Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben geldim bayanlarrr....
doktora gittim...
klomeni 6 ay kullandırıyoruz fazlasını tavsiye etmiyoruz dedi...
bir sonraki aşamaya geçme zamanımın geldiğini belirtti ve beni aşılama için tüp bebek merkezine yönlendirdi...
:1no2:
:çok üzgünüm:
mafoldumben

güzel haber olsunda paaaat diye söylesin.. hayırlısını dileyelim de genede..

YA HANDE YA BENDE MERAK EDıYORUM '''YA ERHAMER RAHıMı ''' duasını önüme yazdım okuyorum sürekli hem sizin için hem kendim için.....

herkeşler burda anlatın bakalım var mı hamiş haberleri okumayım şimdi eskiyi
duyduguma göre gayecim annen rahatsızlanmış rabbim ona acil şifa bide torun versin inşallahhhhh
bugun kımse cıkmadı bakalım supreme test sonucu beklıo ınsallah cıkar opuyorumnanaktan

ERKEKKKK bence erkek olcak

bende hep erkek dıye dusunuyorum ...hayırlısı saglıklı olsun da ınsallah

hayırlısı olsun canım uzulme 6 ay oncesınde ne kdr surecınız var pekı

kızlar ben de hamile kalıp kocama naz yapmak istiyorum yahu benim nazımda çekilmez ki belki rabbim kocama acıyordur o yüzden bebişimiz olmuyordur

aslında bu sebeple dün biraz tartıstık daha dogrusu ben söylendim sadece..
ilgiye ihtiyacım var ekstradan dedim.. eşimde ;hamile olmana gerek yokki senin hep ilgiye ihtiyacın var dedi , Çok üzgünüm çoook

sonra bi saat ugrastı barısayım diye..

kızlar nbr
güzel anneler sizde regle 1 hafta kala memelerde sızlama oldumu
benimkiler çok acıyor ya
ama şişmedi

canım üzülme ne olur bunlar problem değilki tüp bebekle olma ihtimali bile olmayanlar var arkadaşım hala umudun var bebişin olsun da hangi yolla olduğu çok da mühim değil onu kucasğına aldıktan sonra...

üzülme bebeğim... stres ve üzüntü olacağı da oldurtmuyor sonra.. bir iki ay dinlen bence. bizim şu kürlerden yap. sonra asılamaya basla. ..yaş problemin yoksa acele etme...
burda herkes hamiş olacakkkk...

şu resmi bi değiştir benim için yaaa.. benim arada böyle takıntılarım vardır. iki kişi pek güzel mutlusunuzda ;resme ekle önce bebişini gelir hemen o mercimeğim... olumunekankayizsmile

canım üzülme ne olur bunlar problem değilki tüp bebekle olma ihtimali bile olmayanlar var arkadaşım hala umudun var bebişin olsun da hangi yolla olduğu çok da mühim değil onu kucasğına aldıktan sonra...

canım lapaci sakın moralini bozma tatlım
başka bir doktora gitmeyi düşünsen belki farklı bir cecao verir canım benim yaa

en fazla 6 kere kullanılması gerekiyormuş.. ama benim doktorum her ay gittiğimde veriyordu =((( ısrarla klomenle cevap alacağımızı düşünüyordu.. bende pkos var... o nedenle bebeğim olmuyor...
bugün başka bir doktora gittim... o da bana artık klomen kullanmamam gerektiğini ve aşılamaya geçmem gerektiğini söyledi...

parfyu bizimkinin böyle deme hakkı bile yok babamla tanıştıklarında babam uyardı benim kızım nazlıdır eğer çekemeyeceksen şimdiden söyle diye:))

üzülme canım.tüp bebekle anne-baba olan o kadar çok kişi var ki.kaldı ki henüz tüp bebek bile dememiş aşılama demiş.aşılamada tutmazsa tüp bebek olur.Hayırlı olsun diyelim de üzüldüğüme değmedi de sen de müjdeni verirken.:teselli:

evet topiğimizin ilk bebeği acaba kız mı erkek mi?

Ben daha ilk hamileyim dediğinde ERKEK bu bebiş demiştim :)) Pınar'ın bebeği erkek olacak gibime geliyor. Sebin'in de kızı olacak gibime geliyor.

Amaaaannn üzüldüğün ağladığın şeye bak şekerim yaaa... Bak iyiki gitmişsin doktora kist yok yada başka kötü bişi yok.. klomen demekki yaramadı... boşuna zaman kaybetmeden hemen aşılama aşamasına geçersin işte ne güzel... Anneliğe biraz daha yaklaşıyorsun böyle düşün... Rabbim yardımcın olsun ve inşallah ilk aşılamanda bebişin gelsin.

8 aydır klomen ile sonuç alamadın mı? :bbo: bilmiyorumkismile her defasında çatlatma iğnesi vuruldun mu?

hayırr... 2 kez vuruldum... bir seferinde 7 yumurta gelişti o yüzden iğne vermedi doktorum... bir seferinde tatile gitmiştim iğneyi falan boşverdim... falan filan derken 8 ay oldu işte =((((

lapacı hemen aşılamaya geçmek zorunda değilsin kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başlarsın aşılamaya

kızlar nbr
güzel anneler sizde regle 1 hafta kala memelerde sızlama oldumu
benimkiler çok acıyor ya
ama şişmedi

hoşgeldin tatlım.. bende sadece şişme olurdu. son sefer öğrenme sürecimde hiiç olmadı..
şimdi ise acıyor dokunulmuyor hiç... şişti şimdi biraz..

var mı baska bişeyler?

sen nasılsın asıl ,keyfin nasıl? biraz daha rahatsındır umarım..

kız varya şuan doktor bana aşılamayla hamile kalabilirsin dese ben sevinçten uçarım arkadaşım...

üzülme canım bende aşılama sürecindeyim aslında doktorum geçen aydan için aşılama yapalım demişti ama biz gitmedik eğer bu ay adet olursam gitmeye karar verdik kardeşim intörn doktor oda gecktirmeyelim abla yaptıralım bu ay diyo inşallah gerek kalmaz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…