Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya ama ben nazlanmak istiyorum buy benim en büyük hayalimdi bari kocama nazlanıyım yapmacıkta yapamıyorumki aşersem bari geceyarısı onu biryerlere göndersem offf negüzel olur dr süper hamiellik geçiriyosun diyo oyüzden sadece folikit asit verdi başka bieşy vermedi gerek yok diyo tıp mucizesimiyim neyim

yok canım kızmadım...zaten herkeste aynı tepki oluştu... kuzucuğumda annesine üzülürken mucizesi geldi göbüşüne.Belki benimde öyle olur...Bende olmasını çok istiyorum.

Ay kızlar gÖzlerİmden uyku akıyor eve gİtmek İsİtyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yoksam yoksam bebiş mi uyutuyo seniiiii ???? boshayallersmile

ağzını hayra aç kız belli olmaz.zaten belirtiler aynı regl olacakmış gib oluyor.benim hala ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor

ayy ne biliyim cnm yaa heray aynı hüsran olduğu için iyimser olamıyorum malesef inşallah hamileyimdir ama ilaç kullandığımdan o geciktiriyo diye düşünüyorum inşallah bende hamileimdir

dilini ısır nazar degdircen... bende aşermiyorum ama yanmalar bulantılar. istifra da etmedim hiç iyiki..

şükret dert etceğine canım benim... :CüvCüv:

aaa maşallah de ya kendi kendine nazar degdireceksin

herkeşler burda anlatın bakalım var mı hamiş haberleri okumayım şimdi eskiyi
duyduguma göre gayecim annen rahatsızlanmış rabbim ona acil şifa bide torun versin inşallahhhhh

hande merakla belkiyorum canım
yaa neden böyle geç çıkıyor ki aslında hemen belliolabiliyor sonuç

kızlar ben de hamile kalıp kocama naz yapmak istiyorum yahu benim nazımda çekilmez ki belki rabbim kocama acıyordur o yüzden bebişimiz olmuyordur

hande merakla belkiyorum canım
yaa neden böyle geç çıkıyor ki aslında hemen belliolabiliyor sonuç

ya bilmiyorumki bende anlamadım yaptırdıgım yer özel bide 35 verdim hemen alim diye ama dışarıyamı gönderiyolarmış öyle dedi orda çalışan. ararım birazdan inşallah telefonda pat diye söylemez sonucu

evet topiğimizin ilk bebeği acaba kız mı erkek mi?

ERKEKKKK bence erkek olcak

şimdiye kadar senin dısında herkeeees kız dedi. içime erkek doguyor nedense.. görücez hep beraber.. erkek olsun da bari arkdan gelen kızlara erkeklere abilik yapsın oğluşum di mi?
benim gibi bi kız olursa da hanımağalık da yapar tabii. erkekten fenayımdır laf aramızda.. :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…