Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

8 aydır klomen ile sonuç alamadın mı? :bbo: bilmiyorumkismile her defasında çatlatma iğnesi vuruldun mu?

lapacı sonucu yaşadıklarını bende merak ediyorum malum bende klomenciyim ama dr. bu ay gerek görmedi öbür aydan 3 folükül varmış kiste dönüşmesin dedi bu ayda olmassa kendi haline bırak 2.3 ay bekleyelim dedi yani açıkçası öbür ay gelme demek istedi

ben mi önemsemem ay şeker zaten ince düşünen biriydim mercimeğimde gelince iyice hassaslaştım burda bana biri güzel bişi yazınca mercimeğime bak teyzen bize ne demiş diye konuşuyorum .yaaa sence önemsemezmiydim şekerzemuszemus

hadi kızlar sonra görüşürüz benim ufaklık geldi karnını doyurayım o gidince yine görüşürüz

şekerler ya ne stresli aşamalar rabbim yar ve yardımcınız olsun inş. en kısa zamanda alırız bebiş haberlerinizi inş. amin amin aminnnn

ben acıktım ya...
kendıme bı rezene koyayım ..bıde sabahtan kucuk tostla borek kalmıstı onalrı yıyıp gelıom

Canım liste ilk sayfada ordan bakabilirsin.

İnşallah canım... Zaten tutucam kendimi topic en kalabalık olduğu anda patlatıcam haberi inşallah kaydirigubbakcemile3

bence tutamazsın çnk bende haberi alınca görümcemde yanımda olmasına rağmen onu bırakıp topiğimize girmiştim ve hemen patlatmıştım bombayı hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…