inş. canım.gayecim ilk defa mı çatlatma iğnesi oldun?
Evet canım ilk kez klomen kullandım ve ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum... bugün gazdan patlamak üzereyim.belkide iğnenin etkisidir dün gece başladı gaz ve bugün uçmak üzereyim... karnımdan acayip sesler çıkıyor. gııırrrkkk gurrrkkk vıırrrrkk kaydirigubbakcemile3
Evet canım ilk kez klomen kullandım ve ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum... bugün gazdan patlamak üzereyim.belkide iğnenin etkisidir dün gece başladı gaz ve bugün uçmak üzereyim... karnımdan acayip sesler çıkıyor. gııırrrkkk gurrrkkk vıırrrrkk kaydirigubbakcemile3
sorma zaten dün akşam kutlama yemeğine gittik.bir yemişim ki patlıcaktım neredeyse.oradan da arkadaşlara gittik.yolda pantalonun düğmesini fermuarını falan açtım ancak rahatladım :roflol: eşimde pantalon düşerse görürsün dedi.ben de benim görecek halim yok ben değil siz görürsünüz göreceğinizi dedim :roflol:
bendede feci gaz yapmıştı iğne.. karnım kocaman olmuştu... klomen beni hiç etkilemiyor.. 8 aydır kullanıyorum.. müptelası oldum artık kaydirigubbakcemile3
ay zevkle yaptım kahvemi içemicem canım artık çekmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sebincim ben seni tebrik ettim ama gözünden kaçtı sanırım cvp yazmadın tekrar tebrik ederim canım inş önce pıt pıtlarını duyar sonrada sağlıkla kucağına alırsın
eeee artık bizim içinde dua edersin demi
kızz yasak sana kahve mahve... ver bakiim o kahveyi bana ben içerim senin yerine naniknanik
pozitif şeyler düşünücem hep.kaydirigubbakcemile5
kızz yasak sana kahve mahve... ver bakiim o kahveyi bana ben içerim senin yerine naniknanik
bendede feci gaz yapmıştı iğne.. karnım kocaman olmuştu... klomen beni hiç etkilemiyor.. 8 aydır kullanıyorum.. müptelası oldum artık kaydirigubbakcemile3
ama sen beni hiç tebrik etmedin:kedi:
yok şekercim içemedim ki bıraktım midem bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?