GEÇMİŞ OLSUN CANIM KÖTÜ BİŞE ÇIKMAZ ALLAHIN İZNİYLE SİZ İÇİNİZİ FERAH TUTUN :Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun ne zaman olacak?Kimbilir belki Rabbim senin annenin de hastalığının sıkıntısını unutması için senin karnına meleğini koyar benim gibi :Saruboceq:
peki boş gebelik ancak ultrasonlar mı anlaşılıyor.bal içime kurt düştü şimdi.keseyi bir görseydik hayırlısıyla
benim devlet hastanesinde yaptılar canım adetlerim düzensizdi öbür ay adetin 2 yada 3 günü gel dediler gittim dr. hemen yazdı testi yaptılar o zaman sorun yoktu şimdi ne durumda bilmiyorum
tamam randevu alayım barı sımdıden o zamanönce kadın doğuma gitmen gerekir... dr istem kağıdı dolduracak... laboratuvara gidip kan vereceksin...
herkese merhaba.ben dr.a haftaya gitmeye karar verdim şekerler.dün akşam aradım hastası varmış sekreterle konuştum.o da haftaya gel hem kesesi büyümüş olur biraz daha dedi.ya salı gidicem ya da perşembe bakalım hayırlısı
Annemle konuşuyordum kızlar telefonda... Annem ameliyat olacak kızlar yaaa... sürekli tekrarlayan kansızlığı vardı.sürekli demir iğnesi vuruluyordu doktor kapsamlı araştıralım neden kaynaklanıyor demişti.Rahminde miyom çıktı 7cm kadar. Sanırım laparoskopi ile alacaklar. Canım sıkıldı biraz.
canım çok geçmiş olsun ne zaman olacak?Kimbilir belki Rabbim senin annenin de hastalığının sıkıntısını unutması için senin karnına meleğini koyar benim gibi :Saruboceq:
hımmm anladım.ben de düşündüm onu tehlikesi olsa yapmazlar öyle diye ama etraftan bir şeyler anlattılar korktum.biraz da evhamlı ve her şeyi kafaya takan bir tip olduğumdan en iyisi haftaya gidelim hem inş. kalp atışını da duyarız dedik.
sebincciimmmiçini rahat tut... ferah ol birazzz.....
herşeyin takdiri allahtan... iyide olsa kötüde...
ama biz her zaman iyi olanı dilemeliyiz..
senin stres yapman bebişide etkiliyor... beyninden hep olumsuz dalgalar yayıyorsun negatif düşündükçe... emin ol bebiş çok sağlıklı.. minicik kalbi pıt pıt atıyo.. sende duyacaksın onu.. varlığına emin olacaksın ve bu olumsuz düşüncelerin hepsi silinecek aklından..biraz sabır yerimseniben
peki boş gebelik ancak ultrasonlar mı anlaşılıyor.bal içime kurt düştü şimdi.keseyi bir görseydik hayırlısıyla
biliyorum canım.kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.dediğin gibi herşey Allahtan.
Kızlar inşallah hamile kalırım ve anneme operasyon öncesi güzel bir moral olur bu.Meleğim gelir ve hem annemin hemde benim yüzümüzü güldürür inşallah.
Kızlar inşallah hamile kalırım ve anneme operasyon öncesi güzel bir moral olur bu.Meleğim gelir ve hem annemin hemde benim yüzümüzü güldürür inşallah.
Sebincim canım sakın sıkma canını... zaten bir sorun olsa 6. haftaya kadar tutunmazdı annesine mercimeğin... Gittiğinde bebişini de kalbinin atışını da görüp duyacaksın inşallah. Sen şimdi tadını çıkar papatipapati gibi. Eşini ara akşama canım şunu çekiyo bunu çekiyo diye naz yap.. Kendini pohpohlat :))
Sebincim canım sakın sıkma canını... zaten bir sorun olsa 6. haftaya kadar tutunmazdı annesine mercimeğin... Gittiğinde bebişini de kalbinin atışını da görüp duyacaksın inşallah. Sen şimdi tadını çıkar papatipapati gibi. Eşini ara akşama canım şunu çekiyo bunu çekiyo diye naz yap.. Kendini pohpohlat :))
minişi sana allah verdi... sevindin mutlu oldun... şimdi onu sağlıklı sıhhatli dünyaya getirene kadar herşeyi yapmalısın...
senin stresden uzak olman bebişi direkt etkileyeceği için hep olumlu düşünmeye çalış olur mu...
allah minişi korusun, onu sizlere bağışlasın, sağlıklı sıhhatli kollarınızda görmeyi de nasip etsin...oyy kıyamam ben ona yaa.. minijik daha... noktacık... Şeniz
evet canım aynı normal gebelik gibi ultrasonda 7 haftada kese tam gelişiyo eğer yolksaç gözükmesse kesede boş geblik oluyo ama sen kendini üzme herkeste aynı şey olcak diye bişey yok boş gebelik annede kansızlıktan ve sperm yetersizliğinden oluyomuş biz ozamanlar dışarı çekme yöntemini kullanıyoduk boşalmanın öncesinde zevk suyu geliyomuş ondan öyle olduğunu tahmin ettik senin öyle değildir çünkü hamile kalalım diye saatlerce kalkmıyoruz ayaklarımızı duvara dayıyoruz hiç üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?