bende büroya birini alıcam ve kendim evde durucam. zaten laptop ve internet işimin çogunu hallediyor.. günde 2 saat işe gitsem yeter diye düşünüyorum. artık annem ve eşim destek olurlar.. zaten bebek bakımından hiiiç anlamıyorum. uzun zamandır evde yakınlarımda bebek yok. teyzelerimizle netten webcam le yardımlasırız. olumunekankayizsmile
ben sanırım hasta olacam bir türlü ısınamadım
ayaklarım bu gibi sanki soğutucu var ayaklarımı soğutuyor gibi anlamadım yaaa
yaa bu arada sekerkız nerelerde?
kaçak hamişimiz eso11 de gelmiş :)
nerelerdesin kız?
haftaya 6. hafta olacak.belki 7. hafta tekrar çağırır bilemiyorum.
Valla ne bİlİm ya hİÇ deĞİlİm gİbİ gelİyo bazen bİde pzrtesİ test negatİftİ yarında yaparım herhalde bakalım bİ benmİ kaldım yarın yapacak
kız dıkkat et kendıne aman dıyım..kalın yunlu corap falan gıy ..zonguldakta kar falan varmıs sanırım esım dun yola cıkıcak dıyodum ya sızın o taraflara gelecektı vazgectıler hava ve yol durumunu ogrenınce
6+0 dan 7+0 a kadar 7. hafta sayılıyormus.. mesela ben şimdi 14 . haftadayım diyorum.. 13 + da olmama ragmen ..
diyenlerin yazanların yalancısıyım :1closedeyes:
kızlar ben çıktıktan sonra ne muhabbetler dönmüş burada ya yüz kere söyledim ben yokken çok konuşmayın diye:)))
hımmmm daha neler öğrencez kimbilir a.s
eyvahedigeldismilekızlar ben çıktıktan sonra ne muhabbetler dönmüş burada ya yüz kere söyledim ben yokken çok konuşmayın diye:)))
Lorke vardı ama kırmızıları gelmeye baŞladı senİ atladık bİ ben kaldım ama İÇİme negatİf gİbİ doĞuyo bazen gÖbeĞİmİn alt tarafı rahmİme doĞru batmalar oluyo olabİlİrmİkİ dİyorum yanİ karıŞıĞım anlıcanız...........
anca gelebildim evde oturduğum yokki valla ama bugünü kendime ayırdım ya bide rahat hamilelik geçiriyorumya beni sarsmıyo biliomsuun 8 haftama girdim daha belirtim yok ay çok tuhaf ama ya 8 haftalık gebelere bakıuyorum kırılıyorlaqr uykususzlıktan mide bulantıdan anam bu nasıul bişey hepiniz benim gibi olun inş çok süper rutün hayata devam ediyorum sadece ağır kaldırmıyorum yememe birazdaha dikkat ediyorum okadar
Valla ne bİlİm ya hİÇ deĞİlİm gİbİ gelİyo bazen bİde pzrtesİ test negatİftİ yarında yaparım herhalde bakalım bİ benmİ kaldım yarın yapacak
anca gelebildim evde oturduğum yokki valla ama bugünü kendime ayırdım ya bide rahat hamilelik geçiriyorumya beni sarsmıyo biliomsuun 8 haftama girdim daha belirtim yok ay çok tuhaf ama ya 8 haftalık gebelere bakıuyorum kırılıyorlaqr uykususzlıktan mide bulantıdan anam bu nasıul bişey hepiniz benim gibi olun inş çok süper rutün hayata devam ediyorum sadece ağır kaldırmıyorum yememe birazdaha dikkat ediyorum okadar
Lorke vardı ama kırmızıları gelmeye baŞladı senİ atladık bİ ben kaldım ama İÇİme negatİf gİbİ doĞuyo bazen gÖbeĞİmİn alt tarafı rahmİme doĞru batmalar oluyo olabİlİrmİkİ dİyorum yanİ karıŞıĞım anlıcanız...........
benimde sağ kasığımda ara ara batmalar oluyo adet olucam olamıyorum sanırım yaaa
benimde sağ kasığımda ara ara batmalar oluyo adet olucam olamıyorum sanırım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?