Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kahvaltımız bitti şekerler.gyshnk canım ya dün bile eşime yarın bi arkadaşın haberi gelcek inş. hamiştir diyordum ama ne olur sıkma canını emi benim şeker arkadaşım.dualara ve çalışmalara devam dimi?

iyiyim şekerim bi anda kendimi görünmez hissettim yahu... sen nasılsın sabahki yazılarından sonra şimdi daha iyi gibisin

Kafamda pozitif olmaya çalışıyorum sürekli... Umarım herşey yolunda olacak. kendi kendimi telkin ediyorum. pozitif düşün pozitif olsun diye.

En ümitsiz (yumurtamın olmadığı) zamanda bile "belki" diyerek çalışmalara devam ettim... Şimdi daha da düzenli devam ediyorum çünkü şansım artmış durumda. Rabbim dualarımı kabul eder inşallah. :Saruboceq:

gayecim hepimizin kafasında aynı düşünceler var ama hepimiz sanki hiçbi sıkınntımız yokmuş gibi davranıyoruz mecburen.normalleşmeye uğraşıyoruz.

sadece sen değil ben kendi adıma konuşayım bu arada bebiş isteyen bütün arkadaşlarıma namazlarımdan sonra ve de mercimeğimle konuşurken dua ediyorum.en kısa zamanda bu duyguyu tadarsınzı inş. aminnnn:Saruboceq:

kızlar dün tefriciye duasına başladım 4444 kere okunuyor ya. devam edemedim içimden okumak gelmiyor.

kızlarrrrrrrrr ben geldim günaydınlarrrrrhihoyyyt
banada günaydın bebeler...

guanydın gunaydın yenı gelen herkese....
ben de platesı yaptım bu arada...
show da onur akın var sevenler varsa ben sesını severım uzun zamandır cıkmıyordu ...
bı dehangı ısımler anne olacakmıs nuray sayarı onları soyleyecek mıs boshayallersmile

haklısın canım benim eşim genelde sabahları istiyodu şimdi kaçıyo ne sabah ne akşam yanıma gelmiyo adam bıktı artık bu ayda olmassa kendi haline bırakıcam benim eşim vardiyalı çalışıyo eğer böyle devam edersem adam eve hiç gelmicek 24 saat işe vercek kendiniayrıca umutsuzluğa kapılma biliyosun herşeyi stres etkiliyo

kızlar dün eşime sizlerden bahsettim. çok iyi arkadaşlıklarımız var dedim.amanımmmmmm dedi çete olmuşsunuz desenize:):):)

bende geçenlerde bahsettim hemen ya erkek varsa içlerinde diye tepki verdi bende site almaz dedim nerden biliyon dedi e bende bi erkek hamilelikle ilgili bu kadar bilgiye sahip olamaz dedim oda ozaman ikna oldu hatta sizden kıskanıyo o evdeyken foruma girdiğim zaman hadi yeter diyo oda sizlerin sayesinde rahatladı yani bitek biz değiliz çocuk için uraşan diye beni teselli ediyo

bayanlar... bişi sorucamm
şimdi benim bugün adetimin 39. günü... adet olmadım... peki yumurtlama olmuşmudur sizce? yumurtlama ile adet arasında nasıl bir ilişki var?
ben yumurtlamamaı net bi şekilde hissederim... karnım şişer, hangi tarafta yumurta varsa orada batma olur v.s.. yumurtlama bitince hepsi geçer birden.. bu seder bu belirtilerin hepsini yaşadım adetimin 15. gününde... ama hala adet olamadım... adet olmadığı için yumurtlamada olmamış mıdır??

kızlar bi, asitede bakın ne okudum....Çocuk olmamasının sebeplerinin başında daha çocukken geçirilen hastalıklar, psikolojik rahatsızlıklar, yanlış ve zararlı beslenme, aşırı sıcağa soğuğa dikkat etmeme yüzünden bedende meydana gelen tıbbi arızalar gelir. Çocuğu olmayan eşler bu arızaya çok büyük ihtimalle daha çocukluklarında, gençliklerinde yakalanmışlardır.

Bir kısmı da yanlış beslenme yüzünden yakalanmış olabilir. Çünkü hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)

Bir kısmı da, evliliğin başında, birkaç sene çocuğumuz olmasın diye aldıkları yanlış tedbirlerle, sonraki senelerde çocuklarının olmamasına zemin hazırlarlar.

bu arada bişey sorcam size kızıma hamileliğimde dişlerim çok arıdı 3 dolgu yaptırdım ama 3 ayı bitirmiştim busefer ağustosta dişçiye gittim sorun gözükmüyo problem yaratmaz dedi ama şimdi benim dişim yine ağrıyo dr. gitsemmi bilemedim ya bu ay gebelik gerçekleşirse ilk günleri daha sizce morfin gelişmesini engellermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…