Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Valla ne bılım ya hıÇ deĞılım gıbı gelıyo bazen bıde pzrtesı test negatıftı yarında yaparım herhalde bakalım bı benmı kaldım yarın yapacak

bende çok iyi anlamaıyorum ama kendimi geliştirecem bu konuda hamiş kalır kalmaz kitap cd ne varsa alıp okuyup iyi bir anne olacam:)

ben sanırım hasta olacam bir türlü ısınamadım
ayaklarım bu gibi sanki soğutucu var ayaklarımı soğutuyor gibi anlamadım yaaa

yaa bu arada sekerkız nerelerde?

kız dıkkat et kendıne aman dıyım..kalın yunlu corap falan gıy ..zonguldakta kar falan varmıs sanırım esım dun yola cıkıcak dıyodum ya sızın o taraflara gelecektı vazgectıler hava ve yol durumunu ogrenınce

kaçak hamişimiz eso11 de gelmiş :)
nerelerdesin kız?

anca gelebildim evde oturduğum yokki valla ama bugünü kendime ayırdım ya bide rahat hamilelik geçiriyorumya beni sarsmıyo biliomsuun 8 haftama girdim daha belirtim yok ay çok tuhaf ama ya 8 haftalık gebelere bakıuyorum kırılıyorlaqr uykususzlıktan mide bulantıdan anam bu nasıul bişey hepiniz benim gibi olun inş çok süper rutün hayata devam ediyorum sadece ağır kaldırmıyorum yememe birazdaha dikkat ediyorum okadar

canım haava soğudu ama öyle çok bi kar yok yepe noktalarda var. Buranın havası ılımandır çok soğuk nadiren olur ama ben çok kolay üşürüm öyle bir sorun var.
dikkat ediyorum ama yine de geleceiğ varsa geliyor

kızlar ben çıktıktan sonra ne muhabbetler dönmüş burada ya yüz kere söyledim ben yokken çok konuşmayın diye:)))

Lorke vardı ama kırmızıları gelmeye baŞladı senı atladık bı ben kaldım ama ıÇıme negatıf gıbı doĞuyo bazen gÖbeĞımın alt tarafı rahmıme doĞru batmalar oluyo olabılırmıkı dıyorum yanı karıŞıĞım anlıcanız...........

kızlar ben çıktıktan sonra ne muhabbetler dönmüş burada ya yüz kere söyledim ben yokken çok konuşmayın diye:)))
eyvahedigeldismile

inşallah canım yaaa..

canım rahat hamilelik geçirmene sevindim

Valla ne bİlİm ya hİÇ deĞİlİm gİbİ gelİyo bazen bİde pzrtesİ test negatİftİ yarında yaparım herhalde bakalım bİ benmİ kaldım yarın yapacak

ya ben sen sebın ve ulkuufuk vardı...su durumda bı sen kaldın gıbı ulkuufuk ortada yok benımde sabah kahve akıntı geldıu arkası da yok gercı beklıom oole ohaoldumsmile

masallah ne guzel ya ...hepımızın oyle olsa ne guzel olurdu...sen duaya devam et bakalım bızım ıcın de opuyorumnanaktan

oyle dusunme pozıtıf cıkacak ınsallah..yarın olmasada kanda cıkacak ıns oyle dusun :Saruboceq:

inşallah canım yaa

benimde sağ kasığımda ara ara batmalar oluyo adet olucam olamıyorum sanırım yaaa

benim daha önce hiç batma gibi olmazdı ağrılarım. hamile oldugum zaman öyle geldi .kesik kesik sancı gibi kasıgımda batmalar.. ondan önce hep kemik ağrısı gibi belime girer çıkardı. herkeste birdeğişik oluyor belirtiler ama
sizde duyunca hep inşallah diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…