Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

önce kadın doğuma gitmen gerekir... dr istem kağıdı dolduracak... laboratuvara gidip kan vereceksin...

canım ben kasım ayında gebelik belişrtileri hissedince ve sonunda adet olunca kafama çok taktım devlet hastanesine dr gittim anlattım böyle oldum diye.gebelik öncesi vucut kendini hazırlar dedi ve adma haklıymış (bidahki ay gebe kaldım) gel dedi ultrosona koyayım için rahat etmicek koydu rahmin falan tam bi sıkıntın yok dedi.rahminde sorun olupta bilmeyen çok insna varmış.ama senin için rahat etmicek birde hormonları bakalım dediler.kağıt verdi gittim laboratuarda kan verdim 3 tüp. ertesi gün sonuç çıktı.ama dr çok ilgilendi benle ben bile şaşaırdım.birde dr sürekli soru sordum .sen bukadar bilgiye nasıl sahipsin dedi daha da 5 aylık evliisn.daha sonra öğrendim ultrason günü bile değilmiş. ama ben sürekli sordum herşeyi sürekli.işte araştırma yönüm burda çok işime yaradı. sen adetinin 3 . günü gitceksin şeker

çok geçmi,ş olsun şeker ya inş.sağlığına kavuşur kısa zamanda

dr.lar diyor ki hamile olduğunuzu bilmeden önce kullandığınız ilaçlar ya da yaptığınız yanlış hareketler bebek için sakıncalı ise zaten yeni yen oluşmaya başladığı için düşer.eğer düşük olmadıysa bebek kullanılanlardan ve ya yapılanlardan zarar görmemiş demektir.ama gebeik öğrenildikten sonra dikkat etmek gerekir

Uğurlu perşembede git bence sebincim :)) sabah sana bir yazı yazdık okudun mu...
Dedim ki Sebiiin duy sesimi korunmasız ilişki bende de gaz yapmaya başladıııı

GEÇMİŞ OLSUN CANIM KÖTÜ BİŞE ÇIKMAZ ALLAHIN İZNİYLE SİZ İÇİNİZİ FERAH TUTUN :Saruboceq:

hayırlısı olsun bakalımm..
miniş bi kalp atıcak inşallahh sende dinliceksinnn....
allah tekmelerini hissetmeyi de nasip etsin =)))

canım çok geçmiş olsun ne zaman olacak?Kimbilir belki Rabbim senin annenin de hastalığının sıkıntısını unutması için senin karnına meleğini koyar benim gibi :Saruboceq:

evet canım bende eğer hamile kalırsam birgün 7 haftası dolmadan gitmicem dr. daha önce boş gebelik yaşamıştım her hafta gidiyoduk bu sefer kese oldumu embriyo oluştumu kalbi duymadk diye stres yapmak istemiyorum sende gittiğinde kalp atışlarını duyarsın burda bize anlatırsın bizde seviniriz

canım bana özelden sormuşsun gelmeni bekledim cevap için.ben biraz titiz oldumdan erken gittim dr ama içim rahat etti çnk acaba hemile değilmiyim gibi düşüncelere kaldım ve sabah randevu alıp hemen dr gittim.kesemi gördüm ama alttan muayene yaptı ama senin sandın gibi bebişe bi tehlikesi yok.çnk ben bu konuyuda araştırdım yoksa hiçbir hekim böyle bir tehlikeyi göze almaz ama şeker mercimeğimi görünce içim rahatladı.yoksa ben dayanamazdım okadar beklemeyi.şimdi 22 ocakta gitcem ve gitmeden bir sürü test verdi onları yaptırıp gitcem şeker

Uğurlu perşembede git bence sebincim :)) sabah sana bir yazı yazdık okudun mu...
Dedim ki Sebiiin duy sesimi korunmasız ilişki bende de gaz yapmaya başladıııı

yok tarçınım ya görmedim.çok mu geride tekrar yazsana kaydirigubbakcemile3 dedim ben size gaz yapıyor ama sonunda bebek olur inş.

çok geçmiş olsunnn... sıkma canını... allah daha byük dert vermesinnn...
rabbim derdin yanında şifasını da verir

hayırlısı olsun bakalımm..
miniş bi kalp atıcak inşallahh sende dinliceksinnn....
allah tekmelerini hissetmeyi de nasip etsin =)))

amin Allah o anı hepimize nasip etsin.Dün akşam da bugün de dua ettim kızlar.Allah'ım isteyen herkese nasip et diyorum her fırsatta

geçmiş olsun tatlım.kötü bir deneyim yaşamışsın.aslında bir an önce gitmek istiyorum.ben diyabetim.o nedenle ne kadar erken gidersem o kadar iyi olur diye düşünüyorum ama bugün endokrin dr.uma gittim.sabahın 6sında uynadım.kalktım gittim soğukta.1.5 saat bekledim tam kayıtta dr.umun izinli olduğunu öğrendim.ptesi önce ona gidicem.o benden çok hevesliydi sevinecek.

peki boş gebelik ancak ultrasonlar mı anlaşılıyor.bal içime kurt düştü şimdi.keseyi bir görseydik hayırlısıyla

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin sen üzme kendini herşey geçer bak ben annemden çok uzaktayım seninki yakındı galiba öyle hatırlıyorum

hımmm anladım.ben de düşündüm onu tehlikesi olsa yapmazlar öyle diye ama etraftan bir şeyler anlattılar korktum.biraz da evhamlı ve her şeyi kafaya takan bir tip olduğumdan en iyisi haftaya gidelim hem inş. kalp atışını da duyarız dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…