Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım ya keske ama dun ttest negatıf cıktı..bu sabah azıcık acık kahve geldı ama sonrasında hala tık yok ...
gelecekmı bılmem keske gelmese hayırlısı ıle :Saruboceq:
lorkecım cok umutsuz durusuyosunuz bak benı sınır etme canımmmm kıpır kıpır ol sende kımısının gunu gecmeden test pozıtıfffff cıkmıyooooo umutsuz yasanılmaz canım yaaaaohaoldumsmileohaoldumsmile

tamam kırmızılar tamamen gelene kadr sabırla beklıcem mutlu umutlu eyvahedigeldismile

günaydın canım.hoşgeldin aramıza... tanıtır mısın biraz kendini?

Hoşbulduk canım.Benim bir oğlum var 4 yaşında.7 ay önce 4.5 aylık hamileyken düşük yaptım.Benim sorunum çift rahim.Dr larla görüştüm tekrar denememi söylediler fakat aynı şeyleri yaşama ihtimalimin olduğunu söylediler.Bende 4 aydırlı korunmayı bıraktım.Eğer Allah nasip ederse bir daha istiyorum.Ama öyle hemen hamile kalamıyorum.Düşük yaptığım bebeğime hamile kalabilmek için 6 ay uğraştım.Hayırlısı olsun.Bir sonraki adet tarihim 27 ocak bakalım artık

öff ya hızınıza yetişemiyorum bakın bu 101 oldu be yokken yas tutun samsak gitti diye konuşmayın yav oıkuyamıyorum hepsini

yahu bütün seslenme çeşitlerini yapıyorum şişt huuu hey alooo yok bakın ses yok
görüntü var ses yok

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım çok zor benim bide kürtajla sonlandırdılar o günü hatırladım çok kötüydü narkozun etkisiyle kızım diye alamışım sakın üzme kendini

Ayselcim Aleyna34 bu topice yazmadı ama başka bir topicte yazmış. Ne yazıkki gebeliği boş gebelikmiş değerleri düşmüş ve kanaması başlamış düşürüyormuş. Listede ona göre bir düzenleme yaparsın canım.

aman allahım insanlar kendimi yerli kabiledekiler gibi hissettim kendimden başkasının yazısını görünce şoka girecektim:))

Canım bende başka bir topicte okudum arkadaşlara haber vermiştim tam sen de yazmışsın... Rabbim hayırlısını nasip etsin canım...
Yüce Allahım önce sabrını sonra da yeni ve sağlıklı bir bebiş versin sana inşallah

kızlar ben çıkar evde test oldunu kafamdan atmam lazım yoksa heran yapabilirim sabahı beklemeden inşallah dua edin bana ''YA ERHAMER RAHıM '' ALLAHIM BENı VE TÜM ARKADAŞLARI BEBıŞLERıNE KAVUŞTUR..........

canım kan değerlerin normalse hiç stres yapma gayet sağlıklı bir gebeliktir eğer dayanabilirsen haftaya git çünkü yarın gidersen belki sadece noktacık görceksiniz öbür hafta gene gel dicek kalp atışlarına bakalım diye yinede sen bilirsin canım

edacık inşallah güzel haberler alıcaz senden bencede başka şeylerle meşgul ol bebeğin eğer seninleyse eninledir zaten sabaha kadar bi yere gitmez merak etme...

kızlar ben çıkar evde test oldunu kafamdan atmam lazım yoksa heran yapabilirim sabahı beklemeden inşallah dua edin bana ''YA ERHAMER RAHİM '' ALLAHIM BENİ VE TÜM ARKADAŞLARI BEBİŞLERİNE KAVUŞTUR..........

amin canım işl.hepimiz sevinir sende yarın bize güzel haber verirsin

kızlar sanırım ben yumurtluyorum başladı mide bulantım.

hadi işl. bu sefer olur canım eşine sert bi türk kahvesi içir sperm hareketliliğini arttırıyomuş biran önce yumoşlarına gitsin bebişe dönüşür işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…