bende geçenlerde bahsettim hemen ya erkek varsa içlerinde diye tepki verdi bende site almaz dedim nerden biliyon dedi e bende bi erkek hamilelikle ilgili bu kadar bilgiye sahip olamaz dedim oda ozaman ikna oldu hatta sizden kıskanıyo o evdeyken foruma girdiğim zaman hadi yeter diyo oda sizlerin sayesinde rahatladı yani bitek biz değiliz çocuk için uraşan diye beni teselli ediyo
bu arada bişey sorcam size kızıma hamileliğimde dişlerim çok arıdı 3 dolgu yaptırdım ama 3 ayı bitirmiştim busefer ağustosta dişçiye gittim sorun gözükmüyo problem yaratmaz dedi ama şimdi benim dişim yine ağrıyo dr. gitsemmi bilemedim ya bu ay gebelik gerçekleşirse ilk günleri daha sizce morfin gelişmesini engellermi
valla hıc bılmıyorum kı tecrubelı bayanlar acıklama yapar umarım...bayanlar... bişi sorucamm
şimdi benim bugün adetimin 39. günü... adet olmadım... peki yumurtlama olmuşmudur sizce? yumurtlama ile adet arasında nasıl bir ilişki var?
ben yumurtlamamaı net bi şekilde hissederim... karnım şişer, hangi tarafta yumurta varsa orada batma olur v.s.. yumurtlama bitince hepsi geçer birden.. bu seder bu belirtilerin hepsini yaşadım adetimin 15. gününde... ama hala adet olamadım... adet olmadığı için yumurtlamada olmamış mıdır??
bu arada bişey sorcam size kızıma hamileliğimde dişlerim çok arıdı 3 dolgu yaptırdım ama 3 ayı bitirmiştim busefer ağustosta dişçiye gittim sorun gözükmüyo problem yaratmaz dedi ama şimdi benim dişim yine ağrıyo dr. gitsemmi bilemedim ya bu ay gebelik gerçekleşirse ilk günleri daha sizce morfin gelişmesini engellermi
Çoğu hekim gebelik ve laktasyon sırasında fetusa ve bebeğe zarar verebileceğinden ilaç kullanımından kaçınır. Gebelikte öncelikle nonfarmakolojik yöntemlerin uygulanması, medikal tedavi kullanılacak ise ilaçların anne ve fetus üzerine olabilecek potansiyel zararlar gözönüne alınarak minimalize edilmesi gerekir. İlaçların proteine bağlanma derecesi, maternal metabolizmanın hızı ve moleküler ağırlık maternal dolaşımdan fetus sirkülasyonuna geçişte önemli rol oynar. Yüksek polar moleküller (heparin ve insülin gibi ) dışında hemen hemen tüm ilaçlar fetusa ulaşır.
Çoğu hekim gebelik ve laktasyon sırasında fetusa ve bebeğe zarar verebileceğinden ilaç kullanımından kaçınır. Gebelikte öncelikle nonfarmakolojik yöntemlerin uygulanması, medikal tedavi kullanılacak ise ilaçların anne ve fetus üzerine olabilecek potansiyel zararlar gözönüne alınarak minimalize edilmesi gerekir. İlaçların proteine bağlanma derecesi, maternal metabolizmanın hızı ve moleküler ağırlık maternal dolaşımdan fetus sirkülasyonuna geçişte önemli rol oynar. Yüksek polar moleküller (heparin ve insülin gibi ) dışında hemen hemen tüm ilaçlar fetusa ulaşır.
lorkecım adet olmadın insallah
kız bu yazı sana mı ait alıntımı
valla hıc bılmıyorum kı tecrubelı bayanlar acıklama yapar umarım...
yanı gebelıge hazırlıkta ılk yapılacak seylerden bırı dıs hekımı kontrolunden gecmek
sen yıne de bı kontrolunu yap ıstersen...
delikafadulden o kadar da degıldır heraldekız bu yazı sana mı ait alıntımı
kızlar bende hamiş oldumu bilmeden vucdumda aşırı halsizlik var aman grip olmayayım diye soğul algınlığı ilacı içmiştim.hani şu her evde olan yaşik kutu varya ondan .umarım bebişime bişi olmamıştır
kızlar bi soru da benden...
sımdı bu hormon testlerını devlet hastanesınde yaptıran varmı yada nasıl oldugunu bılen...
adetın 3.gunu yapılacak olan varya cuma gunu gıtmem lazım ...acaba oncesınde kadın doguma randevu alıp olemı laboratuara yolluyolar yoksa dırek laboratuara hormon testı gırısı yapılıyormu aydınlatırmısınız bılgınız varsa
kızlar bi soru da benden...
sımdı bu hormon testlerını devlet hastanesınde yaptıran varmı yada nasıl oldugunu bılen...
adetın 3.gunu yapılacak olan varya cuma gunu gıtmem lazım ...acaba oncesınde kadın doguma randevu alıp olemı laboratuara yolluyolar yoksa dırek laboratuara hormon testı gırısı yapılıyormu aydınlatırmısınız bılgınız varsa
kızlar bende hamiş oldumu bilmeden vucdumda aşırı halsizlik var aman grip olmayayım diye soğul algınlığı ilacı içmiştim.hani şu her evde olan yaşik kutu varya ondan .umarım bebişime bişi olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?