lorkecım cok umutsuz durusuyosunuz bak benı sınır etme canımmmm kıpır kıpır ol sende kımısının gunu gecmeden test pozıtıfffff cıkmıyooooo umutsuz yasanılmaz canım yaaaaohaoldumsmileohaoldumsmilecanım ya keske ama dun ttest negatıf cıktı..bu sabah azıcık acık kahve geldı ama sonrasında hala tık yok ...
gelecekmı bılmem keske gelmese hayırlısı ıle :Saruboceq:
lorkecım cok umutsuz durusuyosunuz bak benı sınır etme canımmmm kıpır kıpır ol sende kımısının gunu gecmeden test pozıtıfffff cıkmıyooooo umutsuz yasanılmaz canım yaaaaohaoldumsmileohaoldumsmile
günaydın canım.hoşgeldin aramıza... tanıtır mısın biraz kendini?
merhaba arkadaşlar size kötü bir haberim var ilk kan değerim düşüktü bu gün tekrarladık dahada düşmüş dr. boş gebelik dedi şu an kanamam başladı yani düşük yapıyorum çok morelim bozuk allahım kimseye yaşatmasın demekki kısmet değilmiş çok kötüyüm e malesef
merhaba arkadaşlar size kötü bir haberim var ilk kan değerim düşüktü bu gün tekrarladık dahada düşmüş dr. boş gebelik dedi şu an kanamam başladı yani düşük yapıyorum çok morelim bozuk allahım kimseye yaşatmasın demekki kısmet değilmiş çok kötüyüm e malesef
hala inanamıyorum.dr.a gidip ultrasonda görmedim ya huzursuzum o yüzden.yarın gidicem ama 5. haftada karından görünmezmiş.vajinal ultrasonu da iyi değil dediler o nedenle istemiyorum.yarın gitmekle haftaya gitmek arasında kararsız kaldım.akşam dr.u arayıp ona sorayım diye düşünüyorum.aklıma geldikçe bir tuhaf oluyorum.gece bazen uyanıyorum karnımı tutuyorum.onunla konuşuyorum ve aklıma geldikçe Allah'tan isteyen herkese nasip etmesini diliyorum.:Saruboceq:
hamileyimmmmmmmmmmmm
kızlar ben çıkar evde test oldunu kafamdan atmam lazım yoksa heran yapabilirim sabahı beklemeden inşallah dua edin bana ''YA ERHAMER RAHİM '' ALLAHIM BENİ VE TÜM ARKADAŞLARI BEBİŞLERİNE KAVUŞTUR..........
kızlar sanırım ben yumurtluyorum başladı mide bulantım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?