Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

iiyi yapmışsın canım çnk erkekler sadece kendilerinde sorun odluğunu sanıyor biizmde ilk ay olmadında eşime bak akrdeşinde evlendinde 5. ayda oldu teyzemin 9. ayda ve daha nice uğraşan var diye söylüyordum çnk adam korunmadımız halde hamile kalmıyorum diye düşünmeye başlamışı yaw

Çoğu hekim gebelik ve laktasyon sırasında fetusa ve bebeğe zarar verebileceğinden ilaç kullanımından kaçınır. Gebelikte öncelikle nonfarmakolojik yöntemlerin uygulanması, medikal tedavi kullanılacak ise ilaçların anne ve fetus üzerine olabilecek potansiyel zararlar gözönüne alınarak minimalize edilmesi gerekir. İlaçların proteine bağlanma derecesi, maternal metabolizmanın hızı ve moleküler ağırlık maternal dolaşımdan fetus sirkülasyonuna geçişte önemli rol oynar. Yüksek polar moleküller (heparin ve insülin gibi ) dışında hemen hemen tüm ilaçlar fetusa ulaşır.

valla hıc bılmıyorum kı tecrubelı bayanlar acıklama yapar umarım...

yanı gebelıge hazırlıkta ılk yapılacak seylerden bırı dıs hekımı kontrolunden gecmek
sen yıne de bı kontrolunu yap ıstersen...

kız bu yazı sana mı ait alıntımı

zaten yarım doz uyguluyolardı dişimin ağrısına acıyı hissetmiyodum ama napalım bu acıya katlanıcam 20 gün kaldı gebelik gerçekleşmediyse hemen yaptırcam işl. gerçekleşir ağrıyı çekmeye razıyım

gebelik gerçekten başladıktan yani adet geciktikten sonra ilaç kullanımı tehlikeli olabilir demişti benim doktorum.. aynı şey benimde başıma geldi... adet geçene kadar istediğin ilacı alabilrsin geçtikten sonra dikkat et dedi
ayrıca bildiğim kadarıyla dişçiler hamilelere de dolgu yapıyorlar... bir sıkıntı olmuyor.. bir arkadaşımın ablası bi sürü diş yaptırmıştı...

kızlar bi soru da benden...
sımdı bu hormon testlerını devlet hastanesınde yaptıran varmı yada nasıl oldugunu bılen...
adetın 3.gunu yapılacak olan varya cuma gunu gıtmem lazım ...acaba oncesınde kadın doguma randevu alıp olemı laboratuara yolluyolar yoksa dırek laboratuara hormon testı gırısı yapılıyormu aydınlatırmısınız bılgınız varsa

yaptırmıştım ama şimdi 2 gündür başladı sorun yok diyolar artık eşimde inanmıyo psikolojikmen diyo

kızlar bende hamiş oldumu bilmeden vucdumda aşırı halsizlik var aman grip olmayayım diye soğul algınlığı ilacı içmiştim.hani şu her evde olan yaşik kutu varya ondan .umarım bebişime bişi olmamıştır

kız bu yazı sana mı ait alıntımı
delikafadulden o kadar da degıldır heralde

cok agır antıbıyotık vs deılse sorun olmaz ınsallah sen takma kafana ...

benim devlet hastanesinde yaptılar canım adetlerim düzensizdi öbür ay adetin 2 yada 3 günü gel dediler gittim dr. hemen yazdı testi yaptılar o zaman sorun yoktu şimdi ne durumda bilmiyorum

önce kadın doğuma gitmen gerekir... dr istem kağıdı dolduracak... laboratuvara gidip kan vereceksin...

herkese merhaba.ben dr.a haftaya gitmeye karar verdim şekerler.dün akşam aradım hastası varmış sekreterle konuştum.o da haftaya gel hem kesesi büyümüş olur biraz daha dedi.ya salı gidicem ya da perşembe bakalım hayırlısı

hep ilkinden bahsediyorum kızcaksınız artık bana bende kızımda çok kötü grip olmuştum dr. çok ağır antibiyotikler vermişti benim ilaçlar bitti hamile olduğumu öğrendik korktuk ama bişey olmamıştı sanırım organ gelişimi başlamadan önce kullanılan ilaçların yan etkisi olmuyo

Annemle konuşuyordum kızlar telefonda... Annem ameliyat olacak kızlar yaaa... sürekli tekrarlayan kansızlığı vardı.sürekli demir iğnesi vuruluyordu doktor kapsamlı araştıralım neden kaynaklanıyor demişti.Rahminde miyom çıktı 7cm kadar. Sanırım laparoskopi ile alacaklar. Canım sıkıldı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…