Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

inş. canım.gayecim ilk defa mı çatlatma iğnesi oldun?

Evet canım ilk kez klomen kullandım ve ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum... bugün gazdan patlamak üzereyim.belkide iğnenin etkisidir dün gece başladı gaz ve bugün uçmak üzereyim... karnımdan acayip sesler çıkıyor. gııırrrkkk gurrrkkk vıırrrrkk kaydirigubbakcemile3

kızlar ben diğer başlıklarda annem için doktor araştırması yapıcam biraz... birazdan dönerim...

bendede feci gaz yapmıştı iğne.. karnım kocaman olmuştu... klomen beni hiç etkilemiyor.. 8 aydır kullanıyorum.. müptelası oldum artık kaydirigubbakcemile3

ama herşey onlar içinn

canım cok alemsınız sız yaa...senın bebe ınsallah hep bu mutlu esprılı halınızden hep pozıtıf etkı alıp cok tatlı bısey olacak kaydirigubbakcemile2

kızlar hala adet olmadım son adet tarihlerime baktım da son 3ünü yazayım biri 35 gün ara ile diğeri 42 gün ara ile 3. ve son olduğum ise 21 gün ara ile olmuş ben şimdi hangisinden hesaplayım bence normal geliyor bana adet olmamam :dilcikar:

bendede feci gaz yapmıştı iğne.. karnım kocaman olmuştu... klomen beni hiç etkilemiyor.. 8 aydır kullanıyorum.. müptelası oldum artık kaydirigubbakcemile3

bu gaz şikayeti bendede var demekki iğneden dolayı bu ayda ilacın ve iğnenin etkisi devam ettiğine göre dün akşam uyuyamadım karnımın ağrısına peki sen neden bu kadar uzun kullandın klomeni en fazla 5 kere kullanıldığını okudum biyerde merak ettim

sebincim ben seni tebrik ettim ama gözünden kaçtı sanırım cvp yazmadın tekrar tebrik ederim canım inş önce pıt pıtlarını duyar sonrada sağlıkla kucağına alırsın
eeee artık bizim içinde dua edersin demi

pozitif şeyler düşünücem hep.kaydirigubbakcemile5

evet canım nolur hep iyi düşünün ben seni üzmek istemedim daha önceden yaşadığım kötü tecrübeleri sizle paylaşarak rahatlıyorum sakın üzme kendini pozitif ol meleğinle konuş o şuan sen ne yaşarsan onu yaşıyo hep mutlu olki oda mutlu olsun

8 aydır klomen ile sonuç alamadın mı? :bbo: bilmiyorumkismile her defasında çatlatma iğnesi vuruldun mu?

ama sen beni hiç tebrik etmedin:kedi:

tatlım çok çok tebrikler
allah sana ve mercimeğine güzel sağlıklı ömürler versin yazdıklarını okuyorum hep aslında
çok tatlı birisin belli ama ben daha önceden topikten tanıyorum kızları bi ara pek girmedim
sen benim tebriğimi önemsemezsin diye yazmadımeyvahedigeldismile

yok şekercim içemedim ki bıraktım midem bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

canım yasaklar tatlı gelirmiş haftada 1 tanenin zararı olmaz heralde çok canın çekerse iç sonra bebişinde canı çeker ben daha önceden sigara ,içiyodum bıraktım geçengün canım istedi bitane yaktım kokusunu bari duyim dedim ama bırakınca gerçekten kötü kokuyomuş o yüzden daha önceki alışkanlıklarınla ilgili sıkma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…