bu işten... kist falan çıkmasın daaaaa..bide onla uğraşmayayım ohaoldumsmile

:Saruboceq: dualarımız bugün öğlen seninle olacak canım.Umarım öğleden sonra Kızlar HAMİLEYİİİMM diye gelirsin

yok yyaaa :1no2:
o umudumu yitirdim ne yazıkki.. 31. günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı.. dün sabahda idrar testim negatifdi... hamile olma olasılığım pek yok gibi.. bir an önce adet olayım da yeni çalışmalara başlayayım :jeyyar:

belkide bebişin seninle oyun oynuyor zemuszemus ... Hepsi bir yana inşallah güzel haberle gelirsin.bebek olmasa bile kistte olmasın inşallah. psikolojik bir gecikmedir belki.

Kızlar dün yeni başlayan aşk ve ceza dizisini izlediniz mi? Nurgül gidip biriyle birlikte oluyo bekaretini veriyor ya... Eşim dediki "şimdi kesin bu ilk seferde hamile kalır" bende dedim ki "eğer öyle olursa valla isyan ederim,izlemem bi daha bu diziyi de" dedim. kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar
barays, EKAKAL, kvrck, lapaci, lorkee, mugmug1, nilde, samsak hepinizee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

gunaydıın sıze de opuyorumnanaktan
ben bugün doktora gidicem öğlende.... adetimin 39. günü... hala hiç bir şey yok zemuszemus
bakalım ne çıkacak bu işten... kist falan çıkmasın daaaaa..bide onla uğraşmayayım ohaoldumsmile
ınsallah guzel haberlerle gel...bence en kotu stresten gecıkmıstır...kıst falan dusunme ama

valla bence dızıler de bızım psıkolojımızı bozuyo yanı ...o da hamıle kalırsa dusunun son 3 hafta da leyle, ebru bı de bu cıkacak basımıza eyvahedigeldismile daha da vardır aklıma gelmıyo

evettt izledim ya dediğin gibi bunlar hemen hamile kalıyolar kafayı yicemmmmmmmmm-tatlicadiarzu-

evet ya bizde aynı şeyi konuştuk dün akşam eşimle bir haberde benden bu kalp seni unuturmu daki cemile de hamileymiş

bu arada girişi ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler görünce kendimi yaşlanmış hissettim:kedi: hatta bebişimin dahada büyüdüğü nü 1 ay geride kaldı ya o bakımdan bu arada test yapan arkadaşım ümidini kaybetme ve o dizilerin o saçmalıklarına bende sinir oluyorum bi yatıyorlar hayda hemen canım ben hamileyim bu ne be saçmalık .:umursamaz:

iyiyim şekerim bi anda kendimi görünmez hissettim yahu... sen nasılsın sabahki yazılarından sonra şimdi daha iyi gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…