önce kadın doğuma gitmen gerekir... dr istem kağıdı dolduracak... laboratuvara gidip kan vereceksin...
Annemle konuşuyordum kızlar telefonda... Annem ameliyat olacak kızlar yaaa... sürekli tekrarlayan kansızlığı vardı.sürekli demir iğnesi vuruluyordu doktor kapsamlı araştıralım neden kaynaklanıyor demişti.Rahminde miyom çıktı 7cm kadar. Sanırım laparoskopi ile alacaklar. Canım sıkıldı biraz.
hep ilkinden bahsediyorum kızcaksınız artık bana bende kızımda çok kötü grip olmuştum dr. çok ağır antibiyotikler vermişti benim ilaçlar bitti hamile olduğumu öğrendik korktuk ama bişey olmamıştı sanırım organ gelişimi başlamadan önce kullanılan ilaçların yan etkisi olmuyo
herkese merhaba.ben dr.a haftaya gitmeye karar verdim şekerler.dün akşam aradım hastası varmış sekreterle konuştum.o da haftaya gel hem kesesi büyümüş olur biraz daha dedi.ya salı gidicem ya da perşembe bakalım hayırlısı
Annemle konuşuyordum kızlar telefonda... Annem ameliyat olacak kızlar yaaa... sürekli tekrarlayan kansızlığı vardı.sürekli demir iğnesi vuruluyordu doktor kapsamlı araştıralım neden kaynaklanıyor demişti.Rahminde miyom çıktı 7cm kadar. Sanırım laparoskopi ile alacaklar. Canım sıkıldı biraz.
herkese merhaba.ben dr.a haftaya gitmeye karar verdim şekerler.dün akşam aradım hastası varmış sekreterle konuştum.o da haftaya gel hem kesesi büyümüş olur biraz daha dedi.ya salı gidicem ya da perşembe bakalım hayırlısı
Uğurlu perşembede git bence sebincim :)) sabah sana bir yazı yazdık okudun mu...
Dedim ki Sebiiin duy sesimi korunmasız ilişki bende de gaz yapmaya başladıııı
hayırlısı olsun bakalımm..
miniş bi kalp atıcak inşallahh sende dinliceksinnn....
allah tekmelerini hissetmeyi de nasip etsin =)))
evet canım bende eğer hamile kalırsam birgün 7 haftası dolmadan gitmicem dr. daha önce boş gebelik yaşamıştım her hafta gidiyoduk bu sefer kese oldumu embriyo oluştumu kalbi duymadk diye stres yapmak istemiyorum sende gittiğinde kalp atışlarını duyarsın burda bize anlatırsın bizde seviniriz
aminn...amin Allah o anı hepimize nasip etsin.Dün akşam da bugün de dua ettim kızlar.Allah'ım isteyen herkese nasip et diyorum her fırsatta
evet canım bende eğer hamile kalırsam birgün 7 haftası dolmadan gitmicem dr. daha önce boş gebelik yaşamıştım her hafta gidiyoduk bu sefer kese oldumu embriyo oluştumu kalbi duymadk diye stres yapmak istemiyorum sende gittiğinde kalp atışlarını duyarsın burda bize anlatırsın bizde seviniriz
canım bana özelden sormuşsun gelmeni bekledim cevap için.ben biraz titiz oldumdan erken gittim dr ama içim rahat etti çnk acaba hemile değilmiyim gibi düşüncelere kaldım ve sabah randevu alıp hemen dr gittim.kesemi gördüm ama alttan muayene yaptı ama senin sandın gibi bebişe bi tehlikesi yok.çnk ben bu konuyuda araştırdım yoksa hiçbir hekim böyle bir tehlikeyi göze almaz ama şeker mercimeğimi görünce içim rahatladı.yoksa ben dayanamazdım okadar beklemeyi.şimdi 22 ocakta gitcem ve gitmeden bir sürü test verdi onları yaptırıp gitcem şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?