iyiyim şekerim bi anda kendimi görünmez hissettim yahu... sen nasılsın sabahki yazılarından sonra şimdi daha iyi gibisin
banada günaydın bebeler...
günaydın kızlar nasılsınız
iyiyim şekerim bi anda kendimi görünmez hissettim yahu... sen nasılsın sabahki yazılarından sonra şimdi daha iyi gibisin
En ümitsiz (yumurtamın olmadığı) zamanda bile "belki" diyerek çalışmalara devam ettim... Şimdi daha da düzenli devam ediyorum çünkü şansım artmış durumda. Rabbim dualarımı kabul eder inşallah. :Saruboceq:kahvaltımız bitti şekerler.gyshnk canım ya dün bile eşime yarın bi arkadaşın haberi gelcek inş. hamiştir diyordum ama ne olur sıkma canını emi benim şeker arkadaşım.dualara ve çalışmalara devam dimi?
En ümitsiz (yumurtamın olmadığı) zamanda bile "belki" diyerek çalışmalara devam ettim... Şimdi daha da düzenli devam ediyorum çünkü şansım artmış durumda. Rabbim dualarımı kabul eder inşallah. :Saruboceq:
kızlar dün tefriciye duasına başladım 4444 kere okunuyor ya. devam edemedim içimden okumak gelmiyor.
kızlarrrrrrrrr ben geldim günaydınlarrrrrhihoyyyt
banada günaydın bebeler...
Günaydıııınnnn... Nasılsınız hatunlarrr??? Ben sizleri dinledim ve akşam çalışma yapmadım sabah yaptım çalışmayı bilmiyorumkismile :kedi: Yaa kızlar böyle görev gibi olunca ne eşimin nede benim hevesimiz olmuyo pek... Sabah eşim de dedi.Yapmak zorunda olmak insanın hevesini kaçırıyo dedi.
kızlar dün eşime sizlerden bahsettim. çok iyi arkadaşlıklarımız var dedim.amanımmmmmm dedi çete olmuşsunuz desenize:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?