ya bilmiyorumki bende anlamadım yaptırdıgım yer özel bide 35 verdim hemen alim diye ama dışarıyamı gönderiyolarmış öyle dedi orda çalışan. ararım birazdan inşallah telefonda pat diye söylemez sonucu
bugun kımse cıkmadı bakalım supreme test sonucu beklıo ınsallah cıkar opuyorumnanaktanherkeşler burda anlatın bakalım var mı hamiş haberleri okumayım şimdi eskiyi
duyduguma göre gayecim annen rahatsızlanmış rabbim ona acil şifa bide torun versin inşallahhhhh
ERKEKKKK bence erkek olcak
ben geldim bayanlarrr....
doktora gittim...
klomeni 6 ay kullandırıyoruz fazlasını tavsiye etmiyoruz dedi...
bir sonraki aşamaya geçme zamanımın geldiğini belirtti ve beni aşılama için tüp bebek merkezine yönlendirdi...
:1no2:
:çok üzgünüm:
mafoldumben
kızlar ben de hamile kalıp kocama naz yapmak istiyorum yahu benim nazımda çekilmez ki belki rabbim kocama acıyordur o yüzden bebişimiz olmuyordur
doktora gittim...
bir sonraki aşamaya geçme zamanımın geldiğini belirtti ve beni aşılama için tüp bebek merkezine yönlendirdi...
mafoldumben
doktora gittim...
mafoldumben
canım üzülme ne olur bunlar problem değilki tüp bebekle olma ihtimali bile olmayanlar var arkadaşım hala umudun var bebişin olsun da hangi yolla olduğu çok da mühim değil onu kucasğına aldıktan sonra...
bu gaz şikayeti bendede var demekki iğneden dolayı bu ayda ilacın ve iğnenin etkisi devam ettiğine göre dün akşam uyuyamadım karnımın ağrısına peki sen neden bu kadar uzun kullandın klomeni en fazla 5 kere kullanıldığını okudum biyerde merak ettim
doktora gittim...
mafoldumben
evet topiğimizin ilk bebeği acaba kız mı erkek mi?
doktora gittim...
mafoldumben
8 aydır klomen ile sonuç alamadın mı? :bbo: bilmiyorumkismile her defasında çatlatma iğnesi vuruldun mu?
kızlar nbr
güzel anneler sizde regle 1 hafta kala memelerde sızlama oldumu
benimkiler çok acıyor ya
ama şişmedi
kızlar nbr
güzel anneler sizde regle 1 hafta kala memelerde sızlama oldumu
benimkiler çok acıyor ya
ama şişmedi
doktora gittim...
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?