8 aydır klomen ile sonuç alamadın mı? :bbo: bilmiyorumkismile her defasında çatlatma iğnesi vuruldun mu?
kızlar benim midem bugün feci bulanıyorkaydirigubbakcemile3
tatlım çok çok tebrikler
allah sana ve mercimeğine güzel sağlıklı ömürler versin yazdıklarını okuyorum hep aslında
çok tatlı birisin belli ama ben daha önceden topikten tanıyorum kızları bi ara pek girmedim
sen benim tebriğimi önemsemezsin diye yazmadımeyvahedigeldismile
lapacı sonucu yaşadıklarını bende merak ediyorum malum bende klomenciyim ama dr. bu ay gerek görmedi öbür aydan 3 folükül varmış kiste dönüşmesin dedi bu ayda olmassa kendi haline bırak 2.3 ay bekleyelim dedi yani açıkçası öbür ay gelme demek istedi
hadi kızlar sonra görüşürüz benim ufaklık geldi karnını doyurayım o gidince yine görüşürüz
aşkımı su aldırmaya gönderdim nerdeyse sucuyu taşıcaktı ofise akşama kadar içerim diye bidünya almışkaydirigubbakcemile3
hah işte bak bunların tadını çıkar şimdi :)) bende keşke bi hamile kalsam neler neler yaptırcam kocişime :))
kizlar listeyi bulamadim birtürlü. Bende var miyim listede??
zemuszemusgyshnky bebişi gel hemennnnn gelll
ben acıktım ya...
kendıme bı rezene koyayım ..bıde sabahtan kucuk tostla borek kalmıstı onalrı yıyıp gelıom
Canım liste ilk sayfada ordan bakabilirsin.
İnşallah canım... Zaten tutucam kendimi topic en kalabalık olduğu anda patlatıcam haberi inşallah kaydirigubbakcemile3
papatipapati daha önce sordum belki de
ilk gebeliğin mi
ne kadar süre de oldu canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?