Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim çok iyi yaptın öpüyorum seniii

biraz okuyayımda geleyim dedim ama vaktim yok. yetişemiycem.. nevar ne yok bakalım.. önemli bi gelişmemiz var mı ?

handecim hoşgeldin canım... İnşallah güzel haber verirsin canım...senden gelecek güzel bir haber benim için de büyük umut olacak... hadi bakalım akşam zor olur artık.

canım hayırlısı olsun insallah bekliyorum bende ama kendimi negatifede hazırlamaya calışıyorum

handecim hoşgeldin canım... İnşallah güzel haber verirsin canım...senden gelecek güzel bir haber benim için de büyük umut olacak... hadi bakalım akşam zor olur artık.

güzel haber bekliyoruz handeden.
gayecim ya geçmiş olsun. kızma ama annem rahatsız dediğinde okurken yaşasın dedim kendime kızdım sonra ama. eyvahedigeldismile sebin deki gibi olur diye düşündüm birden o yüzden sevindim yani ... geçmiş olsun. kızmadın dimi :1hug:

selam herkeseeeee, selamsız sabahsız daldım.

yvonna selam ne zamandır göremiyordum seni.. nasılsın ?

saol canımben pek geçmişi okumuyorum.o nedenle görmemişimdir.çok teşekkürler.darısı bekleyen arkadaşlarımın başına

tamam söz bundan sonra kötü düşünmek yok opuyorumnanaktan

gayeeee küstünmü banaaaa olumunekankayizsmile

nasılmış tatlı annemiz ve bebişimiz bugün ..

sabahtan pek bir keyifsiz ve endişeliydim ama kızlar sağolsunlar.bugün dr.a gidecektim ya. haftaya gitmeye karar verdik eşimle.en azından 6. hafta olur belki kalbini de duyarız dedik.hayırlısı bakalım.siz napıyorsunuz bakiiim?

kız senın degısık bence tarıhlerın bayagı o yuzden bekle bence bıraz daha...
afiyet olsun canım benim
sagol canım sana da cokacimcoook

ohh or bakalım ınsallah guzel sonucu alınca aksam gercekten ormeye baslayacaksınn opuyorumnanaktan

daha iyi. gitmişken daha net görünür herşey. bhcg değerin normaldi.stres yapma...
bebişimi üzme sakın..
haftaya gidersen keseyi rahat görür ve kalp atışını da duyarsın bence.. 7. hafta olsun .. biraz zor oluyor beklemek ama olsun .... bende yarın ya da cuma günü gideceğim.

Son düzenleme:
kendi işi dışında çalışan annelere veya zaten çocugu olanlara veya evde büyük falan bakanlara Allah kolaylık versin.. ben çoktaaaan iştende evden de atılmıştım heralde.. ona göre dayanma gücü ve sabrı versin diye dua ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…