- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
bence tutamazsın çnk bende haberi alınca görümcemde yanımda olmasına rağmen onu bırakıp topiğimize girmiştim ve hemen patlatmıştım bombayı hehehehe
şekercim aslında herkese cevap verşyorum ama seni nasıl görmemişim bilmiyorumkismile ben 6 haftaya gircem inş. şekercimm evet şeker ilk gebeliğim ben 28 haziran 2009 da evlendim.
hiç korunmadın di mi? ben korunmayı haziranda bırakmıştım da o yüzden sordum
:hulya:
barays ya sen ayselim misin ????????
şekercim herangi bir ilaçla korunmadım ama ilk 3 ay beraber olduktan sonra hemen duş aldım.yani buda azda olsa bi korunma bence. çnk biz eşimle birbirimize çok hasrettik valla bu yaz gezmedim yer kalmadı eşimle doya doya gezdik.ama ilaç içmeye karşı oldumdan hiç ilça kullanmadım çnk kadınlarda kısırlığa bile yok açıyyor uzun süre kullanıldığında
kan tahlili verdim sabah =) bekliyorum akşam alıcam
evet canım benim
canım inş. güzel haberler tatlım inş yaa çok istiyorum
kızlar çamaşırım vardı asılacak onları astım geldim... bu arada ben doktordan dönerken tel ve çiçek yapmak için boncuklar yapraklar falan aldım... belki oyalanırsam kafamdan atarım bazı şeyleri diye :)) şimdi onlar geldi aklıma onlara başlayacağım...çok sık yazamazsam özür dilerim... yakında titanyum nakışına da başliicam yada dekoratif çiçek yapımına
ay yeni gördüm yazını bizede haber et ay altıma yapcam artık cevap vermeden gidemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?