ya ben sen sebın ve ulkuufuk vardı...su durumda bı sen kaldın gıbı ulkuufuk ortada yok benımde sabah kahve akıntı geldıu arkası da yok gercı beklıom oole ohaoldumsmile
masallah ne guzel ya ...hepımızın oyle olsa ne guzel olurdu...sen duaya devam et bakalım bızım ıcın de opuyorumnanaktan
oyle dusunme pozıtıf cıkacak ınsallah..yarın olmasada kanda cıkacak ıns oyle dusun :Saruboceq:
regl gunun ne zamandı kı...ama ılac kullandın sanırım hıc bılgım yok valla o da gecıkme yapmıs olabılırbenimde sağ kasığımda ara ara batmalar oluyo adet olucam olamıyorum sanırım yaaa
güzel haber bekliyoruz handeden.
gayecim ya geçmiş olsun. kızma ama annem rahatsız dediğinde okurken yaşasın dedim kendime kızdım sonra ama. eyvahedigeldismile sebin deki gibi olur diye düşündüm birden o yüzden sevindim yani ... geçmiş olsun. kızmadın dimi :1hug:
Ay kızlar gÖzlerİmden uyku akıyor eve gİtmek İsİtyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ağzını hayra aç kız belli olmaz.zaten belirtiler aynı regl olacakmış gib oluyor.benim hala ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor
ya ama ben nazlanmak istiyorum buy benim en büyük hayalimdi bari kocama nazlanıyım yapmacıkta yapamıyorumki aşersem bari geceyarısı onu biryerlere göndersem offf negüzel olur dr süper hamiellik geçiriyosun diyo oyüzden sadece folikit asit verdi başka bieşy vermedi gerek yok diyo tıp mucizesimiyim neyim
regl gunun ne zamandı kı...ama ılac kullandın sanırım hıc bılgım yok valla o da gecıkme yapmıs olabılır
ya ama ben nazlanmak istiyorum buy benim en büyük hayalimdi bari kocama nazlanıyım yapmacıkta yapamıyorumki aşersem bari geceyarısı onu biryerlere göndersem offf negüzel olur dr süper hamiellik geçiriyosun diyo oyüzden sadece folikit asit verdi başka bieşy vermedi gerek yok diyo tıp mucizesimiyim neyim
ugurböcüğümüz gelmiş... yer onu teyzesiiii
prayforu canım minişin cinsiyetini ögrenmeye az kalmış senin yaa
prayforu canım minişin cinsiyetini ögrenmeye az kalmış senin yaa
evet. dr. gördü ama söylemedi.. kesinse söyleyin demiştim.. bakalım yarın ya da cuma gittiğimde ne diyecek..
:hulya:
hande merakla belkiyorum canım
yaa neden böyle geç çıkıyor ki aslında hemen belliolabiliyor sonuç
evet topiğimizin ilk bebeği acaba kız mı erkek mi?
ERKEKKKK bence erkek olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?