- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
kızlar çamaşırım vardı asılacak onları astım geldim... bu arada ben doktordan dönerken tel ve çiçek yapmak için boncuklar yapraklar falan aldım... belki oyalanırsam kafamdan atarım bazı şeyleri diye :)) şimdi onlar geldi aklıma onlara başlayacağım...çok sık yazamazsam özür dilerim... yakında titanyum nakışına da başliicam yada dekoratif çiçek yapımına
ben yemeğe geçiyorum görüşürüz kızlar
hande akşamı beklyorum saat kaçta alacaksın?
handecim hoşgeldin canım... İnşallah güzel haber verirsin canım...senden gelecek güzel bir haber benim için de büyük umut olacak... hadi bakalım akşam zor olur artık.
handecim hoşgeldin canım... İnşallah güzel haber verirsin canım...senden gelecek güzel bir haber benim için de büyük umut olacak... hadi bakalım akşam zor olur artık.
canım cok alemsınız sız yaa...senın bebe ınsallah hep bu mutlu esprılı halınızden hep pozıtıf etkı alıp cok tatlı bısey olacak kaydirigubbakcemile2
sebincim ben seni tebrik ettim ama gözünden kaçtı sanırım cvp yazmadın tekrar tebrik ederim canım inş önce pıt pıtlarını duyar sonrada sağlıkla kucağına alırsın
eeee artık bizim içinde dua edersin demi
evet canım nolur hep iyi düşünün ben seni üzmek istemedim daha önceden yaşadığım kötü tecrübeleri sizle paylaşarak rahatlıyorum sakın üzme kendini pozitif ol meleğinle konuş o şuan sen ne yaşarsan onu yaşıyo hep mutlu olki oda mutlu olsun
tamam söz bundan sonra kötü düşünmek yok opuyorumnanaktan
gayeeee küstünmü banaaaa olumunekankayizsmile
nasılmış tatlı annemiz ve bebişimiz bugün ..
kızlar hala adet olmadım son adet tarihlerime baktım da son 3ünü yazayım biri 35 gün ara ile diğeri 42 gün ara ile 3. ve son olduğum ise 21 gün ara ile olmuş ben şimdi hangisinden hesaplayım bence normal geliyor bana adet olmamam :dilcikar:
sagol canım sana da cokacimcoookafiyet olsun canım benim
:hulya:
sabahtan pek bir keyifsiz ve endişeliydim ama kızlar sağolsunlar.bugün dr.a gidecektim ya. haftaya gitmeye karar verdik eşimle.en azından 6. hafta olur belki kalbini de duyarız dedik.hayırlısı bakalım.siz napıyorsunuz bakiiim?
cici annemiz gelmiş prayforu nasılmış bakalım:)
bugünde uykumuz var mı?
bugün ofise gitmedim evde çalışıyorum ve az sonra uyuycam mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?