Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

çok iyi canımm
senin adına sevindim walla:)
bende hamiş kalırsam d.sonrası ücretsiz izin düşünüyorum

mümkünse yap.. benim arkadaslar genelde doguma bir hafta kala ayrıldılar işten. sonra normal izin haklarını kullandılar sonrada iş uygunsa ücretsize geçtiler.. ilk 6 ay kesin evde olmak lazım ...

ya dusunuyorum annem 4 tane dogurmus evde halam bekarmıs o varmıs babannem dedem evde bırlıkte yasıyolarmıs...bıde arnavutlara gelın olmus zor zanaat valla...
ama ne olmus 38 de menopoza gırmıs maalesef kafamçokkarıştı

teşekür ederiz tatlı teyzişkomuz.. bahar gelsede papatya toplasak...
valla ne guzel olur hihoyyyt
yurumeyı sevıyorum bende ama sogukta usenıom baharda ne guzel yuruyodum sımdı otura otura kılo aldım yıne yaa -tatlicadiarzu-

prayforu canım nasılsın ne var neyok ya kac hafta oldu miniş

herşey iyi güzelde bu uyku gitmedi daha :)
iştahım arad bir gelmeye basladı. ama öglen zorlayarak yedim cokacimcoook

14. haftadayız artık.. bu hafta gene görücez bebişi.. 10 cm oldu galiba artık. çileklikten fasulyeliğe terfi ettik...

mümkünse yap.. benim arkadaslar genelde doguma bir hafta kala ayrıldılar işten. sonra normal izin haklarını kullandılar sonrada iş uygunsa ücretsize geçtiler.. ilk 6 ay kesin evde olmak lazım ...

evet katılıyorum aynen uygulayacam
keşke kendi işyerimi açıp bebek düşünseydim ama stajın bitmesine iki yıl
o yüzden ilk bebişimde sıkıntı biraz olacak galiba
ücretsiz izin kesinlikle düşünüyorum

yavaş yavaş büyüyor içnde annesi
walla ben en çok tekmeleme kısmını merak ediyorum

haftaya 6. hafta olacak.belki 7. hafta tekrar çağırır bilemiyorum.

ben sanırım hasta olacam bir türlü ısınamadım
ayaklarım bu gibi sanki soğutucu var ayaklarımı soğutuyor gibi anlamadım yaaa

yaa bu arada sekerkız nerelerde?

prayforu canım nasılsın ne var neyok ya kac hafta oldu miniş

bende büroya birini alıcam ve kendim evde durucam. zaten laptop ve internet işimin çogunu hallediyor.. günde 2 saat işe gitsem yeter diye düşünüyorum. artık annem ve eşim destek olurlar.. zaten bebek bakımından hiiiç anlamıyorum. uzun zamandır evde yakınlarımda bebek yok. teyzelerimizle netten webcam le yardımlasırız. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…